Nämmu Abikokk 2008-12-25 21:01:31 |
Jõululauale tehtud Pereköögi puuviljakeeks ja kohupiimastolle olid väga maitsvad. Selliseid keekse mis peavad kaua seisma, proovin kindlasti veel. Kaie |
|
Kajakas Abikokk 2008-12-25 21:50:52 |
Mina tegin qsti blogist piparmüngi-piparkoogirulli, imehea tuli.
PS - esimene läks küll täiega hukka, sest raputasin ümberpööramise paberi peale suhkru asemel soola. Pean seda oma esimeseks kokandusalaseks äpardumiseks üldse. Pean vist ka mainima, et olen alati pidanud neid, kes suhkrul ja soolal vahet teha, veidi totudeks :(. Pole vaja nii ülbe olla, eksole :D Keegi ei ole eksimatu proua söögisõltlane |
|
Metsvaarikas Abikokk 2008-12-26 13:57:47 |
Meie jõululauale leiab igal aastal tee Pereköögi 2001 detsembri retseptilisast puuviljakeeks. Aastatega olen seda väheke mugandanud - puuvilju leotan eelnevalt alkoholis ja eks alkoholi lisan sutsu rohkem kui retseptis ette nähtud. | |
Frieda Abikokk 2008-12-26 19:41:04 |
Plaanid olid ilusad, aga välja tuli nagu alati. :P Äraseletatult - plaanis oli palju rohkem, aga presenteerida saab hetkel vaid selle retsepti järgi tehtud itaalia jõulukeeksi. | |
Eva Abikokk 2008-12-27 10:00:11 |
Santa Maria retseptiraamatust sai proovitud kreemjas shokolaadikook pipra ja kreeka pähklitega. 2 tl pipart pani suu õhetama, muidu ehk pisut kuiv, kindlasti soovitan kreemi või jäätist lisandina juurde serveerida. | |
Spidur Abikokk 2008-12-27 14:49:13 |
minu selle aasta puuviljakook on ka nüüd ka ära proovitud. meeldis ka seekord. | |
Ragne Abikokk 2008-12-27 17:31:06 |
Jõuluõhtuks sai tehtud pirni-šokolaadikooki. Peaks ütlema, et see minu viimase aja lemmikumaid koogi leide. Kook tuli šokolaadine, kuid mitte üleliia magus - seda tänu siis koogis sisalduvatele pirni tükkidele. | |
Vandiste Abikokk 2008-12-27 18:35:31 |
Tegin Jõuluks kord juba toorjuustukookide teemas viidatud jõhvika-šokolaadi kooki. Samuti küpsetasin maale viimiseks kahed šokolaadi-kirsikoogid, kuid pilti unustasin teha ja ära nad on juba ka söödud. Igatahes olid head, tasub täitsa veel teha. | |
Marju Abikokk 2008-12-27 23:24:46 |
Kooskokkamiseks annan siis nüüd üles miskit sorti jõuluhalu ehk rulli vahukoore ja šokolaadiga ja noh...põhimõtteliselt ka jõulupudingu, mis ei tulnud sel aastal välja päris nii nagu ma tahtsin - ei olnud maitse päris see ja ma ei tea, mis ma valesti tegin, igatahes ei tulnud ta vormist ka eriti hästi välja. Ja see rull seisab ka endiselt peaaegu puutumatuna - kohe pärast valmistamist jõudis koer selle köögilaualt avastada ja ühe otsa pintslisse pista, pärast sõime kolme peale ära kaks tükki, viisakusest põhimõtteliselt. Eks ma teadsin, et need rullid pole minu teema, aga oli isu proovida. Lisaks olen teinud mitu piparkoogi-juustukooki ja need on kõik head olnud. | |
Fre Abikokk 2008-12-28 11:47:16 |
Tundub, et ma olen jälle kogemata kooskokanud ;) Tegin sama torti, mis Pille poolt jõululiseks tituleeritud, uhket šokolaadi-mustsõstratorti. Kindlasti väärib kordamist. Olin ise haigevõitu ja kamandasin suurema tüdruku appi, ise oleks uimase peaga midagi ära vusserdanud. Siiski sai edaspidiseks paar tähelepanekut tehtud. Kuna mul on ainult 28 cm vorm siis peaks koguseid vist veidi suurendama. Minu koogi pind ei jäänud kuigi ilus ja sai seetõttu tarretise-mustasõstra katte peale. See on vist mu personaalne kiiks, aga ma ei kannata "peedise" välimusega toite. St kus selline roosakas-punakas värvus on millegagi koos. Aga maitse oli super. | |
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |