Spiidi Abikokk 2009-02-04 10:12:13 |
Proovisin eile esimest korda Vändra Baieri leiba ja imestasin, kui hea see on. Väga pehme ja pakist välja võttes oli tumba mõnusat seemneleiva lõhna täis. | |
Merilin Abikokk 2009-02-04 10:22:54 |
Sirliiz:
Muuhulgas sisaldab see "eriti tervislik toode" margariini ja säilitusainet... aga reklaam on kõva, keda see koostis ikka huvitab. Zoozi:
Meil ka, väga hea on. Ma olen Rimis kui ka Prismas näinud.Pille:
Meie peres see mitmeviljasai juba kasutuses. Olen rahul :) Ostnud olen PrismastKopeerin siia AS Leiburi ühe tänase pressiteate. Tasub poes silmad lahti hoida, sest üsna varsti tuleb Nami-Namis just selle tootega seotud retseptivõistlus :) Leibur tõi esimesena Eestis turule 100% täisteranisujahust saiad AS-i Leibur pressiteade 3. veebruar 2009 Eesti juhtiv leivatootja AS Leibur on esimene pagaritööstus Eestis, kes tutvustab tarbijale 100% täisteranisujahust valmistatud saiasid, mis oma tervislikkuse poolest on võrreldavad rukkileivaga. Uued innovaatilised nisutooted tuuakse turule ELA kaubamärgi all. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-04 10:41:13 |
Thredahlia:
Seda märkasin-lugesin minagi (margariin tegi eriti tuska). Aga saan aru, et mõnel juhul tuleb keskenduda siis pigem sellele, mida asja juures positiivset on (täisterasus). Eks ma edaspidigi küpsetan võimalikult palju ise või ostan aeg-ajalt nukitsaid-baiereid.. :)
Muuhulgas sisaldab see "eriti tervislik toode" margariini ja säilitusainet... aga reklaam on kõva, keda see koostis ikka huvitab. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-19 21:49:34 |
Lugesin ühest teisest veebifoorumist, et Balti jaama turul nn rohelises letis müüb Raismiku talust hr Rõõmussaar reedeti enda tehtud leiba 30.- tükk, 30 cm vormis on tehtud. Järjekord on pikk. Mahemärgistust taotleb. Juuretist pidi ka müüma, vist 5.- tops. Tundub põnev. Kas on teist keegi seda leiba proovida saanud? Ja juuretisega ise küpsetada katsetanud? | |
Vandiste Abikokk 2009-04-20 09:17:49 |
Pille:
Mina olen söönud, ta vahel müüs ka Pärnu turul. Hea leib, mulle maitses. Lugesin ühest teisest veebifoorumist, et Balti jaama turul nn rohelises letis müüb Raismiku talust hr Rõõmussaar reedeti enda tehtud leiba 30.- tükk, 30 cm vormis on tehtud. Järjekord on pikk. Mahemärgistust taotleb. Juuretist pidi ka müüma, vist 5.- tops. Tundub põnev. Kas on teist keegi seda leiba proovida saanud? Ja juuretisega ise küpsetada katsetanud? |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2009-05-11 15:33:56 |
Kas keegi on kusagil Tallinnas näinud poes müügil Borodino leiba? Ma tean, et Saaremaal tehakse kõnealust leiba, aga ainsad kohad, kus ma seda müügil olen näinud, on erinevad laadad. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Zoozi Abikokk 2009-05-11 15:35:00 |
Pisi-Pisi:
Olen näinud Lasnamäe Prismas ja Stockmannis.
Kas keegi on kusagil Tallinnas näinud poes müügil Borodino leiba? Ma tean, et Saaremaal tehakse kõnealust leiba, aga ainsad kohad, kus ma seda müügil olen näinud, on erinevad laadad. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-04 16:58:04 |
Silx 4.8.2009:
Mul pärm kõhtu valutama ei pane. Viimasel ajal pole poeleiba ostnud, sest küpsetan ise, aga peale Wabariigi on vist veel ju naturaalse juuretisega leibasid müügil?
Kas ma olen ainukene, kes enam ei suuda süüa muud leiba kui enda isiklikult küpsetatud rukkileiba või Wabariigi leiba. Kõik teised leivad tunduvad julmalt pärmised käkid. Et pärm paneb hirmsasti kõhu valutama, siis olin nii üllatunud, kui avastasin poelettidelt Wabariigi leiva - juuretisega kääritatud, pärmivaba. Ja minu meelest pole paremat leiba üldse poest võimalik saada. Ja see seisab uskumatult kaua ka - ei ta lähe halli ega muutu kuivikuks. Proovisin seda kurikuulsat uustulnukat 100% rukkileiba kah. Unistagu edasi. Pärmikäkk jällegi. :) |
|
Silx Abikokk 2009-08-05 12:26:08 |
Nii palju kui mina mööda poode olen tuhlanud, pole leidnud ühtegi teist. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Täpik Abikokk 2009-09-21 19:15:36 |
Silx:
Vändra leivatööstusel on ka naturaalse juuretisega tehtud leivad, isegi suhkrut ppole pandud. On traditsiooniline nn must leib, rukkileib ja teraleib, nüüd ka röstsai. Häda selles, et poed ei taha neid müüa, laatadelt saab ikka osta. Nii palju kui mina mööda poode olen tuhlanud, pole leidnud ühtegi teist. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |