Netcat Abikokk 2009-07-09 00:40:14 |
Homme tuuakse mulle üks terve haug (roogitud ja ilma peata). Tahaks teha ahjus. Soovitage retsepti. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-09 09:57:43 |
Netcat:
Haugiretseptid :P
Terve haugi valmistamiseks on järgmised retseptid:
Täidetud haug (Pirkka)
Köömnetega haug (Linda Petti)
Homme tuuakse mulle üks terve haug (roogitud ja ilma peata). Tahaks teha ahjus. Soovitage retsepti. |
|
Netcat Abikokk 2009-07-09 14:20:48 |
Netcat:
Haug jõudis minu pettumuseks kohale 2 tükis ja pole üldse nii suur, kui ette kujutasin. Ma kujutan ette, et topin vist saia, võid, sidrunit ja maitserohelist täis ja lihtsalt pistan ahju. Köömnetega ei julge riskida. Homme tuuakse mulle üks terve haug (roogitud ja ilma peata). Tahaks teha ahjus. Soovitage retsepti. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Juc Abikokk 2009-09-07 02:22:08 |
Minul on õks äärmiselt maitsev valge kala retsept, ise kasutasin barramundit, aga teie peate vist midagi muud kasutusele võtma :) - ahjukala kirsstomati ja kappari kastmes
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Liiseli Abikokk 2009-10-26 14:11:34 |
Minu lemmikretsept valge kala jaoks, keele viib alla. Retsepti sain 15 aastat tagasi, kui Šveitsis koolis käisin. Originaalis on tehtud väikeste fileedega kalarullid, aga kui on suurem kala, siis võib täidise lihtsalt fileetükkide peale määrida - jääb sama hea. 600 g valge kala fileed - pigista peale veidi sidrunimahla ja raputa näpuotsatäis pipart ning (ürdi)soola, lase kümmekond minutit marineeruda. Täidis: 100 g kohupiimapastat 100 g ürtidega toorjuustu Sega täidiseained kokku ja määri fileede peale. Kui on väiksed fileed (nt. ahven), keera rulli. Aseta fileetükid või -rullid võitatud ahjuvormi, puista peale hakitud tilli ja paar supilusikatäit parmesani. Kaste: 2 dl 10% rõõska koort 1 küüs küüslauku, hakkida pipart ja (ürdi)soola (originaalretseptis Trocomare) Sega hakitud küüslauk ja maitseained rõõsa koorega, kalla kaste kalale. Küpseta 200 kraadi juures u. 20-25 min. (olenevalt fileede paksusest). Puista peale hakitud peterselli, serveeri riisiga. | |
Andra Kokaõpilane 2010-02-12 15:55:54 |
Kas keegi oskab soovitada, mida teha pangaasiuse fileega? Küpsetasin seda fooliumis nagu ikka, aga mulje oli kalast toores ja kuidagi ei läinud suust sisse, kuigi küpsetasin ja küpsetasin, aga isu selle järele ikka ei tekkinud :D. Nüüd kaks fileed seisavad veel külmas ja ei julge kuidagi uuesti nende valmistamist ette võtta... Liiseli retsept valge kala jaoks kõlab hästi. http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Sissela Kokaõpilane 2010-02-12 16:08:43 |
Mul ka kaks pangafileed jääs. Tegin ühest ükspäev suppi... ja see läks, vabandust, WC-potti. Kuidagi... pehme ja limane mulje jäi. Tahaks ka teada, kas sellest saab midagi head. Või on halb partii? Üldse halb kala? (ja ärge guugeldage pangasius, leiate blogiposti, mille peale oksendada tahaks) | |
Marju Abikokk 2010-02-12 16:11:30 |
Andra:
Endal keeb hetkel Hawai kalasupp just :) (midagi sellist, aga valge kalaga siis: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=6784Kuid olen sellised valgeid (külmutatud) kalu küpsetanud piima sees ahjus (vist u 10 minutit küpsetamist). Mulle on meeldinud hästi. Kas keegi oskab soovitada, mida teha pangaasiuse fileega? Küpsetasin seda fooliumis nagu ikka, aga mulje oli kalast toores ja kuidagi ei läinud suust sisse, kuigi küpsetasin ja küpsetasin, aga isu selle järele ikka ei tekkinud:D. Nüüd kaks fileed seisavad veel külmas ja ei julge kuidagi uuesti nende valmistamist ette võtta... Liiseli retsept valge kala jaoks kõlab hästi. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-12 17:10:34 |
Sissela:
Ma muidugi guugeldasin kohe. Uudishimu, kassid, teadagi. Päris jube jah.
Inimesed, kes usuvad kõike mida nad internetist loevad... oi kui raske võib olla nende elu. Mul ka kaks pangafileed jääs. Tegin ühest ükspäev suppi... ja see läks, vabandust, WC-potti. Kuidagi... pehme ja limane mulje jäi. Tahaks ka teada, kas sellest saab midagi head. Või on halb partii? Üldse halb kala? (ja ärge guugeldage pangasius, leiate blogiposti, mille peale oksendada tahaks) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2010-02-12 23:47:35 |
Andra:
Mul viimane kord sattus ka selline mitte kõige parem.Oli kuidagi vesine ja lödi .Lõikasin veel rasvasekõhuääre ära,aga jah,ei olnud hea.Varasemad korrad on kõik head olnud.Ehk tõesti partii halb.
Kas keegi oskab soovitada, mida teha pangaasiuse fileega? Küpsetasin seda fooliumis nagu ikka, aga mulje oli kalast toores ja kuidagi ei läinud suust sisse, kuigi küpsetasin ja küpsetasin, aga isu selle järele ikka ei tekkinud :D. Nüüd kaks fileed seisavad veel külmas ja ei julge kuidagi uuesti nende valmistamist ette võtta... Liiseli retsept valge kala jaoks kõlab hästi. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |