Postitusi: 23
Tiitel: Kokaõpilane
2012-02-16 13:25:02 |
Kaotasin ühe väga hea koha retsepti. Millalgi oli Stockmanni ajakirjas retsept nimega "Koha bonne femme", kohafillerullid olid ahjus küpsetatud koos munakastmega. See oli väha hea roog. Kas kellelgi juhtub seda retsepti olema. Oleksin väga tänulik. |
2011-11-28 20:32:49 |
Peale teema läbilugemist jäi püsima üks küsimus. KA mikseril on ju ka lisavarustusena võimalik osta riivid ja viilutaja. Kas need ei ole piisavalt töökindlad/mugavad kasutada, et siiski eraldi ka kombaini vaja on? |
2011-07-22 12:56:15 |
Pille:
Tänan heade nõuannete eest!Tõstan siia täna (2. juulil 2011) tekkinud teemaarenduse: Siirikene:
Kuidas keeta peeti? Pean silmas, et peet pärast keetmist ka peedi värvi oleks ja mitte pleekinud punane. Paar korda olen proovinud peete keeta ja mõlemal korral on peedid pärast üsna koledat värvi olnud. Kuidas teha nii, et säiliks peetide sügav punakas-lilla värv? Ilsu:
Aga sa ära keda, pane ahju ;) Pestud märjad peedid mässi fooliumisse ja küpseta ahjuplaadil 200 kraadi juures. Kaua aega läheb ei oska öelda, oleneb kui suured peedid on aha umbes sama kaua ku keetes ja katsuda saad puutikuga millal pehmed on. Heleen:
Mind on õpetatud, et peedikeeduvette lisada sutsu äädikat. Pole ise veel selle õpetuse vettpidavust testinud. Tiina:
Minul endal tekkis ka kohe küsimus, et ega Sa ometi peeti enne keetmist ei koori? Pese lihtsalt puhtaks ja selle karvase juure võid küll lühemaks lõigata, aga jäta siiski paar cm alles.
Kui peet ära koorida, siis nõrgub kõik värv keeduvette ja tulemuseks ongi inetult pruunikas-punased peedid.Peeti ei tohi enne keetmist koorida ja sabad/juured tuleb külge jätta, nii ei voola punane värv vette. Kui juba tükeldatud peeti soovid pehmeks saada, siis tuleks neid rasvaines hautada. Teine variant on ahjus küpsetada, aga see võtab päris paju aega. |
2010-12-13 14:04:18 |
Palun nõu. Proovisin agar-agariga marmelaadikomme teha, aga kahjuks sai sellest asjast pigem veidi paksem moos. Järgisin küll pakendi juhiseid, aga komme ei saanud. Kas ma võin selle "moosi" nüüd uuesti keema panna ja lihtsalt rohkem agar-agarit panna. Kas siis on lootust marmelaadi kommidele või peaks siiski asja otsast alustama? |
2009-05-15 12:33:15 |
Selge pilt. Tänud vastuste eest. Järgmisel korral olen targem ja loodan paremale roale. |