Postitusi: 93
Tiitel: Kokaõpilane
2016-10-11 20:20:58 |
Sain täna Tartu kaupsist naeruväärse kilohinnaga (midagi 3€ kanti) lõhe kõhuääri... näisid sellised roosakad ikka ja täitsa nagu oleks seal "liha" küljes. Kalaleti tädi ütles, et noh, see maitseasi, et need siusked rasvasemad tükid, et osadele see rasvasem osa ei meeldi. Mõtlesin, et äkki kõlbavad mingi ahjuvormi sisse, et teen kuubikuteks ja nt kartuliga segi ja koorekaste peale. Nüüd loen siin, et neist keedetakse peamiselt puljongit... kas see tähendab, et nad ise pole suurem asi süüa ja peale puljongi valmis keetmist eemaldatakse need ja visatakse ära? Või mis ideid veel võiks olla, mida neist teha. Tundub nagu hea soodne variant nädala kalalinnuke kirja saada... ja no lõhe jms rasvast kala ju nende kuulsate rasvhapete pärast süüaksegi, et selles mõttes võiks see rammus osa ju kasulik olla? |
2014-10-22 21:20:57 |
Äkki juba kuskil peitub siin vastus, aga pole hetkel aega otsida rohkem... räägiti kõrvitsa säilitamisest keedetud kujul ja purgis. Kas kellelgi on ka kogemusi, kas kõrvitsat saaks ka külmutada kuidagi? Kuubikutena / püreestatuna? Meil üks suur kõrvits läks pealt paraku mädanema ja ära teha teda kuidagi ei jõua lähiajal... puhastasime ära ja tegime kuubikuteks aga mis edasi? |
2013-01-03 23:42:59 |
Mantragirl:
Ise küsin - ise vastan! :D
Tahtsin lihtsalt raporteerida, et võtsin julguse rindu ja tegin Nami-Namis oleva Mangotordi siiki agar-agariga. Julgustust ja nippe sain sellest Mango-cheesecake'ist. Tort on külmikus ja ootab homset sünnipäevale minekut. Näis, kas julge hundi rind on rasvane või haavleid täis...Mis te arvate, kas seda torti saaks ka agar-agariga teha? |
2013-01-03 10:51:19 |
Mis te arvate, kas seda torti saaks ka agar-agariga teha? |
2012-09-30 13:34:25 |
Korralikult kaunviljarohke hommikueine: oasalat (oakonserv erinevate ubadega, õun, sellerivars, paprika, sibul, kreeka pähkel, muna, juust, majonees ja hapukoor), Mooste linakuklid omatehtud hummusega, tofu-ürdipallikesed. Kõrvale ikka piimakohv. |