Silx Abikokk 2010-01-14 14:33:17 |
Minu kasukas ka..
Retsepti sain ühelt tuttavalt. Superhea oli!
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-14 15:09:00 |
Silx, meil üsna sarnased kasukaretseptid, vaid kihtide järjekord erineb.. :D Ma panen topelt, et mu kaunid supifotod ikka silme ees püsiks ;) 2010. aasta on alanud igati peediselt. Korra tegin juba oma vana lemmikut, lihata borši (pilt on vanast ajast), eile ilustas me lauda imekaunis ja väga maitsev indiahõnguline kookospiimaga peedisupp. Aastavahetusel oli viimaks ometi laual ka vana hea kasukas - jaotasin retseptis toodud kogused kahe kaheliitrise kausi vahel, ühele panin heeringat, teisele mitte. | |
Tiina Abikokk 2010-01-14 21:58:39 |
Seda kookospiimaga peedisuppi kavatsen mina teha! Paistab nii põnev ja ilus ja kindlasti maitsev ka. Peet ja kookospiim juba valmis, kui nüüd kokkamiseks aega ka leiaks. Ja siis vaja sööjaid ka leida :D Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-24 11:29:17 |
Kadrin Linna @ Maaleht, Targu talita: Kasulik peet teistmoodi retseptides | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-12 11:35:57 |
NOPi peedimäärdest inspireerituna tegin täna hommikul peedi-mädarõika-toorjuustumääret ja serveerisin seda rukkileivaga. Maitses imehästi ka me aastasele tütrele! | |
Kärt Abikokk 2010-02-12 14:02:18 |
Pille:
Väga kaunis pilt, Pille!
NOPi peedimäärdest inspireerituna tegin täna hommikul peedi-mädarõika-toorjuustumääret ja serveerisin seda rukkileivaga. Maitses imehästi ka me aastasele tütrele! http://www.nami-nami.ee/recipe/image/10007peedikreemNAMINAMI.jpg |
|
Ilse Abikokk 2010-03-16 12:40:33 |
Siit Nam-Namist olen saanud tõesti väga palju uusi teadmiseid ja palju lihtsalt positiivset:) Et sellel lehel veel paremini läheks,üritan nüüd kasutada pildita retsepte :) ja mul on suur rõõm kui mõni neist sobib siinsesse kogusse ilmsetama mõnd retsepti. Siin siis tänane Itaalia peedisalat Kuna ma söön peeti igas "asendis" siis tänase lõuna kõrvale valisin sellise, mida enne pole proovinud. Maitses hästi ja nägi ka hea välja. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-31 14:54:24 |
Postimees/Elu.24.ee: Miks armastada punast peeti? Kui tahad oma immuunsüsteemi kaitsta ning lihaste tippvormi hoida, siis tasub süüa punast peeti. Punane peet on koorest kooreni täis B- ja C-vitamiini, samuti kaaliumi - aga neid kõiki kolme ongi immuunsüsteemile vaja, kirjutab Iform.se. On ka neid, kes usuvad, et punane peet aitab nahka pingutada, kuna ta sisaldab hüaluroonhapet. Punane peet sobib suurepäraselt salatiks, seda võib küpsetada ahjus koos teiste juurviljadega või pressida mahlaks. Kui sul on kodus mahlapress, on asi eriti lihtne. Maitsva joogi saamiseks võta kolm punast peeti, pisike tükk värsket ingverit, ühe laimi mahl, pisut suhkrut ning hea hulk purustatud jääd. Punase peedi mahla võib segada ka õunamahla ja apelsiniga, tulemus on ülimaitsev. | |
Akaatsia Abikokk 2010-03-31 16:21:47 |
Meie pere üks lemmikutest on lossiheeringas. KOOSTIS: 4-6 leotatud heeringafileed 1 peet u 5 cm tükk porrut (mina panen sibulat) 1 väiksem porgand marinaad:3,5 dl vett 1dl äädikat 2dl suhkrut 10 tera vürtsi marinaad keeta, jahutada ja valada tükeldatud heeringale. säilib kuni nädala ja natu peale... Hakkan praegu tegema, pildi lisan hiljem | |
Mann Abikokk 2010-04-19 09:01:07 |
Peedisalat mozzarella ja parmesaniga. | |
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |