Merilin Abikokk 2008-11-27 16:17:02 |
pk:
Mis ses imelikku on :)
Ma joon ka supi kõrvale vett või veini, oleneb supist muidugi. No emale meeldib näpuga näidata, kui supi kõrvale vett rüüpan. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Tziiki Abikokk 2010-05-30 13:28:17 |
lapsepõlves meeldis kangesti kas rosinasai või magus palmik vorstiga-eelistatult lastevorstiga.
Imeline kombinatsioon on magus pohlamoos (ja mitte hapukas pohlasalat!) lihaga, aga selle maiuse jätan siiski jõuluajaks :)
piimasupi kõrvale ma lausa pean piima jooma-vanaema senini naerab mu kiiksu üle...
aga kõik pööritavad silmi kui ma oma suurt lemmikut-kodujuustu ohtra suhkruga-krõbistan :D As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Ullike Abikokk 2010-05-30 14:31:04 |
Tziiki:
Noh - minu kindel veendumus on, et supi kõrvale tuleb juua piima! (ja pole vahet mis supp just parajasti käsil on :)). Samas - mitte mingi supi peale ei sobi hapukoor :) piimasupi kõrvale ma lausa pean piima jooma-vanaema senini naerab mu kiiksu üle... Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Vernanda Abikokk 2010-05-30 17:51:31 |
Netcat:
ma teen seda vahel nüüdki, küll õues ainult, põõsa juures, ja siis, kui protsessi käigus selgub, et tikrikestad liiga hapud. aga ma ei tee seda terve põõsaga nii.
See tuletas meelde, kuidas ma lapsena tikreid sõin - imesin sisu välja ja sülitasin kestad minema. Palju pahandust tuli sellest pärast. Ei kiidetud mu pirtsakust heaks. |
|
Merilin Abikokk 2010-05-31 03:36:08 |
Vernanda:
Pean sama viga tunnistama ja samuti sain väiksena vanaemalt koguaeg tõreleda selle eest et tikripõõsaste ümbrus mu marjanahku täis oli. Netcat:
ma teen seda vahel nüüdki, küll õues ainult, põõsa juures, ja siis, kui protsessi käigus selgub, et tikrikestad liiga hapud. aga ma ei tee seda terve põõsaga nii.See tuletas meelde, kuidas ma lapsena tikreid sõin - imesin sisu välja ja sülitasin kestad minema. Palju pahandust tuli sellest pärast. Ei kiidetud mu pirtsakust heaks. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2010-05-31 12:17:34 |
Thredahlia:
Einoh, mina sain tõreleda mitte nahkade, vaid raiskamise pärast :) Vernanda:
Pean sama viga tunnistama ja samuti sain väiksena vanaemalt koguaeg tõreleda selle eest et tikripõõsaste ümbrus mu marjanahku täis oli.Netcat:
ma teen seda vahel nüüdki, küll õues ainult, põõsa juures, ja siis, kui protsessi käigus selgub, et tikrikestad liiga hapud. aga ma ei tee seda terve põõsaga nii.See tuletas meelde, kuidas ma lapsena tikreid sõin - imesin sisu välja ja sülitasin kestad minema. Palju pahandust tuli sellest pärast. Ei kiidetud mu pirtsakust heaks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Triinpvr Abikokk 2010-05-31 15:13:34 |
Netcat:
Me vendadega tegime ka nii, kestad olid hirmus hapud, aga kui varajased magusad tikrid otsa said, siis tuli asuda hapude juurde. Ja kui tundus, et põõsast võib keegi leida, siis pildusime kuuri taha, vaarikatesse või naabri aeda :D
Thredahlia:
Einoh, mina sain tõreleda mitte nahkade, vaid raiskamise pärast :)Vernanda:
Pean sama viga tunnistama ja samuti sain väiksena vanaemalt koguaeg tõreleda selle eest et tikripõõsaste ümbrus mu marjanahku täis oli.ma teen seda vahel nüüdki, küll õues ainult, põõsa juures, ja siis, kui protsessi käigus selgub, et tikrikestad liiga hapud. aga ma ei tee seda terve põõsaga nii. |
|
Berit Abikokk 2011-01-18 20:57:32 |
Minu äsjaavastatud üsna kummaline maitsekombinatsioon võileivast: leib, taluvõi, mesi, fetajuust. Ja jubedalt hästi maitseb :D | |
Enely Abikokk 2011-01-19 00:07:42 |
Mulle maitseb ka leib koos vorsti, juustu, sidrunipipra ja meega....mmmm...:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Silx Abikokk 2011-01-19 09:14:19 |
Söön praktiliselt igal õhtul klaasi keefiri kaneelipuruga. :D NOMMM!
Armastan toitudele kivisoola lisada (annab hea maitse). :D Noh, mis ma teha saan, et keha vajab soola. Vahel kardan, et mõni kokk võib vihastada, kui maitse järgi soola lisan :D Okei, restoranides ja külas reeglina nii ei tee.
Viinamarju, arbuuse söön koos seemnetega. Õuntel söön reeglina südamed ära (poeõuntel vahel mitte..:P seest imelikud). Pole sellest seemnete paanilisest nokkimisest kunagi aru saanud.
Kunagi sai igasugu värki söödud.. klassikaline hapukoor kakao ja suhkruga (praegu ei võtaks suu sissegi), leiva peale või ja sinna sool :D seda juhtub praegugi, must leib, või ja mustsõstra/mustikamoos. Kaerahelbepudru sõin alati suhkruga.. hmm lapsena sai head maahapupiima söödud sörtsu siirupi või moosiga..:D Ahh seda tahaks veel.
Koogel-moogel oli issanda õnnistus.. kuigi paljudele tekitab see vost paanikat.
Makarone sõin kunagi vaid hapukoore ja aroomisoolaga. Oi kui hea!
Kaeraküpsised nt Digestived on juustuga head.
Oh ja kindlasti veel miskit.. :D aga ei tule meelde.. :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |