"Valge kala" retseptid

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-22 08:49:24
Marsake:
Kas Tallinnas saab ka osta seda kiltturska, millest siin palju juttu on olnud?
Mina olen ainult tavalist turska (cod) näinud, kiltturska (haddock) ei kuskil :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2011-03-07 11:46:13
Üks vürtsine idee valge kala jaoks (mina kasutasin kuld-merikokre), Indiapärane ahjukala aed-mustköömnega

http://jucjaco.blogspot.com/

Juc
Abikokk
2011-03-14 12:54:34
Mina jälle oma kaladega :). Küpsetasin kala sidrunisoolas. Mina kasutasin beebiforelle, aga tegelikult on see retsept sobilik ka valge kala jaoks! Väga lihtne valmistada pealekauba!

http://jucjaco.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-29 10:13:11
Tervelt küpsetatud kala sidrunisoola ja küüslaugumajoneesiga oli väga-väga maitsev. Kuld-merikogred ostsin Sadama turult.

Marsake
Kokaõpilane
2011-04-04 19:51:08
Tegin täna kreemjat kalakastet apelsiniga ja väga maitsev oli. Kahjuks ei ole pikemat aega poodidest ega Kaupmehest saada kalapuljongukuubikuid. Seda juba asendada ei saa :(
Karima
Abikokk
2011-04-04 21:00:55
Marsake:
Tegin täna kreemjat kalakastet apelsiniga ja väga maitsev oli. Kahjuks ei ole pikemat aega poodidest ega Kaupmehest saada kalapuljongukuubikuid. Seda juba asendada ei saa :(
mina täna just prismast ostsin kalapuljongikuubikud.

PAPRIKA: Karima's Food

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-05 09:02:23
Karima:
Marsake:
mina täna just prismast ostsin kalapuljongikuubikud.
Aga tee ise :) Nami-Nami kokaraamatus on retsept olemas, lisaks on eraldi foorumiteema.

Marsake
Kokaõpilane
2011-04-07 01:27:15
Karima, aga millisest Prismast sa ostsid kalapuljongikuubikuid? Mustamäe Prismas ma neid pole ammu näinud. Tegin kalakastme pangasiuse fileest ja sellel pöole sellist tugevat kala maitset. Ja nii mugav olen ma küll, et ei viitsi hakata jändama selle puljongi keetmisega. Lihtsam on ju lisada kuubik :)
Marsake
Kokaõpilane
2011-04-07 01:38:58
Tegelikult ei ole asi ka puljongiga jändamises. Pool tundi pole teab, mis kaua aega seda keeta. Sel juhul ma peaksin siis veel lisaks ostma pangasiuse fileele ka teist kalasupikogu, et sellest puljong keeta. Ja kala supikogu on müügil ainult lõhest-forellist, mitte valgest kalast.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-07 10:09:08
Marsake:
Tegelikult ei ole asi ka puljongiga jändamises. Pool tundi pole teab, mis kaua aega seda keeta. Sel juhul ma peaksin siis veel lisaks ostma pangasiuse fileele ka teist kalasupikogu, et sellest puljong keeta. Ja kala supikogu on müügil ainult lõhest-forellist, mitte valgest kalast.
Marsake, ega ma nori, lihtsalt ma pole eales näinud ega proovinud kalakuubikut, mis poleks lõdvalt lati alt läbi jooksnud. HONGi kalafond on ainus asi, mida kasutama olen aeg-ajalt nõus. Mina tegin eile nt seda hapukoore-juustukattega ahjukala. Kohalikus Co-Marketis oli valida sulatatud panga- ja tilaapiafilee ning jahutatud saidarümpade vahel. Ostsin viimase, fileerisin ise ära ja sain vähese vaevaga nii kalafilee kui ka puljongimaterjali. Toit oli hea - isukalt sõid nii mees kui ka laps:

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>