Leivad: ökoleib, tavaline rukkileib, peenleib jne

Kärt
Abikokk
2008-03-24 23:46:13
Nukitsad on head jah, põhi tihedalt kaetud päevalilleseemnetega ja pealt tihedalt kaetud seesamiseemnetega. Maitse on kah kuidagi siuke, teistmoodi, pähkline vist isegi.

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-22 08:54:18
Pille:
Vändra ökoleiba. Viimane on küll täitsa hea.
Täpsustan - Vändra Leiva mahe must leib on väga hea (meenutab mulle Fazeri musta rukkileiba), nende seemneleib normaalne. Aga nende rukkileib on päris hirmus, nagu kokkupressitud saepuru sööks :O Seda küll ei soovita..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2008-05-22 09:53:52
Kõige sagedamini ostan Fazeri Musta leiba ja Eesti Pagari Musta leiba. Meelsasti ostan ka Vändra ökotooteid, kuid enamasti on need mu kodupoes otsas. Nukitsad on eriti mõnusad ürdivõiga.

Tullia jutukesed

Liblikapyydja
Kokaõpilane
2008-05-22 12:31:31
Mulle meeldib Pärnu leib. Leibade osas on mul üldse selline kiiks, et ei armasta köömnetega leibu ega neid, mis sisaldavad linnaseekstrakti/punast linnast. Seega siis kõige tavalisem naturaalselt kääritatud juuretisega rukkileib. Vanasti meeldis hästi ka Uku leib, oli ka hea hapu leib, aga nüüd olen seda harva kohanud ja alati on ta ka kõva olnud, nii et pole ostnud. Seemneleivad meeldivad ka... aeg-ajalt.
Nipitiri
Abikokk
2008-05-22 16:43:41
Mina eelistan samuti musta (vormi)leiba, Eesti Pagar või Fazer. Ostan ka Paadi vormileiba, see on heledam, aga plussideks on a) ostes sageli veel soe ja b) viilutamata. Vändra leiba ostsin ka, varem rohkem, aga peale musta leiva mulle teised väga ei istu ja musta leiva puhul on sageli juhtunud, et koorik lööb lahti ja viil laguneb käes. Kohusetundlikult proovin läbi ka igasugused öko-spelta-leivatooted, kas siis Ökosahvrist või mujalt, aga seni pole ühtki leidnud, mis päriselt meeldiks. Saepuru-analoog tuleb sageli pähe.
Suflee
Kokaõpilane
2008-05-24 01:41:38
Röstitult Jassi seemneleib koos sulatatud juustu viiludega läheb alati. :) Viimasel ajal on imelik isu Tallinna peenleiva järele, mis on parajalt kõvaks kuivanud... :|
Vike
Abikokk
2008-05-24 22:13:33
Mnjah, mu teinepool muidugi teatas mulle, et poeleiba enam meie majas ei osteta (ehk siis muudkui ma küpsetagu :P). Aga kui teinepool reisil, siis kasutan võimalust nt nukitsaid või peenleiba osta. Ja mul samamoodi - aeg ajalt laotan peenleiva viilud radiaatorile kuivama ;)
Kingadraakon
Abikokk
2008-05-26 11:44:29
meie pere lemmikleivad on jassi seemneleib ja tallinna peenleib. vahel ka rukkipala, aga see tüütab ära pikapeale. jassi seemneleiba söön nii, et lõikan viilu pikkupidi pooleks, et saada eriti õhuke viil ja siis röstin seda õhukest viilu pika programmiga. seemned lähevad nii mõnusalt magusaks.
Pulavik
Abikokk
2008-05-26 12:48:15
Ma leidsin lõpuks täna poest neid Vändra Nukitsaid ja tõesti on jube head- nii palju seemneid!
Hexy
Abikokk
2008-05-26 19:04:15
mul teeb ema leiba, ma olen ise ka ühe korra proovinud, aga ema oma oli parem :)

Hexy asjatab

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>