RABARBER!

Betty
Abikokk
2008-05-21 09:56:21
See rabarbri-apelsinivormi krõbeda kaerahelbekattega jäi tegemata, kuna ei saanud meeslemmikuga kaerahelveste osas kokkuleppele ning tegin hoopis muffineid. Väga maitsvad tulid.
Kärt
Abikokk
2008-05-22 12:21:25
Aga mis arvate, kas rabarberist saaks teha ka tsatnit ehk võõrkeeli chutneyt? Mõlgutan siin mitmendat päeva juba mõtteid selles suunas ..

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-22 12:28:01
Adonay:
Aga mis arvate, kas rabarberist saaks teha ka tsatnit ehk võõrkeeli chutneyt? Mõlgutan siin mitmendat päeva juba mõtteid selles suunas ..
Muidugi saab! Retseptid Nami-namis Rabarbri-varsselleritšatni (Martha Stewart) Rabarbritšatni (Finfood) Rabarbritšatni (Soome MTV3) Rabarbritšatni (Pereköök) Rabarbritšatni (Arla) Rabarbritšatni rosinate ja ingveriga Retseptid mujal Jill Dupleix's Rhubarb and Apple Chutney @ The Times (UK) Spicy Rhubarb Chutney @ The Country Living Quick Rhubarb Chutney @ Delicious Magazine (UK) Rhubarb Chutney @ Epicurious

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kärt
Abikokk
2008-05-22 12:50:44
Oih, kiire vastus küll Pille, aitäh :) Ma arvan, et proovin ära küll, mõtlesingi just et selles oleks huvitav liha marineerida või lihtsalt kõrvale serveerida.

Kahekesi Kalamaja köögis

Spidur
Abikokk
2008-05-22 12:53:51
ma tegin täna munavalgekattega rabarberikooki. röstitud mandleid panin ka sisse. oli hea küll.

Elina tegemised

Amööb
Abikokk
2008-05-22 13:08:25
Ma olen teinud tänaseks juba kaks korda imehead rabarbari-toscakooki, mis maikuu OM ka kirjas. Lihtsalt jumalik.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Nipitiri
Abikokk
2008-05-22 16:37:57
Amööb:
Ma olen teinud tänaseks juba kaks korda imehead rabarbari-toscakooki, mis maikuu OM ka kirjas. Lihtsalt jumalik.
Ega sa selle retsepti siia ümber toksida ei tahaks? :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-22 16:42:25
Nipitiri:
Amööb:
Ega sa selle retsepti siia ümber toksida ei tahaks? :)
Mul on see retsept küll kodus olemas, aga ma ei tea, kas on ilus retsepti juba siis siia lisada, kui ajakiri alles poelettidel on? :O Ma olen enamasti ikka järgmise kuuni oodanud, st juuninumbri ilmumiseni.. :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2008-05-22 16:56:51
Pille:
Mul on see retsept küll kodus olemas, aga ma ei tea, kas on ilus retsepti juba siis siia lisada, kui ajakiri alles poelettidel on? :O Ma olen enamasti ikka järgmise kuuni oodanud, st juuninumbri ilmumiseni.. :)
Sul on õigus, tuleb häid tavasid järgida. Ostan siis või laenan OM.
Vandiste
Abikokk
2008-05-22 17:06:56
Ma sain ka suured rabarberivarred. Õhtuks teen kooki ja nädalavahetuseks plaanin mõdu hakkama panna. olen teinud sidruniga mõdu ja see oli küll hea kosutus. Loodan sama rabarberimõdust :P
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>