Aaloemahl Abikokk 2008-07-08 17:02:11 |
Kunagi sõin tomatit suhkruga ja seda hapukoore-kakao-suhkrusegu. Triigitud saiad maasikamoosiga. Keefir leivatükikeste ja suhkruga. Tatrapuder meeldib mõnikord hoopis kompotiga. Magus sai või stritsel suitsuvorstiga. Viimasel ajal pole ühtegi neist söönud. | |
Ragne Abikokk 2008-07-08 17:53:20 |
Minule maitseb lastevorstivõileib rabarberimoosiga, vahest ikka juhtub, et teen seda endale :) | |
Merilin Abikokk 2008-08-03 21:42:17 |
Vanillijäätis beebitoiduga, Salvesti Hõrgu õunapüreega - äkki klassifitseerub ka imeliku kõlaga toitude hulka, kuigi maitse on häää. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Katja Abikokk 2008-08-04 11:13:53 |
salvesti õunapüree on eriti hea röstitud saial või riivitud praeleiva ja kohupiimaga.. mmm.. ajas nüüd isutama :) | |
Väike My Kokaõpilane 2008-09-05 17:48:06 |
Mina söön hernesuppi piimaga, st valan piima hernesupi sisse. Kui seda tööl sööklas teen, siis mõned pööritavad imestusest silmi, aga olen ka neid kohanud, kes on tunnistanud, et neile ka maitseb nii, aga nad ei tihka avalikus kohas sedasi teha. Moos sobib juustu peale ju igati hästi ja tainast söön ka hoolega ning ka toores lahtiklopitud muna maitseb hea. Kuna ma olen väga närva isuga olnud lapsest saadik, siis meelitas ema mind piimasuppi sööma, pannes sinna sisse konservherneid ja riputades selge leemega suppidele riivjuustu peale. No ja ega mul pole nende kombinatsioonide vastu siiani midagi. | |
Ussicke Abikokk 2008-09-05 23:41:38 |
Ma omaarust midagi imelikult ei söö - vähemalt arvasin nii. Kuni ükskord sõin reisil viinamarju ja krõmpsutasin seemned puruks, neelasin alla. Nagu alati. Üks meessoost reisikaaslane vaatas mulle suurte silmadega otsa, et kas ma päriselt sööngi viinamarju kõigi seemnetega?! Eem... mh-mh :) | |
Dots Abikokk 2008-09-06 08:14:22 |
Viinamarjad koos seemnetega... :) mina söön ka nii. Ja arbuusi ka, kui just megasuured seemned ei ole. :) | |
Dee Abikokk 2008-09-06 10:17:14 |
Lugesin kõik 3 lehekülge läbi, ja midagi hullumeelselt imelikku ei leidnudki. Mõnda toiduainet ise ei taha, aga ei leia midagi imelikku, et teised seda söövad. (näiteks keedetud seakõri ja -kõrvad lihtsalt ei maitse; samas võin end jälle lõhki süüa marineeritud seakõrvadest...) :D:D Enda kiiksudest rääkides: Praen viinerikettad ja tatrapudru võiga ära, ja seda söön suhkruga. Mees on aastaid pealt vaadanud, aga ikka küsib iga kord, et no kuidas saab küll viinerit suhkruga süüa? :P (muul ajal ma viinerit ei tarbigi, aga vot suhkru ja pudruga läheb iga kell peale) Lapsepõlves sõime palju tatraputru ka piima ja suhkruga segatult. Jällegi: paljude jaoks arusaamatu. :) @Hexy: Magus piimasupp kiluleivaga oli ka meil lapsepõlves tavaline nähtus (lähengi varsti kilude järgi, sest Su jutu peale tekkis suur isu selle kombinatsiooni järele), aga kui sellest ükspäev sõbrannadega juttu tuli, siis nad vaatasid mind küll nagu kuu pealt kukkunut... Ja...ma sõin varem kiluleiba magusa vahukoorega ka. :blush: @Väike My: mul lähevad ka ikka koos seemnetega, ja ma samamoodi ei teadnud, et selles midagi imelikku võiks olla (eriti viinamarjade puhul!), kuni minultki megaüllatunult küsiti, et "mis sa ometi teed!?" Kui päris aus olla, siis polnud ma kunagi selle peale tulnudki, et viinamarjast seemned eraldada...hmmm. Aga äkki on seesama nähtus, et mul jääb õunast reeglina ainult varrerootsuke järgi, aga muu seltskond otsib alati kohta, kuhu õunasüdamed visata? Jookidest: Veel on küsitud, et mismoodi saan kohvi meega juua. Või kuidas saab teed piimaga juua. Moosidest: Liha kõrvale söön riisi rabarberimoosiga segatult. Kapsa-hakklihahautist söön magusa pohlamoosiga segatult. Suppidest: Hernesupp piimaga on ok. Hapukapsasupp peab mul tingimata olema hapukoore ja suhkruga, samamoodi ka borš. Juurde must leib. | |
Zapxpxau Abikokk 2008-09-06 21:23:50 |
Mina olen hoopis teist pidi imelik, ma mitte ainult ei kraabi kõiki seemneid välja vaid ma ka koorin viinamarjad ära, välja arvatud mõni üksik pisike õrna nahaga sort. Üldsegi ma koorin ära enamiku aed- ja puuviljadest va kirsid. Ploomid ka koorin paljaks. Osaliselt on asi nendes jubedates taimekaitsevahendites, millega viljad kõik kaetud on, aga sama suureks põhjuseks on minu puhul ka maitse, mulle nimelt ei meeldi paljude koorte maitse - neil on tihti selline mõrkjas ja liialt hapu järelmaitse. | |
Siilu Kokaõpilane 2008-09-07 23:02:08 |
Minu vanaema sööb alati peale mustikal käimist rukkileiba soolase või ja mustikatega. Vaimustusin kohe esimesel maitsmisel :). Kui vanaema väike oli ja oma vanaemaga mustikal käis oli võiga leib alati metsas kaasas olnud... | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |