Mis toidud teil alailma untsu lähevad?

Spidur
Abikokk
2008-11-23 08:19:51
Fre:
Mina soovitan jätkuvalt Herbamare puljongipulbrit - seda kasutan ise viimasel ajal palju. proovisin ka ökokuubikuid (Rapunzel) aga need olid veidra maitsega. http://www.avogel.dk/images/products/Foedevarer/Herbamare_bouillon_saltf.jpg Müüakse isegi Selverites
mina võiks täpselt sama jutu siia kirjutada... kuidas on teistel kogemused ntx vedelate puljongikontsentraatidega? väike vaheldus herbamarele ei teeks paha. järgmine kord, kui hakklihakastet teen, jätan pruunistamise siis ära, ma arvasin muidu, et see lisab maitset vms.

Elina tegemised

Zapxpxau
Abikokk
2008-11-23 13:22:28
Spidur:
kuidas on teistel kogemused ntx vedelate puljongikontsentraatidega? väike vaheldus herbamarele ei teeks paha. järgmine kord, kui hakklihakastet teen, jätan pruunistamise siis ära, ma arvasin muidu, et see lisab maitset vms.
Pruunistamine lisab maitset küll, eriti kui on tegu rasvasema lihaga, aga hakklihaga on see asi, et ta kipub väga ruttu kõvaks küpsema, eriti kui on hästi ära pudistatud. Värvust võib aga lisada ka näiteks maitseainetega või mõne tummise vedela puljongikontsentraadiga. Katseta.

Zap*

Leoola
Abikokk
2008-11-24 14:57:01
õunakoogid :( olen mitu korda üritanud teha ja ikka täitsa mõtetud tulevad
Aurora
Abikokk
2008-11-24 15:03:11
Muhvikesed ei ole millegipärast minu sõbrad.
Eneli
Kokaõpilane
2008-11-24 19:40:55
Vot muffinid ei tule mul ka üldse välja. Maitse on ok, aga ahjus muutuvad pabervormidesse pandud muffinid üheks suureks ühtlaseks känkraks, kust pärast tuleb hoolikalt paberitükke välja harutada.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-24 19:47:44
Eneli:
Vot muffinid ei tule mul ka üldse välja. Maitse on ok, aga ahjus muutuvad pabervormidesse pandud muffinid üheks suureks ühtlaseks känkraks, kust pärast tuleb hoolikalt paberitükke välja harutada.
Eneli, kas Sa paned esmalt pabervormidesse ja siis muffinipanni aukudesse või lihtsalt ahjuplaadile?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Eneli
Kokaõpilane
2008-11-24 21:20:30
Panen lihtsalt ahjuplaadile. Ee.. kas peaks mõlemat korraga kasutama - nii vorme kui panni? Ma olen alati mõelnud, et kui on pabervormid, siis ei ole panni vaja ja vastupidi.
Berit
Abikokk
2008-11-24 22:12:23
Eneli:
Panen lihtsalt ahjuplaadile. Ee.. kas peaks mõlemat korraga kasutama - nii vorme kui panni? Ma olen alati mõelnud, et kui on pabervormid, siis ei ole panni vaja ja vastupidi.
Ikka, mina kasutan küll mõlemat korraga ja tulemus on täiesti perfektne. :)
Põrnikas
Abikokk
2008-11-24 22:23:01
Eneli:
mina panen tavaliselt 2-3 kihti pabervorme, siis on tulemus enamasti üsna ok. kuigi vedelama tainaga juhtub ikka üht-teist..
Eneli
Kokaõpilane
2008-11-25 08:06:08
Oi aitäh teile, Berit ja Põrnikas, ma nüüd edaspidi targem.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>