Yahna Kokaõpilane 2010-01-28 12:24:16 |
Ma ei oska pelmeene praadida. Keedetud pelmeenid ka ei meeldi. Minu pratud pelmeenide nimeks on meil kodus kujunenud "tõmmud pelmeenid". Alati kõrbevad ära ja tuba on tossu täis. Ma ei saa aru :(. | |
Triin Abikokk 2010-01-28 12:35:17 |
parim oleks neid frittide. Ma päris ei fritti, aga praen hästi rohke õliga. Muidu tõesti kõrbevad ära enne kui küpseks saavad. | |
Liisi Abikokk 2010-01-28 13:50:39 |
Triin:
Mulle keedupelmeenid absoluutselt ei meeldi ja praetud pelmeenid kõrbevad ära, mistõttu küpsetan pelmeene ahjus.
parim oleks neid frittide. Ma päris ei fritti, aga praen hästi rohke õliga. Muidu tõesti kõrbevad ära enne kui küpseks saavad. |
|
Elis Abikokk 2010-01-28 18:36:20 |
Yahna:
Ma hakkasin mingi aeg nii tegema, et kõigepealt keetsin pelmeenid ära ja siis praadisin üle. Ise ka keedetud pelmeene ei armasta, aga nii on tulemus täpselt vahepealne- mitte liiga kõva ja mitte liiga klimp.
Ja untsu lähevad minul enamasti just need asjad, mille puhul oleks väga vaja, et nad välja tuleks. Kellegi sünnipäevaks kook näiteks. Polegi varsti juba kuu aega ühtegi kooki teinud, sest kolm viimast raksu järjest läks miskit ikka nihu.
Ja maitseainetega olen ka liiga helde.. töötan põhimõttel, et mida rohkem seda uhkem. Vahel unustan ka toidu sisse mingid olulised komponendid panemata (Ükskord tegin šokolaadikooki nii, et unustasin sulatatud šokolaadi aknalauale ja kook oli juba mõnusalt ahjus peesitamas). Ma ei oska pelmeene praadida. Keedetud pelmeenid ka ei meeldi. Minu pratud pelmeenide nimeks on meil kodus kujunenud "tõmmud pelmeenid". Alati kõrbevad ära ja tuba on tossu täis. Ma ei saa aru :(. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-02 18:17:13 |
Yahna:
Pole väga ammu pelmeene praadinud (mulle keedetud meeldivad) aga kunagi oli mul selline kiirtoidutrikk, et pannile rohke õliga, ja kohe, kui tundus, et võivad hakata kõrbema, viskasin kotitäie külmutatud letšosegu otsa ja hautasin koos küpseks. Ma ei oska pelmeene praadida. Keedetud pelmeenid ka ei meeldi. Minu pratud pelmeenide nimeks on meil kodus kujunenud "tõmmud pelmeenid". Alati kõrbevad ära ja tuba on tossu täis. Ma ei saa aru :(. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2010-02-02 21:27:54 |
Yahna:
Mina ka! Aga ma vana-aja inimesena ei armastagi praetud pelmeene, ikka keedetuid. :) Ma ei oska pelmeene praadida. Keedetud pelmeenid ka ei meeldi. Minu pratud pelmeenide nimeks on meil kodus kujunenud "tõmmud pelmeenid". Alati kõrbevad ära ja tuba on tossu täis. Ma ei saa aru :(. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kätrin Abikokk 2010-02-02 21:43:09 |
Tiina:
Aga mina kõigepealt keedan pelmeenid ära ja siis praen krõbedaks.
Kas tõesti saab siis külmutatud pelmeene praadida nii, et liha saaks sees valmis ja tainas pealt krõbe jääks - tundub nagu toore riisi praadimine peaaegu :) (ka seda on mu sõbranna teinud esimesel aastal ühikas kunagi)
Aga jah - enne keeta puljongis ja siis kuumal pannil pealt kuldseks.
Yahna:
Mina ka! Aga ma vana-aja inimesena ei armastagi praetud pelmeene, ikka keedetuid. :)Ma ei oska pelmeene praadida. Keedetud pelmeenid ka ei meeldi. Minu pratud pelmeenide nimeks on meil kodus kujunenud "tõmmud pelmeenid". Alati kõrbevad ära ja tuba on tossu täis. Ma ei saa aru :(. |
|
Seenekas Abikokk 2010-02-02 23:26:32 |
Kätrin:
Mina panen küll pannile, praen ja saavad korralikult valmis. Mingi hetk läheb kaas peale ja kuumus pole ka liiga äge. Tiina:
Aga mina kõigepealt keedan pelmeenid ära ja siis praen krõbedaks.
Kas tõesti saab siis külmutatud pelmeene praadida nii, et liha saaks sees valmis ja tainas pealt krõbe jääks - tundub nagu toore riisi praadimine peaaegu :) (ka seda on mu sõbranna teinud esimesel aastal ühikas kunagi)
Aga jah - enne keeta puljongis ja siis kuumal pannil pealt kuldseks.Yahna:
Mina ka! Aga ma vana-aja inimesena ei armastagi praetud pelmeene, ikka keedetuid. :)Ma ei oska pelmeene praadida. Keedetud pelmeenid ka ei meeldi. Minu pratud pelmeenide nimeks on meil kodus kujunenud "tõmmud pelmeenid". Alati kõrbevad ära ja tuba on tossu täis. Ma ei saa aru :(. |
|
Phoca Kokaõpilane 2011-03-02 22:34:40 |
Juba neljas kord odrajahu-kohupiima karaskit tuleb nätsakas plönn. Kolm korda tegin täpselt retsepti järgi (Toidutarest pärist), täna panin jahu rohkem aga ikka sama tulemus, isegi viletsam. Seni vähemalt ahjus kerkis ja välja võttes vajus kokku, täna ei kerkinud üldse. Maitsel pole muidu viga. Teisigi kooke on niimoodi nässu läinud, et peaks olema kohevad aga vajuvad kokku. Mida peaks teisiti tegema? | |
Anu Abikokk 2011-03-02 22:55:33 |
Lehtainast asjad. Ükskõik mis. Täna tegin moonirulle ja maitse oli loomulikult hea ja küpsenud olid ka, aga üldse ei.. läind puhvi. Täitsa nagu oleks tavaline saiatainas. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |