Sulfi Kokaõpilane 2008-03-26 11:08:06 |
jaa toores liha on hea! mulle meeldib kui tilgutan peale natsa sojakastet ;) ja siis muidugi hakkliha ja mmmm toores maks natukese soolaga. seda viimast õpetas mulle sööma vanaisa. ja muidugi on suvel mu lemmik toores šašlõkk :D , lihtsalt supper! ka see komme on mul juba lapsepõlvest. vanemad ja vanavanemad ootasid alati hirmuga, millal ma sellest lamba šašlõkist oksendama hakkan. aga noh oma mehe jaoks on need kombed väga võikad - naine on ikka täitsa segi, sööb toorest liha :O mannavahu kõrvale pean alati sööma ka natuke tavalist rukkileiba. ja hapukapsa supi sisse peab panema sinepit - no see ei ole just midagi erilist ... | |
Mantragirl Kokaõpilane 2008-03-26 13:44:37 |
Mul kursaõde mainis ükskord, et tal hakkas toore hakkliha vastu isutama last oodates ja ikka nii et pool kilo korraga :D Nüüd laps juba viiene, aga hakkliha sööb endiselt. Väitis, et kui kotlette hakkab tegema, ostab liha koguseliselt poole rohkem, sest muidu ei jää kotlettidesse midagi :D Nii et te "hakklihasõbrad" peaksite lausa klubi tegema. Mulle endale tundub aga see asi küll pigem õõvastama ajav :rolleyes: | |
Vandiste Abikokk 2008-03-27 18:22:20 |
Mina jään arvamuse juurde, et naistel on rauda vaja, nad ju kaotavad seda iga kuu. Seepärast ongi toore lihakraami "näost sisse ajamine" nii paljudel kombeks. | |
Jersey Kokaõpilane 2008-03-28 11:06:38 |
Njah, mulle meeldib jälle supile leivatükke juurde lisada....ja seljankale friiikaid juurde panna... | |
Tikkk Kokaõpilane 2008-04-04 09:42:49 |
Kuna mina ja laps jumaldame mulgiputru, tuleb mehel seda umbes kord kuu-kahe jooksul välja kannatada :D Tema ei salli seda kohe üldse mitte ja et seda siis natukenegi söömiskõlbulikumaks teha, lisab ta sinna ketšupit ja majoneesi. Mis minu jaoks on peaaegu nagu pühaduseteotus :D Aga midagi imelikku ma vist ei söögi. Pigem olen ma selline hästi konservatiivset tüüpi ja on teatud asjad, mis peavad olema tehtud just nii ja mitte mingil juhul naa. Näiteks kartulit praadides peavad olema viilud või seibid, mitte kuubikud või ristkülikud jne :D | |
Dash Kokaõpilane 2008-04-04 17:02:44 |
Ainuke minu toitumisalane kiiksulaadne nähtus on vist see, et söön tatraputru ketšupiga. Mees sööb aga piima ja suhkruga - minu meelest jälkus :D | |
Sulfi Kokaõpilane 2008-04-18 10:12:18 |
Ja krõmpskonte armastan ka. Eile just tegin pehmetest ribidest (ribi otsad, kus krõps sees) kastet. Nii hea tuli, sain teiste pereliikmete kondi jäänused ka ära krõmpsutada ;) Ja kui vanasti maal siga tapeti, siis olin muidugi hakkaja keedetud kõri ja kõrvade sööja. Need mu ema ja vanaisa lemmikud ka :) | |
Merilin Abikokk 2008-04-18 10:25:35 |
Mina pean Statoilis alati kinnitama, et ma tõesti tahan om kabanossi AINULT sinepiga :P nii harva, kui ma seda söön, aga vahel tuleb taltsutamatu isu... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Evelin Kokaõpilane 2008-04-19 00:29:29 |
Ja kohupiima kõrvale on nii mõnus leiba süüa! :) Bounteous bites- minu köök on siinsamas! |
|
Spidur Abikokk 2008-04-19 19:18:14 |
Sulfi:
Mina olin lapsepõlves alati sülditeo juures, sest siis sai suuramas koguses mitmesugust krõmpsuvat kraami süüa ja sabade, kõrvade, sõrgade närimine oli lausa lust! Ei saanud kunagi aru inimestest, kes kana kontidel alati kondiotsad närimata jätsid, minu meelest oli see parim osa!
Kanajalad (mitte koivad) oli ka väga eksootiline maiuspala.
Ja krõmpskonte armastan ka. Eile just tegin pehmetest ribidest (ribi otsad, kus krõps sees) kastet. Nii hea tuli, sain teiste pereliikmete kondi jäänused ka ära krõmpsutada ;) Ja kui vanasti maal siga tapeti, siis olin muidugi hakkaja keedetud kõri ja kõrvade sööja. Need mu ema ja vanaisa lemmikud ka :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |