Monza4 Kokaõpilane 2008-06-13 15:53:32 |
Minugi lemmikuteks on rabarberikoogid ja kissell. Isegi talveks varun sügavkülma viilutatud rabarberit täis. Ja kevadel on 1 esimesi kooke pisarakook rabarberiga. Väga hea!!! | |
Dash Kokaõpilane 2008-06-13 16:22:32 |
Rabarbrimuffinid olid lihtsalt taevalikud! Siiani vist parimad muffinid üldse, mida söönud olen. Kadusid nii tunnikesega laualt ära ka ;) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-13 17:01:54 |
Dash:
ooooo. Kas need: rabarbrimuffineid? :P
Annan nipi, kuidas neid veelgi paremaks teha - kui Sul on suhkrustatud ingverit (võivad olla need ca 7-8 mm kuubikud), siis suska enne ahjupanemist iga muffini keskele üks ingveritükk. Teeb need veelgi paremaks..
Rabarbrimuffinid olid lihtsalt taevalikud! Siiani vist parimad muffinid üldse, mida söönud olen. Kadusid nii tunnikesega laualt ära ka ;) |
|
Vandiste Abikokk 2008-06-13 18:53:41 |
Minul on ka praegu ahjus rabarbrikook. Tean, et tuleb igati mõnus hapukas suutäis. | |
Tullia Abikokk 2008-06-14 10:39:50 |
Lühikese aja jooksul olen juba viis korda teinud rabarbrimuffineid. Panin pisut rabarberit sugavkülma, et ka mitte-rabarbrihooajal om isu rahuldada. | |
Dash Kokaõpilane 2008-06-14 10:58:54 |
Pille:
Need samad jah, ma, laisk, ei viitsinud linkida :)
Tänud ingverisoovituse eest, kui kuskilt veel mõne rababrivarre leian, proovin järele. Dash:
ooooo. Kas need: rabarbrimuffineid? :P
Annan nipi, kuidas neid veelgi paremaks teha - kui Sul on suhkrustatud ingverit (võivad olla need ca 7-8 mm kuubikud), siis suska enne ahjupanemist iga muffini keskele üks ingveritükk. Teeb need veelgi paremaks..Rabarbrimuffinid olid lihtsalt taevalikud! Siiani vist parimad muffinid üldse, mida söönud olen. Kadusid nii tunnikesega laualt ära ka ;) |
|
Marit Abikokk 2008-06-14 18:50:56 |
Mina soovitan soojalt teha rabarberikookide-magustoitude raamatust rabarberi-mannavahtu, see on imehea, vahukoor sees ja keele viib alla, imehea on ka tavalisse biskviittainasse rabarbareid libistada ja saab samuti kerge ja maitsev, ja sealt samast raamatust kiidaksin veel keefiritainast rabarberikooki ja muidugi nami-nami rabarberimuffinid olid ka imehead! | |
Kika Abikokk 2008-06-14 19:22:42 |
ma tegin viimases marie claires ilmunud retsepti järgi rabarberi tarte tatini. väga hästi tuli välja! aga ma soovitan rohkem suhkrut panna kui retsept ette nägi.:) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-15 21:19:06 |
Vandiste:
Vandiste, aitäh, et tuletasid vana lemmikut meelde! Tegin retsepti veidi ümber - kasutasin 250grammist 20% hapukoort. 50 grammi panin tainasse (ja vähendasin selle võrra või kogust), ülejäänud täidisesse. Peale veidi demerara suhkrut. Oli väga mõnus. Ja ilus ka:
Minul on ka praegu ahjus rabarbrikook. Tean, et tuleb igati mõnus hapukas suutäis. |
|
Hexy Abikokk 2008-06-15 21:49:36 |
Pille:
sul on alati nii ilusad punased rabarberid ;)
Vandiste:
Vandiste, aitäh, et tuletasid vana lemmikut meelde! Tegin retsepti veidi ümber - kasutasin 250grammist 20% hapukoort. 50 grammi panin tainasse (ja vähendasin selle võrra või kogust), ülejäänud täidisesse. Peale veidi demerara suhkrut. Oli väga mõnus. Ja ilus ka:
http://farm4.static.flickr.com/3276/2580572533_cf1207e438.jpgMinul on ka praegu ahjus rabarbrikook. Tean, et tuleb igati mõnus hapukas suutäis. |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |