Peet

õunapuu
Abikokk
2008-10-22 14:21:21
Peedi sinihallitusjuustu muffineid sai eile õhtul küpsetatud. Kui nami-namit poleks, siis ma ei oleks ise iialgi selle peale tulnud, et küpsetada peedimuffineid. Mulle maitsesid.
Seenekas
Abikokk
2008-10-24 12:34:13
Proovisin siis eile ära fooliumis röstitud peedid küüslauguga. Mulle igatahes väga maitsesid!
Marit
Abikokk
2008-11-25 15:44:09
Küsiks väikest nõu kui ma soovin teha šokolaadi-peedikooki, aga plaadikoogina u. 25*30 siis kuidas peaksin retseptile lähenema, kas kahekordistama, või piisab 0.5 ?

Magusad fotod

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-25 20:41:07
Marit:
Küsiks väikest nõu kui ma soovin teha šokolaadi-peedikooki, aga plaadikoogina u. 25*30 siis kuidas peaksin retseptile lähenema, kas kahekordistama, või piisab 0.5 ?
Algretseptis on küsitud 20 cm läbimõõduga vormi. Kui soovid 25x30 koogivormis teha, siis tee tainast topeltkogus.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nummikene
Kokaõpilane
2008-12-02 23:16:21
Pille:
Nummikene:
Meie perekeses läheb väga hästi peale peedi-küüslaugusalat, poesalatis on aga küüslauku vähe, nii tuleb seda ise teha, aga see peedi keetmine võtab ju palju aega ära, siis ongi see n.ö. omamoodi delikatessiks jäänud.
Aga Sa osta turult keedetud peeti või poest vaakumpakendis riivitud keedetud peeti - siis ei võta üldse aega :D
Olen näinud küll neid vaakuumpakendis peete, kuid olen peljanud, et ehk on see plastmassi maitse tunda, nagu nendes vaakuumpakendis sinkide-vorstidega, kui neid veel tarbisin. Ja nüüd küsimus, et kas keegi veel marineeritud peeti ka veel teeb, millise äädikaga seda maitsestate. Kas ikka tavalise sünteetilisega või on ju nüüd müüa ka igasugu teisi - õunaäädikas ja veini ja mingi muu oli vist veel, ükspäev konsumist läbi joostes hakkas möödaminnes silma.

Liha teeb tigedaks!!!

Liiseli
Abikokk
2008-12-17 17:51:59
Peedi-gnocci. Esimene katsetus gnocchi-vallas. Ei pannud kogu jahu ära, aga oleks pidanud - jäid liiga pehmed. Peet andis imeilusa värvi, aga eriti spetsiifilist maitset mitte, vaid magusust. Kartulisordiks Vinetta. Järgmine kord proovin peedita varianti.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-17 12:06:28
Vaatan, et peediteemas pole keegi juba 2 kuud sõna võtnud, ometi ju juurviljade hooaeg? :O Lisasin ja katsetasin ühte retsepti, mis pakub huvi neile, kel kappi purgitäis marineeritud peediviile tekkinud ja seisma jäänud. Meie majas läks igatahes väga hästi peale, Kristjan sõi üksinda juba 3/4 ära vist :D Pirukas marineeritud peedi ja sinihallitusjuustuga:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2009-02-17 12:41:03
Pille:
Lisasin ja katsetasin ühte retsepti, mis pakub huvi neile, kel kappi purgitäis marineeritud peediviile tekkinud ja seisma jäänud. Meie majas läks igatahes väga hästi peale, Kristjan sõi üksinda juba 3/4 ära vist :D Pirukas marineeritud peedi ja sinihallitusjuustuga:
Vot minul ei teki kunagi kappi marineeritud peeti, mitu korda olen kontrollinud aga tulemus ikka null. Aga äkki on mingi kodune kiirmarineerimisvariant kui ahju või keedupeet juba olemas? Oleks tänulik nõu eest...
Mann
Abikokk
2009-02-17 13:02:38
mul ka marineeritud peet pikemat aega seisab külmikus.
Kika
Abikokk
2009-02-17 15:16:49
Pille:
Vaatan, et peediteemas pole keegi juba 2 kuud sõna võtnud, ometi ju juurviljade hooaeg? :O Lisasin ja katsetasin ühte retsepti, mis pakub huvi neile, kel kappi purgitäis marineeritud peediviile tekkinud ja seisma jäänud. Meie majas läks igatahes väga hästi peale, Kristjan sõi üksinda juba 3/4 ära vist :D Pirukas marineeritud peedi ja sinihallitusjuustuga: http://www.nami-nami.ee/recipe/image/8959peedipirukasNAMINAMI.jpg http://www.nami-nami.ee/recipe/image/8959peedipirukas2NAMINAMI.jpg
mul marineeritud peeti kapis ei ole, aga on tükk soolast muretainast :) just mõtlesin, mida sellest teha?! õnneks on mul peaaegu alati kodus mõned toored peedid! nüüd siis ruttu peedid keema, marinaad peale ja homme-ülehomme pirukas ahju ;)
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>