Liiseli Abikokk 2008-08-27 00:06:54 |
Marianna:
Meie ka juba mõnda aega enam poest leiba ei osta :) Mulle maitseb oma küpsetatud leib :) |
|
Imbi Kokaõpilane 2008-10-29 16:22:55 |
Pomona tervisliku toidu poes on müügil mitut sorti väga maitsvat koduleiba. | |
Eva Abikokk 2008-10-29 16:35:36 |
Imbi, see kõlab põnevalt, aga siiski ehk kergitad pisut saladusloori selles osas, et milliste koduleibadega on tegemist? | |
Spidur Abikokk 2008-10-29 18:34:37 |
selle iseküpsetatud leivaga on jah selline kummaline asi, et pool pätsi kaob juba soojana ja õhtuks on väike kannikas järel... | |
Imbi Kokaõpilane 2008-10-30 21:07:23 |
Pomona poes on kolme sorti koduleiba: rukkileib, teraleib ja ürdileib. Neid küpsetab üks erapagar. Tõesti väga maitsvad on. Neile, kes eelistavad ise küpsetada, aga veel hästi ei oska, on meil lähiajal plaanis leivakoolitus. Koolitusel saab kaasa ka juuretise, nii, et saab kodus kohe proovima hakata :) | |
Proua Simpson Abikokk 2008-11-03 19:03:30 |
Imbi:
Kui kihvt, kui lähedal mõni väikepagar leiba küpsetab. Ma pean ikka kiiremini teie poodi kaema tulema. Mul on poes tõsiseid raskusi leibade ostmisega. Peale Tallinna peenleiva, jassi seemneleiva ja maheleibade eriti midagi osta ei taha. Fazeril on mõned maitselt head tooted, aga paljud neist on kahjuks Lätis toodetud. Kui palju peab selleks säilitusaineid kasutama, et neid söödavana siia transportida? Ärge pange pahaks, aga olen vist leiva koha pealt ärahellitatud ja nõudlik. Pomona poes on kolme sorti koduleiba: rukkileib, teraleib ja ürdileib. Neid küpsetab üks erapagar. Tõesti väga maitsvad on. Neile, kes eelistavad ise küpsetada, aga veel hästi ei oska, on meil lähiajal plaanis leivakoolitus. Koolitusel saab kaasa ka juuretise, nii, et saab kodus kohe proovima hakata :) |
|
Eva Abikokk 2008-12-08 04:11:11 |
Tänases Postimehes on Paadi leivast juttu; soovitan soojalt, kes Võrumaad külastamas. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-03 18:16:31 |
Kopeerin siia AS Leiburi ühe tänase pressiteate. Tasub poes silmad lahti hoida, sest üsna varsti tuleb Nami-Namis just selle tootega seotud retseptivõistlus :) Leibur tõi esimesena Eestis turule 100% täisteranisujahust saiad AS-i Leibur pressiteade 3. veebruar 2009 Eesti juhtiv leivatootja AS Leibur on esimene pagaritööstus Eestis, kes tutvustab tarbijale 100% täisteranisujahust valmistatud saiasid, mis oma tervislikkuse poolest on võrreldavad rukkileivaga. Uued innovaatilised nisutooted tuuakse turule ELA kaubamärgi all. Täisteranisujahus on alles kõik viljatera toiduks sobivad osad, mistõttu on ta võrreldes tavalise saiajahu ehk nisupüüliga tervisele oluliselt kasulikum. Tavaline saiajahu on küll küpsetusomadustelt parem, ent vilja jahvatamisel on sellest eemaldatud põhiosa viljakestadest, millega läheb kaduma enamus seal sisalduvatest kiudainetest, mineraalainetest ja vitamiinidest. ”Leiburi 100% täisteranisusaiad on esimesed sellelaadsed Eesti turul ja meil on hea meel pakkuda Eesti toidulaudadele tervislikku alternatiivi tavalisele leivale,” ütles Leiburi tegevdirektori kt. Olli Johansson. Kui tänaseni oli täisterajahu kauplustes saada olevates täisteratoodeteks nimetatud toodetes ainult üks komponent teiste kasutatavate jahude seas, siis Leiburi uus jahu on 100% ulatuses täisterast. Täisterajahus on kõik looduslikud toitained omas loomulikus proportsioonis, midagi ei ole lisatud ega ka ära võetud. ”100% täisteraviljast saiade tootearendus ja küpsetamine nõudis mitmeid erilahendusi, sest tooraine on keerukas ja meilegi uudne. Oleme päris uhked, et saime tulemuseks toote, mis on ühtaegu kasulik ja maitsev, aga ka kena ja isuäratava väljanägemisega,” ütles Leiburi tootearendusjuht Tiina Rühka. Leiburi ELA 100% täisterasaiade valikus on kaks toodet - lisaks klassikalisele täisteranisusaiale on saadaval ka rikkalikuma koostisega mitmeviljasai, millele on lisatud nisu- ja kaerahelbeid ning linaseemneid. Mõlemad saiatoote valmistamiseks on jahudest kasutatud ainult 100% täisteranisujahu ning need on saadaval viilutatud kujul suuremates kauplustes. Täisteratoodete kasulikkusest leiab pikemat informatsiooni Leiburi kodulehelt aadressil www.leibur.ee AS Leibur on Eesti juhtiv ja vanim pagaritööstus, millele kuulub kolmandik siinsest lihtpagariturust. Leibur toodab ligikaudu 50 nimetust pagaritooteid. Lisaks üldisele turule on oma segmendis kindlal liidrikohal Leiburi Tallinna peenleib, Kirde sai, Rukkipala, Kuldne röstisari ning Viljakas võileivaviilud. Leibur on Eesti Leivaliidu üks asutajaliige. 2007. aastal oli Leiburi netokäive 371 miljonit krooni, ettevõte tootis 25 miljonit kg lihtpagaritooteid. Leiburis töötab 340 inimest. Alates 2009. aasta algusest on Leibur esimene ISO 22000:2005 standardi nõuetele vastav pagaritööstus Eestis. Leibur kuulub rahvusvahelisse pagaritööstuskontserni Vaasan & Vaasan, mis tegutseb Soome, Rootsi, Norra, Eesti, Läti ja Leedu turgudel. Täiendav informatsioon: Tiina Rühka AS-i Leibur tootearendusjuht Tel. +372 650 4724 GSM +372 5242298 E-post: tiina.ryhka@leibur.ee | |
Zoozi Abikokk 2009-02-03 18:41:50 |
Pille:
Meie peres see mitmeviljasai juba kasutuses. Olen rahul :) Ostnud olen Prismast
Kopeerin siia AS Leiburi ühe tänase pressiteate. Tasub poes silmad lahti hoida, sest üsna varsti tuleb Nami-Namis just selle tootega seotud retseptivõistlus :) Leibur tõi esimesena Eestis turule 100% täisteranisujahust saiad AS-i Leibur pressiteade 3. veebruar 2009 Eesti juhtiv leivatootja AS Leibur on esimene pagaritööstus Eestis, kes tutvustab tarbijale 100% täisteranisujahust valmistatud saiasid, mis oma tervislikkuse poolest on võrreldavad rukkileivaga. Uued innovaatilised nisutooted tuuakse turule ELA kaubamärgi all. |
|
Sirliiz Abikokk 2009-02-03 20:26:26 |
Zoozi:
Meil ka, väga hea on. Ma olen Rimis kui ka Prismas näinud. Pille:
Meie peres see mitmeviljasai juba kasutuses. Olen rahul :) Ostnud olen PrismastKopeerin siia AS Leiburi ühe tänase pressiteate. Tasub poes silmad lahti hoida, sest üsna varsti tuleb Nami-Namis just selle tootega seotud retseptivõistlus :) Leibur tõi esimesena Eestis turule 100% täisteranisujahust saiad AS-i Leibur pressiteade 3. veebruar 2009 Eesti juhtiv leivatootja AS Leibur on esimene pagaritööstus Eestis, kes tutvustab tarbijale 100% täisteranisujahust valmistatud saiasid, mis oma tervislikkuse poolest on võrreldavad rukkileivaga. Uued innovaatilised nisutooted tuuakse turule ELA kaubamärgi all. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |