Merilin Abikokk 2008-11-25 11:23:13 |
Berit:
Teoorias need pabervormid (sellised pehmed lõõtsad, mis meil siin müügil), ongi mõeldud muffinipannis kasutamiseks :) Eneli:
Ikka, mina kasutan küll mõlemat korraga ja tulemus on täiesti perfektne. :)Panen lihtsalt ahjuplaadile. Ee.. kas peaks mõlemat korraga kasutama - nii vorme kui panni? Ma olen alati mõelnud, et kui on pabervormid, siis ei ole panni vaja ja vastupidi. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Kika Abikokk 2008-11-25 13:23:43 |
Thredahlia:
minul eraldi muffinipanni kahjuks pole. kasutan ainult pabervorme. kuna 1 pabervorm on tõesti liiga vähe, vajub ahjupannil laiali ja tainas voolab välja, kasutan topeltpaberit :)
muffinid õnnestuvad alati, ei jää paberi külge kinni.
ah jaa, mul on firma smile pabervormid; ostetud suvalisest supermarketist. Berit:
Teoorias need pabervormid (sellised pehmed lõõtsad, mis meil siin müügil), ongi mõeldud muffinipannis kasutamiseks :)Eneli:
Ikka, mina kasutan küll mõlemat korraga ja tulemus on täiesti perfektne. :)Panen lihtsalt ahjuplaadile. Ee.. kas peaks mõlemat korraga kasutama - nii vorme kui panni? Ma olen alati mõelnud, et kui on pabervormid, siis ei ole panni vaja ja vastupidi. |
|
Mehu Kokaõpilane 2008-11-26 12:38:32 |
Mul ei tule välja koogid, mis teoorias peaks jääma mõnusalt õhulised - vajuvad keskelt nätskeks kokku. Ma ei tea, kas viga on taigna segamises või milleski muus... :| | |
Moxuma Kokaõpilane 2008-12-04 16:45:41 |
Minul on alati hirm sooja kastme tegemise ees. Lihtsalt ma kohe oskan sinna jahu tükke sisse tekitada, hoolimata segamisest ... :rolleyes: | |
Anu Abikokk 2008-12-04 16:49:27 |
Pannkoogid! | |
Kätrin Abikokk 2008-12-04 17:22:46 |
Minul ka pannkoogid. Kohe ei oska nii nagu ema teeb :( | |
Stardust Abikokk 2008-12-04 18:00:48 |
Moxuma:
Mul on sulle kaks soovitust.
a) Sega jahu vedelikuga eelnevalt mõnes anumas, näiteks raputa purgis, seejärel vala pannile.
b) Ära tee jahukastmeid, kasuta näiteks kohvikoort. Minul on alati hirm sooja kastme tegemise ees. Lihtsalt ma kohe oskan sinna jahu tükke sisse tekitada, hoolimata segamisest ... :rolleyes: |
|
Moxuma Kokaõpilane 2008-12-05 11:20:32 |
Eks ma olengi seda teed läinud, et väldin jahukastmeid aga vahest tahaks ikkagi. Vedelikuga eelnevalt segada on hea mõte. :) | |
pk Kokaõpilane 2008-12-14 16:46:41 |
Mul on sama lugu jahukastmetega. Eks väldingi siis lihtsalt tegemist. | |
Martiina Abikokk 2008-12-14 18:11:22 |
Hakkasin siin mõtlema...nii paljud kirjutavad, et pannkoogid ebaõnnestuvad ja pean tõdema, et meil teeb pannkooke ka tavaliselt mees, mitte mina...Nii et üks hääl jälle pannkookidel juures | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |