Kärt Abikokk 2009-09-24 14:07:41 |
160 kogu seltskond :) | |
Põrnikas Abikokk 2009-09-24 14:36:24 |
no toored juurikad (pulkadeks lõigatuna) ja miski dipikaste on üks üsna odav valik.. | |
Tziiki Abikokk 2009-09-24 15:43:24 |
no nii vähese raha eest mitmekesist lauda katsetama pole vist mõtet hakata-pärmitaigen on odav teha-magusat saia saab lihtsalt-kellelgi ikka oma aia õunu on...ehk on ka nt seeni ja sibulaid, tomateid omast käest võtta? saaks teha pärmitaigna põhjal plaadipirukat ja õunakooki....
aga mis tüüpi üritusega tegu...kui pole miski ametlik vastuvõtt/koolitus, siis mina jätaks küll enese piinamise ja teeks nii-kallid külalised, minu poolt on kohv ja tee, palun võtke igaüks miskit ühisele lauale panekuks... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Netcat Abikokk 2009-09-24 16:17:55 |
Suvikõrvits on praegu odav valik millest jätkub nt. suure lehttaignaplaadi peale, natuke mingit ürti ja juustu otsa. Püreesupp sellesama peaosalisega väikeste portsjonitena piruka kõrvale, peaks ka pigistama sama hinna sisse.
Või mingite väga odavate täidistega võileivatort?
Sibula-õunasalat + röstsai on ka odav. Magustoiduks võib pakkuda tarretist või kisselli.
Aga üldiselt ma ütleks muidugi, et selline eelarve on paras nöök. Kohvi asemel tuleb vist paljast vett serveerida? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Ilse Abikokk 2010-01-29 09:07:52 |
Mul on koostatud menüü: Eelroog: Teravad oasaiad Pearoog: Osso Bucco lisandiks risotto ja Piedmonte stiilis paprikad Focaccia küüslaugu ja rosmariniga Magus: Panna Cotta marineeritud maasikatega Ja nüüd on siis mure, pole ma suurem asi menüü koostaja ja joogivalik on täiesti puudu. Kas keegi oskab soovitada joogivalikut eelistatud oleksid alkoholivabad joogid :) tegemist on meie peresisese Õhtusöök viiele ;) kus iga pereliige katab pyhapäeva lõunaks laua, auhind on meil ka, mingi kuumaõhu grill pidi olema :) ma tahaks ju võita :D | |
Seenekas Abikokk 2010-01-29 09:57:19 |
Kahjuks kohe ükski idee jookide puhul ei lahvata, kuid õhtusöögi viiele osas külastas meid sama mõte ja olen kindel, et nii söögid kui muu osa tuleb namikatel oluliselt paremini välja kui televusseris. Isegi kui kokku saaksid siinsed võhivõõrad inimesed. Natuke järele mõeldes, kas eelroa juurde ei sobiks mõni väike mahlakokteil ja pearoa juurde selline veidi mõrum jäätee moodi jook? | |
Profa Abikokk 2010-01-29 10:42:01 |
Alkoholivabad kokteilid on toredad asjad. Näiteks eelroa juurde Virgin Mary, liha juurde miks mitte alkoholivaba õlu, joodav on "Baltika 0" Lastele jäätise-piima-misiganes kokteil marjade/kõrre/päevavarju/vilede/kelladega Kohvikokteilid on põnevad magustoidu juurde. | |
Ilse Abikokk 2010-01-29 11:00:32 |
Alkoholivaba õlu on väga hea idee (kuidas ma ise sellepeale ei tulnud) mina nimelt olen päris suur õllesöber aga no ainult lahjad õlled sobivad mulle, miks siis mitte pakkuda pereliikmetele seda sama jooki alkovabas variandis (meil on nimelt yks rase ja yks karsklane ja yks on koguaeg roolis ;) niiet ainult kaks võtavad ka alkot natuke) ja see kohvikokteili idee on ka hea. Nüüd vaja veel mõned retseptid otsida, et kudidas valmistada. . | |
Spiidi Abikokk 2010-02-10 17:56:21 |
Mul on vajadus tuleval nädalavahetusel pakkuda suupisteid kahe tunni vältel õues. Külma on ilmateate järgi umbes -6 kuni -10 C. On kellegil kogemust, mida pakkuda, mis sellist külma umbes 2-3 tundi vastu peaks ja oleks samal ajal ka väga mõnus süüa? Tegu on avaliku üritusega ning sööta tuleb umbes 20-30 inimest. Seal hulgas nii oma meeskond (ehitame lumeskulptuuri) kui ka möödaminejad. Joogiks teeme hõõgveini ja teed. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-10 17:59:59 |
Spiidi:
See on küll nüüd paras pähkel :) Ma mõtlen ise, et õues tahaks sellisel aastaajal hõõgveini või teed, sooja mustikakisselli (me oleme rabas korraldanud mustikakissellipikniku, mõnus oli), sooja tummist suppi (hernesupp!!!) ja sooje pärmitainapirukaid. Kõige selle jaoks oleks aga vaja mingeid suuremat sorti termoseid. Kas nende laenamiseks oleks mingi võimalus?
Mul on vajadus tuleval nädalavahetusel pakkuda suupisteid kahe tunni vältel õues. Külma on ilmateate järgi umbes -6 kuni -10 C. On kellegil kogemust, mida pakkuda, mis sellist külma umbes 2-3 tundi vastu peaks ja oleks samal ajal ka väga mõnus süüa? Tegu on avaliku üritusega ning sööta tuleb umbes 20-30 inimest. Seal hulgas nii oma meeskond (ehitame lumeskulptuuri) kui ka möödaminejad. Joogiks teeme hõõgveini ja teed. |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |