Evelin Kokaõpilane 2008-05-18 22:21:38 |
Hexy:
see ju jah täitsa klassika :)
ega's midagi, sul tuleb lihtsalt uued sõbrad otsida. a 1 mu suur lemmik on piimasupp kuhu panen suhkrut ja kõrvale söön kiluleiba, no nii supper maitse, a kellelegi peale minu ei ole veel meeldinud. Bounteous bites- minu köök on siinsamas! |
|
Hexy Abikokk 2008-05-18 22:31:26 |
Vandiste:
hm...tundub et ma ei olegi mingi friik :P
Hexy:
Ma arvasin, et see on täiesti normaalne toit, kuna meil söövad peres kõik nii.a 1 mu suur lemmik on piimasupp kuhu panen suhkrut ja kõrvale söön kiluleiba, no nii supper maitse, a kellelegi peale minu ei ole veel meeldinud. |
|
Metsvaarikas Abikokk 2008-06-16 11:12:19 |
Minu suurim kiiks lapsepõlves lemmikuks olnud maksavõileib. Käär rukkileiba, kiht taluvõid, värske korralikult puhastatud ja noaga imepeeneks hakitud toores maks, sool, jahvatatud must pipar ning kõige peale peenestatud mugulsibul. Pole ammu nii värsket maksa saanud, et julgeks seda võileiva tegu korrata. | |
JM Abikokk 2008-06-16 17:57:19 |
Mul on tädimehega ühine kiiks, juustuvõileib/sai rosinatega. Rosinad käivad või ja juustu vahele siis. Tädi ei saa sellest asjast üldse aru aga mulle maitseb ka :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Nämmu Abikokk 2008-06-17 17:11:52 |
No mist midagi väga erilist polegi. Porgandit ja kurki söön vahel mee või moosiga. kuna lihtsalt endale on need veidrad kooslused tavalised, ei tulegi hetkel midagi meelde. ja šokolaadi söön ka vahel leivaga. Siis mahub rohkem, süda ei lähe pahaks :P Hapukurk meega on Rasputinis kindel valik alati. Kaie |
|
Tripsakas Abikokk 2008-06-17 22:47:40 |
Ameerika pannkoogid vahtrasiirupi ja peekoniga tekitasid esialgu USAs elades õõva. Harjusin ära ja hakkasid maitsema. Paar korda aastas võtan ämma retsepti alusel pannkoogiteo ette. Praeme peekonit ka ja niristame ohtralt vahtrasiirupit peale. | |
Pulavik Abikokk 2008-06-18 10:17:34 |
Kui ma kunagi nooremana käisin tihedamalt McDonaldsis, siis mulle maitsesid friikartulid dipituna nende vaniljesheiki :) aga ma olen kuulnud, et selle sobivuse on avastanud teisedki.. Ja siis mulle meeldivad krabipulgad (ja ka paneeritud krabipulgad) otse sügavkülmast võetuna, krõbistan neid kui nad veel jääs on. | |
Spidur Abikokk 2008-06-18 10:44:22 |
mulle meeldivad ka külmunud krabipulgad. | |
Katja Abikokk 2008-06-20 16:32:26 |
Bunnygirl79:
jaa :) isegi lihtsalt õunavõileib on megahea - peenleiba, taluvõid, õunaviilud ja pisut soola-pipart.. mmm :)
Tavaline keeduvorstivõileib õuna ja kiivi lõikudega on väga hea asi! |
|
Berit Abikokk 2008-07-08 16:16:42 |
just täna avastasin kui maitsev on singivõileib peedi ja maasikatega. nii ahjus juustuga küpsetatult kui ka ilma ;) peedile raputan tavaliselt soola ja pärast maasikatele pipart, mmm | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |