Siilu

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2015-09-28 13:16:56

Aitäh vastuste eest. Kuna mul enda tuttavate seas näputoitujaid ei ole, siis on igasugune kogemuste jagamine toeks. See kirjeldatud söögiralli sai läbi väga äkki ja üsna ootamatul põhjusel. Nimelt kui augustis ilm soojaks läks, hakkas laps magama ainult õhukese truksikuga. Ilmad jahtusid aga laps tundus öösiti ikka väga tuline. Kuna varem oli ta meil pigem selline jahedama kehatemperatuuriga, siis jätsin püksid jalga panemata. Igaks juhuks proovisin siis viimase variandina, et äkki tal ikkagi on öösel jahe. Nii oligi, uni läks rahulikumaks ja söögikordi ka öösel vähem. Käed ja jalad jälle jahedamad. Ei tundu eriti loogiline, aga nii lihtne lahendus oligi :). 

Thredahlia nõuanne, et kaisus magades on öist söötmist lihtsam taluda, on proovitud. Õigem oleks öelda, et sai vahepeal vastupidist katsetatud. Uni oli rahutum nii minul kui lapsel. Kaisus magamine mõjub meile mõlemalt hästi. 

2015-09-06 20:56:53

Tere!

Mul on laps 10 kuune ja alates 6ndast kuust söönud näputoitu. Isu on hea ja söögiks läheb enamvähem kõik, mis pakun. Viimased paar kuud teeb mind aga murelikuks öine söötmine. Laps sööb öösel 3 kuni 4 korda, olen juba üsna läbi. Algul arvasin, et asi on hammaste tulekus. Nüüd kui paar hammast on jälle ilusti suus, on piimaisu ikka endine. Viimase kuuga on paras kasvuspurt ka tehtud. Võibolla sellest suurem isu? Ehk oskab keegi öelda milles võib asi olla. Varem oli lapsel öösel 1-2 tankimist  :).

2014-12-11 14:16:34
Ei tea kas oleks võimalik piparkoogitaignas võid millegagi asendada? Minu beebi ei talu piima aga mul on hirmus piparkoogi isu. Ise mõtlesin kookosrasvale. Äkki on keegi proovinud?
2009-03-22 19:24:14
Mina tegin viimati jäätist külmutatud murelitest. Värsketest ei ole teinud ja seepärast võrrelda ei saa. Aga jäätis ise oli väga mõnus. Külmutatud maasikatest olen samuti teinud ja nämma oli.
2009-02-15 12:43:10
Plaanis osta endale õhupuhasti. Millist kiidate/laidate? Millele peaks valikul tähelepanu pöörama? Ise kardan kõige rohkem müra ehk siis võimalikult vaikne võiks olla :)