Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-18 19:03:13 |
Sirliiz:
Pannkoogid, ma kõrvetan need alati ära, raudselt. Kika:
mul ka probleemid pannkookide küpsetamisega. aga ma arvan, et viga pole minus, vaid pannis ;) Zapxpxau:
Vahukoort vahustab ja pannkooke küpsetab meie majas Kristjan. Põhjusega :P
Vahukoor. See aine vihkab mind. Päriselt. |
|
Spidur Abikokk 2008-11-18 19:48:17 |
ülepannkookidega olen mina küll väga sõbralikes suhetes. vbl sellepärast, et mingi periood pidin neid pea ülepäeviti küpsetama. väike värin on tegelikult ka suuri šokolaadikoguseid mingi glasuuri jaoks sulatades. paar korda on kogu segu tükki läinud ja siis oli küll kallist kraamist kahju. üldse igasugused glasuurid ei tule täpselt retsepti järgi välja. küll on liiga magusad, vedelad vms ja kuidagi on minul nii, et kui mingit asja ebakindlalt (isegi ülipüüdlikult) teha, siis läheb see suurema tõenäosusega untsu, kui mingi siuh-säuh ja külma kõhuga tehtud asi. | |
Qsti Abikokk 2008-11-18 19:49:42 |
Rullbiskviit. Väga harva teen, sest suhteliselt suur % kordi pole mul biskviit õnnestunud. Ja seda juhtub just ja ainult siis kui biskviiti plaadil küpsetan. Ei jää üldse kohev (pigem õhuke ja nätske), teinekord on jälle ok, kuigi teen kõik samamoodi. :/ | |
Berit Abikokk 2008-11-18 20:24:13 |
Pannkoogid. Kordagi ei ole mulle päriselt maitsenud enda tehtd :D | |
Reglisse Abikokk 2008-11-18 21:01:36 |
Tiina:
Sama siin .. kehtib paljude toitude puhul.. ikka pott ääreni täis ja soojendad ja soojendad aga lõpp läheb ikka käest ära..
valge kaste läheb ka 95% tükki.. nüüd kodus thermomix ja juhuu ei mingeid tükke kastmes.
Vahukoort vahustades juhtub ka, et terve tuba seda täis ...või nt. šokolaadi Ja väikest potti suppi ei õnnestu mul ka iialgi teha! Alati tuleb lõpuks kõige suurem pott veereni täis :) |
|
Zoozi Abikokk 2008-11-18 22:41:36 |
Minul ei tule pudru maitsestamine välja - kas on liiga magus, liiga soolane või siis üldse maitsetu. Aga tean ka miks. Ma lihtsalt ei suuda hommikuti maitsta, et mis puudu ja siis ongi nii nagu on. | |
Profa Abikokk 2008-11-18 23:25:32 |
Untsu läheb harva, vahetevahel käin maitseainetega liig pillavalt ümber, eriti kui on tuhin midagi päris ise välja mõtelda. Ja kogused. Sellest ma aru ei saa, kuidas on võimalik et võttes paar kartulit, ühe porgandi, natuke peeti ja kapsast, üks sibul, pisut liha ja veel peotäis üht-teist, tuleb oodatud mõne taldrikutäie asemel välja kuhjaga pajatäis suppi, mille ülejääk mitu päeva hiljem minema visatakse. | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-11-19 00:13:25 |
Mul lähevad peamiselt untsu ahjus tehtavad toidud. Eriti küpsetised, sest ahi on vilets. Muidu kindlaid untsu minevaid toite ei ole. Muidugi see fenomenaalne supilugu, et teed ühele aga tulemus on kümnele. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Aaloemahl Abikokk 2008-11-19 23:04:08 |
Riis. No ei oska sellist mõnusat riisi keeta. Kogused. Kõike saab liiga palju... või liiga vähe. Õnneks mitte alati :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-20 08:19:35 |
Sussi:
Ehk on abi: Kuidas keeta riisi :)
Riis. No ei oska sellist mõnusat riisi keeta. Spidur:
Spidur, siin võib vahalt piim süüdi olla. Esimesel kohvikoolitusel oli juttu sellest, et mingi aeg nt ei läinud Tere tavalised piimad üldse vahtu, tuli alati Valio Alma piima osta. Nüüd on Terel spetsiaalsed kohvipiimad, nii et nendega peaks lihtsam olema.. Siin teemas on piima vahustamisest veidi juttu.
mul on tihti probleeme piimaga. kohvi jaoks piima vahustamine ei õnnestu viimasel ajal kuidagi, äkki baltilux säästupiim polegi selleks loodud, ei tea... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |