Tiitel: Kokaõpilane
2014-05-14 22:43:20 |
Ühes teemas pakuti munata majoneesi retsepti. Kuid kas kellelgi oleks välja pakkuda mõnda madala kalorsusega õlita majoneesi, retsepti? Poes on neid saadaval, kuid tahaks teha kodus ise. Tuleb odavam ja maitsvam. On keegi proovinud teha? |
2013-08-08 22:49:14 |
Tulin ka asja uurima creme fraiche kohta, millega seda asendada. Siin Nami-nami retseptikogus olen kohanud paljusid retsepte, mis sisaldavad creme fraiche. Teemat lugedes targemaks ei saanud. Kui Saaremaa smetanat ja köögikoort pole osta, mis siis sobiks? Milline ta üldse originaalis välja näeb ja on maitselt? |
2012-12-29 23:14:15 |
Lugesin siin, et keegi tahtis ära anda oma vana köögimööblit. Olen sotsiaaltöötaja ja ühel minu kliendil oleks vaja mõningaid asju kodusse. Ei tea nendest Yahoo gruppidest midagi, kuhu võiks pöörduda. Kuulutan siis siin. Kellel on ära anda vana köögimööblit, üle jäänud laminaatparketti või kööki linoleumi/reliini taolist materjali. Seda vajaks kehval elujärjel olev perekond Tallinnas. Kontaktaadress: uunikum1@gmail.com |
2012-05-08 21:25:03 |
Uurisin internetist, et ploomirasv on sea, looma ja lamba sisikonna sees olev rasv. |
2012-05-08 20:48:03 |
Pille:
Pillel on õigus. Ploomirasv on looma sees olev rasv.Tiina:
Äkki Sa ajad sassi ploomirasvaga ehk neerurasvaga, mida saadakse peamiselt lambalt, aga ka veiselt? (ingl. k. suet).Oot, vanasti nimetati kookosrasvaks kuskilt veise seest saadud rasva. Kas keegi mäletab? |