Vandiste Abikokk 2008-07-04 09:48:29 |
Katja:
Kui mu mälu mind ei peta, siis srot on antud seemnete pressimisjääk, nö õlikook, mida siis tavaliselt loomadele söödetakse. Järelikult on tal siiski piisavalt toiteväärtust, et ka inimeste toidulauale panna. nii, nukitsate koostis: nisujahu (T-550) joogivesi päevalilleseemned (18%) jahusegu (lupiinsrot, nisusrot, nisukliid, kaerahelbed, nisukleepaine, rukkijahu, odrajahu, keedusool 0,7%, taimeõli, röstitud linnasejahu) seesamiseemned (6%) pärm punane linnas see jahusegu on praegu minu jaoks kõige kummastavam. |
|
Nämmu Abikokk 2008-07-04 13:24:07 |
Mina toitungi viimased päevad peamiselt leivast ( ja maasikatest :) ) Et siis Saaremaalt toodud lihaleiba ja magustoiduks rosinaleiba :P Peab ikka ise ka varsti leivateo vist ette võtma. Ootan seda õiget inspiratsioonilainet. Kaie |
|
Ragne Abikokk 2008-07-04 16:54:11 |
Minu absoluutsed lemmikud leibade seas on Pärnu lahtine Vormileib ja Pärnu Muulileib. Kuna elan Pärnus üsna Cibuse leivatehase lähedal, siis käin tavaliselt hommikuti kella 10 paiku, siis kui leivad tulevad, sealt poest läbi. Uskuge või mitte, aga leivad on täiesti kuumad ja leivakoorik nende ümber veel krõbiseb..... | |
Katja Abikokk 2008-07-04 17:35:05 |
varem, kui viljandis leiba tehti, ostsin ka alati värsket sooja leiba, isegi kettkauplustesse saabus leib ahjusoojana - nüüd on see vaid unistus... | |
Merilin Abikokk 2008-07-04 17:35:08 |
Ragne:
Just-just! Seda esimest käin minagi vanaema juures nautimas. Sama asi viilutatuna ja kiles on Tartus saada küll, aga pole üldse see. Tehases oli vahe ka ilusti näha - lahtine saab jahtuda teistmoodi ja koorik jääb krõbe. Isegi maitse on erinev. Minu absoluutsed lemmikud leibade seas on Pärnu lahtine Vormileib ja Pärnu Muulileib. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Blonduanna Abikokk 2008-07-04 18:23:15 |
tallinna peenleib või jazzi seemneleib. viimane eriti hea röstitult http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Betty Abikokk 2008-07-04 18:33:59 |
Nämmu:
Ajasid isu peale, hiljemalt esmaspäeval lähen lihaleiba otsima :) Et siis Saaremaalt toodud lihaleiba |
|
Marianna Kokaõpilane 2008-07-16 15:27:23 |
Mulle maitseb oma küpsetatud leib :) Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Marianna Kokaõpilane 2008-07-16 15:32:54 |
Poe omadest on parim Saaremaa Karja "Saarlase" rukkileib
Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Liiz17 Abikokk 2008-07-16 17:17:50 |
Minule meeldib Fazeri mustleib, Tallinna peenleib. Kindlasti on tähtis leiva puhul, et ta oleks väga värske, vaatan alati kuupäevasid poes, et saada värkeim :D | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |