Betty Abikokk 2008-05-21 09:56:21 |
See rabarbri-apelsinivormi krõbeda kaerahelbekattega jäi tegemata, kuna ei saanud meeslemmikuga kaerahelveste osas kokkuleppele ning tegin hoopis muffineid. Väga maitsvad tulid. | |
Kärt Abikokk 2008-05-22 12:21:25 |
Aga mis arvate, kas rabarberist saaks teha ka tsatnit ehk võõrkeeli chutneyt? Mõlgutan siin mitmendat päeva juba mõtteid selles suunas .. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-22 12:28:01 |
Adonay:
Muidugi saab!
Retseptid Nami-namis
Rabarbri-varsselleritšatni (Martha Stewart)
Rabarbritšatni (Finfood)
Rabarbritšatni (Soome MTV3)
Rabarbritšatni (Pereköök)
Rabarbritšatni (Arla)
Rabarbritšatni rosinate ja ingveriga
Retseptid mujal
Jill Dupleix's Rhubarb and Apple Chutney @ The Times (UK)
Spicy Rhubarb Chutney @ The Country Living
Quick Rhubarb Chutney @ Delicious Magazine (UK)
Rhubarb Chutney @ Epicurious
Aga mis arvate, kas rabarberist saaks teha ka tsatnit ehk võõrkeeli chutneyt? Mõlgutan siin mitmendat päeva juba mõtteid selles suunas .. |
|
Kärt Abikokk 2008-05-22 12:50:44 |
Oih, kiire vastus küll Pille, aitäh :) Ma arvan, et proovin ära küll, mõtlesingi just et selles oleks huvitav liha marineerida või lihtsalt kõrvale serveerida. | |
Spidur Abikokk 2008-05-22 12:53:51 |
ma tegin täna munavalgekattega rabarberikooki. röstitud mandleid panin ka sisse. oli hea küll. | |
Amööb Abikokk 2008-05-22 13:08:25 |
Ma olen teinud tänaseks juba kaks korda imehead rabarbari-toscakooki, mis maikuu OM ka kirjas. Lihtsalt jumalik. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Nipitiri Abikokk 2008-05-22 16:37:57 |
Amööb:
Ega sa selle retsepti siia ümber toksida ei tahaks? :) Ma olen teinud tänaseks juba kaks korda imehead rabarbari-toscakooki, mis maikuu OM ka kirjas. Lihtsalt jumalik. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-22 16:42:25 |
Nipitiri:
Mul on see retsept küll kodus olemas, aga ma ei tea, kas on ilus retsepti juba siis siia lisada, kui ajakiri alles poelettidel on? :O Ma olen enamasti ikka järgmise kuuni oodanud, st juuninumbri ilmumiseni.. :)
Amööb:
Ega sa selle retsepti siia ümber toksida ei tahaks? :)Ma olen teinud tänaseks juba kaks korda imehead rabarbari-toscakooki, mis maikuu OM ka kirjas. Lihtsalt jumalik. |
|
Nipitiri Abikokk 2008-05-22 16:56:51 |
Pille:
Sul on õigus, tuleb häid tavasid järgida. Ostan siis või laenan OM. Mul on see retsept küll kodus olemas, aga ma ei tea, kas on ilus retsepti juba siis siia lisada, kui ajakiri alles poelettidel on? :O Ma olen enamasti ikka järgmise kuuni oodanud, st juuninumbri ilmumiseni.. :) |
|
Vandiste Abikokk 2008-05-22 17:06:56 |
Ma sain ka suured rabarberivarred. Õhtuks teen kooki ja nädalavahetuseks plaanin mõdu hakkama panna. olen teinud sidruniga mõdu ja see oli küll hea kosutus. Loodan sama rabarberimõdust :P | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |