Tiitel: Kokaõpilane
2009-02-25 22:00:39 |
Kujutage ette, isegi mina sain selle kukeldamisega maha ja vahukoore ka vahtu, sellega mul ikka see viga, et kipub teinekord käes võiks minema, aga mitte kõvaks vahukooreks. Suhkrut oli ka parasjagu, nii et jäin täitsa rahule kuigi jah ära vajuma kippusid nad ka minul, kas oli viga väheses sõtkumises või ei tea, kuid maitse oli priima - ISE TEHTUD HÄSTI TEHTUD. |
2009-02-21 10:41:07 |
Tere trüdrukud! Mina olen ka plaani võtnud vastlakuklid ise teha ja kui keegi oskab nõu anda kui palju tuleks nami-nami retsepti järgi tehtud kuklite jaoks vahukoort osta. Tordi tegemist ikka veel ei julge ette võtta, aga kõigile tublidele torditajatele edu ja päikest |
2008-12-03 18:31:49 |
õunapuu:
Tänan, Selver Rakveres täiesti olemas, eks tuleb siis kammima hakata.Nummikene:
Olen kohanud vahtrasiirupit Selveris.aga kuskohast vahtrasiirupit saab, provintsis pole niisugust asja ei nähtud ega kuuldud. |
2008-12-03 14:28:14 |
Minagi ei osanud peale salati kõrvitsaga muud midagi peale hakata, ja plaanisin jõuluks ikka vana head kõrvitsasalatit, aga nüüd see Zoozi kõrvitsavorm meelitab, aga kuskohast vahtrasiirupit saab, provintsis pole niisugust asja ei nähtud ega kuuldud. |
2008-12-02 23:16:21 |
Pille:
Olen näinud küll neid vaakuumpakendis peete, kuid olen peljanud, et ehk on see plastmassi maitse tunda, nagu nendes vaakuumpakendis sinkide-vorstidega, kui neid veel tarbisin.
Ja nüüd küsimus, et kas keegi veel marineeritud peeti ka veel teeb, millise äädikaga seda maitsestate. Kas ikka tavalise sünteetilisega või on ju nüüd müüa ka igasugu teisi - õunaäädikas ja veini ja mingi muu oli vist veel, ükspäev konsumist läbi joostes hakkas möödaminnes silma.Nummikene:
Aga Sa osta turult keedetud peeti või poest vaakumpakendis riivitud keedetud peeti - siis ei võta üldse aega :DMeie perekeses läheb väga hästi peale peedi-küüslaugusalat, poesalatis on aga küüslauku vähe, nii tuleb seda ise teha, aga see peedi keetmine võtab ju palju aega ära, siis ongi see n.ö. omamoodi delikatessiks jäänud. |