RABARBER!

Eva
Abikokk
2008-05-06 14:20:04
Tiina:
Eva:
Mina tegin eile rabarbri-sefiiri korvikesi: Magus ja hapu maitse tasakaalustasid teineteist väga hästi.
Eva, kas sa oleksid nii kena ja lisaksid ka retsepti!
Lisatud, vt üleval.

http://www.perenaine.ee/

Tiina
Abikokk
2008-05-06 14:26:10
Aitäh, Eva!

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Vike
Abikokk
2008-05-06 19:50:12
Minu lemmikuks on rabarbri-maasika kissell või samas kombinatsioonis kook, niisama ilma maasikateta rabarbrit ei satugi tarvitama.
Kait
Abikokk
2008-05-06 20:44:08
maasikamoosi sisse sobib ka rabarber hästi (saab rohkem moosi kui maasikaid vähe on ;) )

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-05-06 20:49:15
Teen kooki, pirukaid, torti, kisselli, jooki, mannavahtu, muffineid, magustoite. Ma olen suur rabarberifänn! ...Homme lähengi oma sületäie rabarberitega siit Eestist koju ja hakkan vaaritama head ja paremat :D .
Hexy
Abikokk
2008-05-06 21:49:23
mulle meeldib ka rabarber, äkki sellepärast, et see on esimene asi mida aiast võtta saab. kissell, mannavaht, erinevad koogid, magustoidud (otsin palju kokaraamatutest ja netist, ühte retsepti ei meeldi mulle 2 korda teha) päris põnev tundus rabarberi-ingverimoos peax proovima rabarberimahl meeldib ka, kahju et emal nii vähe rabarbereid on, peax nädalavahetusel vanaema varud ka üle vaatama

Hexy asjatab

Gegegerda
Abikokk
2008-05-07 06:56:15
Mulle meeldivad igasugused koogid rabarberist. Varsti on plaanis ka rabarberimuffinid.

www.gegegerda.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2008-05-07 10:30:16
Umbes poolteist nädalat tagasi alustasin rabarbrihooaega esimeste nigelate varrekeste ja selle retseptiga (eriti kuna kookoseteema ka just päevakorral oli). Täitsa maitsev tuli ning teen tõenäoliselt ka edaspidi, aga hooaja alguseks tahaks tegelikult paar korda süüa rabarbrit nii et sõna otseses mõttes hambad karedad :) Sellepärast tegin eile rabarbrimagustoitu rosinate ja vahukoorega (tegelikult on see toit siiamaani täitsa ilma nimeta elanud): Poti põhja natuke vett, seejärel - palju tükeldatud rabarbrit - maitse järgi suhkrut (siiski mitte liiga palju) - parasjagu rosinaid (need tasakaalustavad üldist hapusust) - võid lisada ka kaneeli kas pulbrina või terve koorerullina. Hauta kuni on pehme (sõltub eelistustest) ja söö kas soojalt või külmalt vahukoorega.
Piper21
Kokaõpilane
2008-05-07 12:00:43
Olen rabarberist ikka lugu pidanud. Juba peale lume sulamist põõsale katteloori peale visanud ja rõõmustanud esimeste varrekeste ilmumise puhul. Aiamaad enam ei ole, aga ikka leidub mõni hea sõber või töökaaslane, kes pakub oma aia värsket saaki. Nüüd tõi üks töökaaslane aga kaasa raamatu veregrupi dieedist ja tuleb välja, et minu veregrupiga on rabarber täiesti vastunäidustatud! Täitsa pähh-pähh! Kas peaksin seda raamatut nüüd päris tõsiselt võtma või :( Mida arvate?
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-08 08:29:26
Tegin veidi teistmoodi rabarbrikooki. Iseenesest ju tavaline plaadikook, aga tainasse lisatud kardemon ja kaneel tegid selle mõnusalt vürtsiseks ja aromaatseks. Ilusad noored roosad rabarbrivarred jätsin muidugi koorimata :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>