Postitusi: 15
Tiitel: Kokaõpilane
2009-08-26 14:35:35 |
Tziiki:
kas sul selle philipsi aurutajaga retseptiraamatut kaasas ei olnud ?
seal ju kõik puust ja punaseks tehtud.
riisi keetmise vahekord on 100g riisi ja 150ml vett ; 200g riis ja 300 ml vett , ning maksimum mis selles aurutaja kausis saad teha on 300 g riisi ja 450 ml vett . sinna raputad veel soola kah peale ja segad läbi ning ainult vajuta riiskausiga märgistatud nupule . möödub 40 minutit ja palun - valmis ta ongi.hmm...no riisi ma vist küll sellega tegema ei hakka....tund aega ja ikka oli kõva :O riisisalati jaoks ideaalne, aga muidu eelistan ikka pudrusemat...eks siis proovin muude asjadega :) |
2009-08-09 00:00:26 |
mina olen kasutanud ka mikrouuni abi. juhul kui on ununenud või külmikusse v on koogi tegemisega kiireks läinud. lasen vajaliku koguse võid natukeseks uunis soojemaks ja saab hakkama küll. |
2009-06-15 22:22:51 |
ahjaa unustasin, õhtuks on veel mingit sorti plaadikook |
2009-06-15 20:54:56 |
ühesõnaga tulemas kokkutulek. ja nüüd paluks häid ideid mida siis süüa pakkuda. inimesi u 40 ringi, nii mehi, naisi kui ka lapsi. endal sellised ideed: hommikuks: vorsti - juustuviilud, leib, sai, või, keedetud muna, puder lõuna: frikadellisupp, kringel õhtu suurel gaasivokil : friikartul, risoto, mingi grillvorst v liha, kurk, tomat, sakuskaks keedetud oad ehk on veel ideid mida pakkuda |
2009-03-05 10:25:08 |
kuna ka nüüd värske elektrilise aurutaja omanik , siis mõni küsimus : kui kaua aurutada mune ? ja kuidas selle lihaga lood on ,kas võib näiteks nii teha , et ennem pruunistan lihalõigu pannil ja siis panen aurutajasse pehmenema? |