Karima![]() Abikokk 2012-08-25 21:46:22 |
meie soime haid j?lle
esimest korda mul ei lainud alla aga nyyd on see juba tavaline kala meie laual![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-09-03 20:14:24 |
Pille:
Sama roog põhimõtteliselt, ehk siis huntahvena kõhtu läks küüslauguvõi, peale mõned sidruniviilud (seda siis sidrunisoola asemel) ja kõrvale lihtsalt majonees:
Tervelt küpsetatud kala sidrunisoola ja küüslaugumajoneesiga oli väga-väga maitsev. Kuld-merikogred ostsin Sadama turult. ![]() ![]() |
|
Liisi![]() Abikokk 2012-10-26 14:04:06 |
Väga lihtne ahjus küpsetatud valge kala kirsstomatitega
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-11-26 19:36:15 |
Rapitud huntahvena kõhtu veidi soolahelbeid ja sidrunit, peale oliiviõli, kapparid ja soolahelbed. 200kraadisesse ahju valmimiseni:
![]() |
|
Kokkamas95![]() Abikokk 2013-01-31 19:12:22 |
Ahjus küpsetatud kalafilee juustuga
|
|
Kokkamas95![]() Abikokk 2013-03-31 22:40:53 |
Juustuga paneeritud kalafilee
|
|
MAITSEELAMUSE KODA![]() Kokaõpilane 2014-04-09 22:45:43 |
Re:TV pakub oma sõpradele võimalust õppida Tauno Laasiku käe all kodumaisest kalast maitsvaid roogi valmistama. Esimeses saates tuuakse turult kolm haugi ning valmistatakse suppi ning šašlõkki. Ka ülejäänud kala ei jää kasutamata ning nipid kalast maksimumi võtmiseks jõuavad peagi vaatajateni. https://www.youtube.com/watch?v=639uBoLDn-A | |
Laurentzius![]() Abikokk 2014-08-04 19:29:52 |
Haugikotletid
![]() |
|
Liisi![]() Abikokk 2015-01-29 13:13:04 |
Lihtsalt ja kiiresti valmivad kalarullid ürdivõi täidisega
![]() |
|
foodsy![]() Kokaõpilane 2015-10-22 11:00:22 |
Palju on postitusi valgest kalast, kuid Pangasiust väga kusagil ei mainita. Eelmised postitused Pangasiuse kohta on igivanad, mistõttu uurin teadjatelt, kas see ongi kehv valge kala või lihtsalt pirtsakas? Katsetasin sellega üks päev - küpsetasin kooreses valge veini kastmes ahjus, kuid tulemus tuli nii kehv, et ei teagi, kas julgen taas selle kalakesega proovida või mitte. Valge kala iseenesest maitseb ja vaheldust tahaks ka, aga kuidas ja mida siis Pangasiusega õieti teha tuleb, et valmiks hõrk roog? |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > |