Kairit Abikokk 2009-12-04 18:35:38 |
Pille:
Tänan, Pille!
Tegin seda keeksi täna suure õhinaga. Ostsin selleks puhuks lausa uue vormi...kõik oli kaunis, kuni tahtsin keeksi vormist välja võtta...ja ta lihtsalt lagunes laiali :( Niii kurb. Maitse on väga hea, aga kas oli viga liiga uues vormis või mis, ei tea. Aga jagage mõtteid, mis sellest keeksihunnikust teha võiks? Panin ta külma laagerduma, sest maitse on hea ja palju väärt kraami sees...tahaks ikka kuidagi seda serveerida. Tziiki:
No idee poolest küll. Teed kuni kolm kuud varem valmis - maitse muudkui "küpseb" ja paraneb ja jõulude ajal vähem muretsemist.kas see on ka midagi sellist jõulukeeksi taolist, mis ajaga järjest paremaks läheb??? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-04 22:34:38 |
Kairit:
Oh, kui kurb :( Kas kook lagunes pärast seda, kui olid seda brändiga immutanud ja korralikult vormis jahtuda lasknud? :O
Aga ideid koogijääkide kasutamiseks:
Things to do with leftover fruitcake – no joke
What to do with leftover fruitcake? Recipes?
Pille:
Tänan, Pille!
Tegin seda keeksi täna suure õhinaga. Ostsin selleks puhuks lausa uue vormi...kõik oli kaunis, kuni tahtsin keeksi vormist välja võtta...ja ta lihtsalt lagunes laiali :( Niii kurb. Maitse on väga hea, aga kas oli viga liiga uues vormis või mis, ei tea. Aga jagage mõtteid, mis sellest keeksihunnikust teha võiks? Panin ta külma laagerduma, sest maitse on hea ja palju väärt kraami sees...tahaks ikka kuidagi seda serveerida.Tziiki:
No idee poolest küll. Teed kuni kolm kuud varem valmis - maitse muudkui "küpseb" ja paraneb ja jõulude ajal vähem muretsemist.kas see on ka midagi sellist jõulukeeksi taolist, mis ajaga järjest paremaks läheb??? |
|
Kairit Abikokk 2009-12-06 15:54:29 |
Kook oli kenasti jahtunud, aga immutada veel ei jõudnud. Raputasin vormist välja ja pudenes mitmes tükis laiali. | |
Tullia Abikokk 2009-12-06 19:00:31 |
Kairit:
OI-oi! Ma olen seda neli korda teinud, kuid pole kunagi ebaõnnestunud. Ei tea, mis küll valesti võis minna.
Kook oli kenasti jahtunud, aga immutada veel ei jõudnud. Raputasin vormist välja ja pudenes mitmes tükis laiali. |
|
Kirsike Abikokk 2009-12-06 20:51:14 |
Kairit - Jäi silma, et ostsid uue vormi, äkki selles oligi probleem, et vorm oli "sissetöötamata". | |
Sasha Abikokk 2009-12-06 22:30:36 |
Kahju tõesti. Mina olen sellised ebaõnnestumised tavaliselt rummikookideks teinud - midagi rohke puuviljaga jõuluste rummikookide või kirju koera laadset saab sellest kindlasti meisterdada. | |
Marit Abikokk 2009-12-07 10:25:59 |
Sai katsetatud kahte jõuluküpsetist: šokolaadine pehme piparkook- hästi šokolaadine ja samas piparkoogine. tagurpidi õuna-piparkoogikook- väga mõnus, pehme piparkook põhjaks ja karamellised õunad peal | |
Kairit Abikokk 2009-12-09 16:55:34 |
Sasha:
Tegingi oma keeksijäänused rummipallideks. Väga maitsev! Kahju tõesti. Mina olen sellised ebaõnnestumised tavaliselt rummikookideks teinud - midagi rohke puuviljaga jõuluste rummikookide või kirju koera laadset saab sellest kindlasti meisterdada. |
|
Ragne Abikokk 2009-12-12 08:54:34 |
Minu jõulukeeks juba maitsestub ja ootab jõuluaega :) Tahaks niii väga juba väikese tüki endale lõigata... | |
Kiilike Abikokk 2009-12-12 10:29:08 |
Ragne:
Ilus keeks ja kindlasti maitsev aga .. kas see pisike toos(oli vist vanasti sinepi oma? ) on vana ja kas hõbedast või pronksist? :)
Minu jõulukeeks juba maitsestub ja ootab jõuluaega :) Tahaks niii väga juba väikese tüki endale lõigata... http://2.bp.blogspot.com/_WW2Yjs9MiJw/SyLA6Br1rKI/AAAAAAAAImI/Dmow0GbyTGg/s320/j%C3%B5ulukeeks.JPG |
|
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |