Peet

Marju
Abikokk
2008-08-25 21:04:03
Võtsin südame rindu ja niristasin selle õli tainasse. Kakaod mul kahjuks polnud, nii et kook jäi vähe heledam, aga sõin koos väikse törtsu vahukoore ja koorejäätisega ja vägaväga hea oli. Püüdsin sealtsamast kõrvalt (Good Foodist siis) ka ahjus küpsetatud peete paneeritud kitsejuustuga teha. Üldiselt tuli hea, aga mul oli mozzarella. kitsejuust oleks väheke teravam tulnud, mozzarellaga natuke lamedavõitu, aga mitte sugugi halb.
Vernanda
Abikokk
2008-08-25 21:17:56
pagan jah, tõesti, aga on ka aegu juba möödas, kui väljamaal viimati süüa tehtud sai :D

Da Vahtra Residence

Leoola
Abikokk
2008-09-12 11:35:17
Ja siit siis ka minu peedivõileiva pilt :) ja =) blogipostitus
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-12 12:24:51
Väga kena pilt, Leoola!! Mina röstisin siin hiljuti peedisektoreid ahjus koos palsamäädika ja köömnetega. Väga mõnus lisand oli:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2008-10-09 15:33:38
Jõudsin ka peediteemasse kohale vahetult enne lume tulekut. Proovisin ära ahjus röstitud peedid ja olen absoluutses vaimustuses. Vaatasin paari retsepti ja kombineerisin neid asju, mis mul kodus olemas olid. Peedid olid suured, need tükeldasin pisemateks, peale sool, pipar oliiviõli, balsamico ja paar viimast mitte eriti ilusat puneoksa, kõik fooliumisse. Panin ahju 200 kraadiga tunniks ajaks. Tunni aja pärast oli pealmine kiht veel täitsa kõva. Kuna kõht oli tühi, siis tõstsin pealmise kihi kõrvale ja panin alumisele kihile Camembert juustu viilud peale. Juust jäi esimesel portsul veidi kauaks ahju, aga kogu kupatus oli siiski väga maitsev. Kõik see värk tahab veel veidi timmimist, aga olen siiski väga rahul.
Nummikene
Kokaõpilane
2008-10-10 17:04:17
Meie perekeses läheb väga hästi peale peedi-küüslaugusalat, poesalatis on aga küüslauku vähe, nii tuleb seda ise teha, aga see peedi keetmine võtab ju palju aega ära, siis ongi see n.ö. omamoodi delikatessiks jäänud.

Liha teeb tigedaks!!!

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-10 17:08:18
Nummikene:
Meie perekeses läheb väga hästi peale peedi-küüslaugusalat, poesalatis on aga küüslauku vähe, nii tuleb seda ise teha, aga see peedi keetmine võtab ju palju aega ära, siis ongi see n.ö. omamoodi delikatessiks jäänud.
Aga Sa osta turult keedetud peeti või poest vaakumpakendis riivitud keedetud peeti - siis ei võta üldse aega :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2008-10-10 18:38:17
Pille:
Nummikene:
Aga Sa osta turult keedetud peeti või poest vaakumpakendis riivitud keedetud peeti - siis ei võta üldse aega :D
Aga peedi küpsetamine ahjus ei võta minu meelest ka sugugi aega, eriti kui on selline ahi, mis ise ennast välja lülitab. Paned peedid nagu muuseas ahju ja lähed üldse välja kusagile. Tuled tagasi ja peedid valmis :) Ja oioioi kui head. keedetud peedist hulga paremadki. (no ise hetkel ahjupeedi sõltuvuses, nii et vabandage, kui ma neid peediasju päris selgelt ei näe..)
Marju
Abikokk
2008-10-22 09:45:16
Ja ise paningi peedi jälle üle mitme päeva ahju, et lõunaks teha endale üks võileib leivast :), võist, juustust, peedist ja basiilikust. Just paras kerge lõuna. Sest lõuna jääb mul sageli üsna õhtusöögi ligidale...
JM
Abikokk
2008-10-22 11:28:39
oooooooh, ahjupeet.... *väherdab põrandal* peeti, peeti, peeti, peeti... Ma pean turule peeti otsima minema nüüd. Ahjupeet on tõesti parem kui keedetud. Mul on õnnestunud isegi paadunud peedivihkajatele ahjupeediga pirukaid sisse sööta :) Ja minu ema armastab peedimahla. Väga armastab.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>