"Valge kala" retseptid

Marsake
Kokaõpilane
2011-04-15 00:58:10
Õnnestuski mul osta Kristiine Prismast kalapuljongikuubikuid :)
Zapxpxau
Abikokk
2011-06-02 20:02:15
Suitsutatud tuulehaug Eelmisel nädalal algas see üürike tuulehaugihooaeg. Olen nädalaga 3 isendit nahka pannud, päris osav juba nende fileerimisel. Valmistasin ahjus ja pannil ja grillil. Saab ehk veel paar nädalat nautida ja midagi uut proovida.

Zap*

Karnivoor
Abikokk
2011-06-02 21:01:03
Tegin täna haugi selle toreda retsepti järgi, ainult asendades peterselli ja tilli basiiliku ja koriandriga. Feta juustu panin ka kastme peale mitte kastme sisse. Viis keele alla :) http://www.closetcooking.com/2011/05/cod-baked-in-tomato-and-feta-sauce.html
Triin
Abikokk
2011-06-03 11:44:26
Zapxpxau:
http://farm6.static.flickr.com/5025/5790198219_d338e04b1e.jpg Suitsutatud tuulehaug Eelmisel nädalal algas see üürike tuulehaugihooaeg. Olen nädalaga 3 isendit nahka pannud, päris osav juba nende fileerimisel. Valmistasin ahjus ja pannil ja grillil. Saab ehk veel paar nädalat nautida ja midagi uut proovida.
Mina olen siiani ainult suitsutatult seda söönud. Millist varianti soovitad proovida esimeseks, mis sulle kõige rohkem maitseb?
Zapxpxau
Abikokk
2011-06-06 17:03:27
Triin:
Mina olen siiani ainult suitsutatult seda söönud. Millist varianti soovitad proovida esimeseks, mis sulle kõige rohkem maitseb?
Noh, pannil praadimine on vast see viimane variant, et kui tõesti ahju pole ja grilli pole ja lõket ei saa teha või on ainult 5 minutit aega, siis prae pannil. Kui on söegrill, siis tee kõigepealt grillil, number kaks variant oleks ahjus, kas siis selle mängugrilliga või lihtsalt 180C juures ca 12 minutit (kui on fileeritud).

Zap*

Muzi
Kokaõpilane
2011-06-14 12:54:41
Retsept latikaga oli väga maitsev! Selgusetuks küll jäi, majonees versus või. Ühes reas kirjas, et sega küüslauk majoneesiga. Teises reas, et võiga. Segasin küüslaugu kastme, panin kala sisse. Võitükid piludesse. Kindlasti teeme veel.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-06-14 13:09:36
Muzi:
Retsept latikaga oli väga maitsev! Selgusetuks küll jäi, majonees versus või. Ühes reas kirjas, et sega küüslauk majoneesiga. Teises reas, et võiga. Segasin küüslaugu kastme, panin kala sisse. Võitükid piludesse. Kindlasti teeme veel.
Muzi - küüslauguvõi hõõrud kala peale ja sisse, pärast pakud kõrvale küüslaugumajoneesi ka :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2011-07-15 13:51:43
Pille latika soolateki retsepti alusel valmistasin linaskit.

Liisi Blogi

Siirikene
Kokaõpilane
2012-02-16 13:25:02
Kaotasin ühe väga hea koha retsepti. Millalgi oli Stockmanni ajakirjas retsept nimega "Koha bonne femme", kohafillerullid olid ahjus küpsetatud koos munakastmega. See oli väha hea roog. Kas kellelgi juhtub seda retsepti olema. Oleksin väga tänulik.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-16 13:56:04
Siirikene:
Kaotasin ühe väga hea koha retsepti. Millalgi oli Stockmanni ajakirjas retsept nimega "Koha bonne femme", kohafillerullid olid ahjus küpsetatud koos munakastmega. See oli väha hea roog. Kas kellelgi juhtub seda retsepti olema. Oleksin väga tänulik.
Siirikene, Stockmanni veebilehel on retsept täitsa olemas: Bonne femme kohafilee Umbes 650 g kohafileed 2–3 šalottsibulat soola ja valget pipart poole sidruni mahla värsket tüümiani 0,5 l kalapuljongit Beurre Blanc kaste 3 munakollast läbi sõela kurnatud hautatud mahla 100 g pehmet võid hakitud värsket peterselli või estragonpuju või 1 pakk Christian Potierin Beurre Blanc kastet 2 dl rõõska koort Määrige vormi põhi võiga. Hakkige sibulad ja puistake need üle vormi. Pange kohafi lee lõikelauale, lisage neile purustatud soola ja pipart. Tehke kohafi leest rullid ja paigutage vormi põhja. Pritsige üle sidrunimahla ja värske tüümianiga. Kallake kalapuljong vormi ja katke korralikult küpsetuspaberiga. Küpsetage kohafi leed ahjus 180 kraadi juures 20 minutit. Võtke vorm ahjust välja. Kurnake puljong läbi sõela ja hoidke kala kuumana. Aurutage puljongit, kuni seda on alles jäänud 3 dl. Kallake munakollased väiksesse potti ja kallake üle kuuma puljongiga, samaaegselt segades. Kuumutage kastet keemiseni ja võtke seejärel pliidilt. Toatemperatuuril olnud pehmet võid segage maitsevõi saamiseks hakitud peterselli või estragonpujuga. Võite kiirelt ja kergelt valmistada sellele kastmele ka alternatiivkastme, kui lisate rõõska koort valmiskastmele ja kuumutate hoolikalt kastmepannil. Pange kohafi lee kuumale taldrikule ja kallake üle kastmega. Serveerige keedetud kartulitega.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>