Marsake Kokaõpilane 2011-04-15 00:58:10 |
Õnnestuski mul osta Kristiine Prismast kalapuljongikuubikuid :) | |
Zapxpxau Abikokk 2011-06-02 20:02:15 |
Suitsutatud tuulehaug Eelmisel nädalal algas see üürike tuulehaugihooaeg. Olen nädalaga 3 isendit nahka pannud, päris osav juba nende fileerimisel. Valmistasin ahjus ja pannil ja grillil. Saab ehk veel paar nädalat nautida ja midagi uut proovida. | |
Karnivoor Abikokk 2011-06-02 21:01:03 |
Tegin täna haugi selle toreda retsepti järgi, ainult asendades peterselli ja tilli basiiliku ja koriandriga. Feta juustu panin ka kastme peale mitte kastme sisse. Viis keele alla :) http://www.closetcooking.com/2011/05/cod-baked-in-tomato-and-feta-sauce.html | |
Triin Abikokk 2011-06-03 11:44:26 |
Zapxpxau:
Mina olen siiani ainult suitsutatult seda söönud. Millist varianti soovitad proovida esimeseks, mis sulle kõige rohkem maitseb? http://farm6.static.flickr.com/5025/5790198219_d338e04b1e.jpg Suitsutatud tuulehaug Eelmisel nädalal algas see üürike tuulehaugihooaeg. Olen nädalaga 3 isendit nahka pannud, päris osav juba nende fileerimisel. Valmistasin ahjus ja pannil ja grillil. Saab ehk veel paar nädalat nautida ja midagi uut proovida. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-06-06 17:03:27 |
Triin:
Noh, pannil praadimine on vast see viimane variant, et kui tõesti ahju pole ja grilli pole ja lõket ei saa teha või on ainult 5 minutit aega, siis prae pannil. Kui on söegrill, siis tee kõigepealt grillil, number kaks variant oleks ahjus, kas siis selle mängugrilliga või lihtsalt 180C juures ca 12 minutit (kui on fileeritud).
Mina olen siiani ainult suitsutatult seda söönud. Millist varianti soovitad proovida esimeseks, mis sulle kõige rohkem maitseb? |
|
Muzi Kokaõpilane 2011-06-14 12:54:41 |
Pille:
Retsept latikaga oli väga maitsev!
Selgusetuks küll jäi, majonees versus või. Ühes reas kirjas, et sega küüslauk majoneesiga. Teises reas, et võiga. Segasin küüslaugu kastme, panin kala sisse. Võitükid piludesse. Kindlasti teeme veel. Tervelt küpsetatud kala sidrunisoola ja küüslaugumajoneesiga oli väga-väga maitsev. Kuld-merikogred ostsin Sadama turult. http://farm6.static.flickr.com/5026/5564711979_665b997838.jpg |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-14 13:09:36 |
Muzi:
Muzi - küüslauguvõi hõõrud kala peale ja sisse, pärast pakud kõrvale küüslaugumajoneesi ka :)
Pille:
Retsept latikaga oli väga maitsev!
Selgusetuks küll jäi, majonees versus või. Ühes reas kirjas, et sega küüslauk majoneesiga. Teises reas, et võiga. Segasin küüslaugu kastme, panin kala sisse. Võitükid piludesse. Kindlasti teeme veel.Tervelt küpsetatud kala sidrunisoola ja küüslaugumajoneesiga oli väga-väga maitsev. Kuld-merikogred ostsin Sadama turult. http://farm6.static.flickr.com/5026/5564711979_665b997838.jpg |
|
Liisi Abikokk 2011-07-15 13:51:43 |
Pille latika soolateki retsepti alusel valmistasin linaskit. | |
Siirikene Kokaõpilane 2012-02-16 13:25:02 |
Kaotasin ühe väga hea koha retsepti. Millalgi oli Stockmanni ajakirjas retsept nimega "Koha bonne femme", kohafillerullid olid ahjus küpsetatud koos munakastmega. See oli väha hea roog. Kas kellelgi juhtub seda retsepti olema. Oleksin väga tänulik. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-02-16 13:56:04 |
Siirikene:
Siirikene, Stockmanni veebilehel on retsept täitsa olemas:
Bonne femme kohafilee
Umbes 650 g kohafileed
2–3 šalottsibulat
soola ja valget pipart
poole sidruni mahla
värsket tüümiani
0,5 l kalapuljongit
Beurre Blanc kaste
3 munakollast
läbi sõela kurnatud hautatud mahla
100 g pehmet võid
hakitud värsket peterselli või estragonpuju
või
1 pakk Christian Potierin Beurre Blanc kastet
2 dl rõõska koort
Määrige vormi põhi võiga. Hakkige sibulad ja puistake need üle vormi. Pange kohafi lee lõikelauale, lisage neile purustatud soola ja pipart. Tehke kohafi leest rullid ja paigutage vormi põhja. Pritsige üle sidrunimahla ja värske tüümianiga. Kallake kalapuljong vormi ja katke korralikult küpsetuspaberiga. Küpsetage kohafi leed ahjus 180 kraadi juures 20 minutit. Võtke vorm ahjust välja. Kurnake puljong läbi sõela ja hoidke kala kuumana.
Aurutage puljongit, kuni seda on alles jäänud 3 dl. Kallake munakollased väiksesse potti ja kallake üle kuuma puljongiga, samaaegselt segades. Kuumutage kastet keemiseni ja võtke seejärel pliidilt. Toatemperatuuril olnud pehmet võid segage maitsevõi saamiseks hakitud peterselli või estragonpujuga. Võite kiirelt ja kergelt valmistada sellele kastmele ka alternatiivkastme, kui lisate rõõska koort valmiskastmele ja kuumutate hoolikalt kastmepannil. Pange kohafi lee kuumale taldrikule ja kallake üle kastmega. Serveerige keedetud kartulitega.
Kaotasin ühe väga hea koha retsepti. Millalgi oli Stockmanni ajakirjas retsept nimega "Koha bonne femme", kohafillerullid olid ahjus küpsetatud koos munakastmega. See oli väha hea roog. Kas kellelgi juhtub seda retsepti olema. Oleksin väga tänulik. |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |