Juc Abikokk 2008-05-21 23:15:46 |
raporteerin: minu sparglid käes, oma neli tühja käiku ja viiendal näkkas :)
Blogisse ilmuvad mu vaaritused homme, kui keegi vaadata tahab.
sain täna turult ka soodsalt granaatõunu, 30 eek/kg (on vist soodne, või mis?) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Vernanda Abikokk 2008-05-23 14:10:50 |
ja mul läks sparglitega õnneks teisel katsel. vara tõusjale kuulub päev! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-14 18:05:42 |
Mina naasesin täna Tallinna Keskturult korraliku noosiga. Kõik aedviljad pole küll veel kodumaised (pommu ja need kollased piklikud paprikakaunad, ungari varajane küüslauk), aga kapis laiutavad kodumaised lillkapsas, porgandid, värske peakapsas, till, kaks tomatit, roheline sibul. (Ema 'turult' ehk Nõmme aiast sain peterselli, kurgirohtu, rediseid, murulauku, punet, erinevaid salatilehti :) ). | |
Veronika Abikokk 2008-06-16 08:20:20 |
Käin Keskturul pea iga nädalavahetus. Vahest jõuan varem, vahest hiljem, kuid mitte pole viimasel paaril korral suutnud tuvastada Uus-Kongo talu letti... Vist ei tee silmi korralikult lahti ;) Ehk oskab keegi täpsemalt juhatada? :) | |
Metsvaarikas Abikokk 2008-06-16 08:41:30 |
Mina just laupäeval käisin turul värsket kraami hankimas. Uus-Kongo leti asukohta on kõige lihtsab leida nii - kui seisad turuhoone peasissekäigu poole näoga, siis tuleb minna paremale putkaderivilõppu ja kohe vasakut kätt keskel ongi juba kuhjad isuäratavat rohelist kraami. | |
Pulavik Abikokk 2008-06-16 10:39:29 |
Käisin ka siin viimasel kahel laupäeval ja mõtlesin, et otsin selle paljukiidetud Uus-Kongo talu leti siis üles ja no ei leia.. Sinna peasissekäigu juures paremale ma ei satugi kunagi. Aitäh, Metsvaarikas, järgmine kord tean :) | |
Maris Abikokk 2008-06-24 18:34:31 |
Arvan, et paljud turulkäijad ei satugi sellele väiksemale müügilettide alale, kui ei tea sinna minna. Kui põhiplats asub turuhoone ees, siis see teine müügiplats asub turuhoonest paremal. Sinna tasub kindlasti minna neil, kes on huvitatud ka taimeistikutest. Mulle tundub, et see osa turust on rohkem eestipärane, põhiplatsil on suurem osa müüjatest vene rahvusest. Rahvuslikku vahet tasub silmas pidada näiteks seenehuvilistel, sest venelased paratamatult on suuremad seeneasjatundjad. Muideks, Uus-Kongo talu ei käi iga päev turul, ja kui ta on kohal, siis on seal Uus-Kongo silt väljas. | |
Merind Kokaõpilane 2008-07-05 09:46:54 |
Pole ehk päris õige koht, aga et siin kurdeti kala nappuse üle, siis ühe koha olen leidnud Mustamäe teel (EKS kaubamaja vastas, Neste bensiinijaama, Tiina Pizza ja Säästumarketi juures), kus on pisike valge putka. Ent kalavalik on lõpmatu (eelmisel nädalal oli esindatud nt koger, räim, suitsutatud räim, lõhe, forell, haug, ahven.. veel miskit, nimed ei meenu). Ja hinnad on super - nt lõhe oli 87 kr/kg. | |
Kärt Abikokk 2008-07-05 21:47:44 |
Mis Keskturul maasikad maksavad praegu üldse? Loodetavasti on kohalikke ka müügis, plaanin sinna paari päeva jooksul minna. Ja kukeseened, mis nende umbkaudne kilohind on? Ise pole üle kuu aja käinud, pole aimugi mida seal hetkel müüa ja mis hinnaga .. | |
Kiilike Abikokk 2008-07-05 22:08:41 |
Maris:
Mul on jäänud mulje, et see paremal pool olev ala on rohkem Eesti päritolu toodetega varustatud. Ülejäänud alalt võid saada nii üht kui teist(seened ja metsasaadused ka kodumaised aga ülejäänu on juba suht suur küsimärk..
Aga äkki pole see nii, see lihtsalt tundub nii ..
Arvan, et paljud turulkäijad ei satugi sellele väiksemale müügilettide alale, kui ei tea sinna minna. Kui põhiplats asub turuhoone ees, siis see teine müügiplats asub turuhoonest paremal. Sinna tasub kindlasti minna neil, kes on huvitatud ka taimeistikutest. Mulle tundub, et see osa turust on rohkem eestipärane, põhiplatsil on suurem osa müüjatest vene rahvusest. Rahvuslikku vahet tasub silmas pidada näiteks seenehuvilistel, sest venelased paratamatult on suuremad seeneasjatundjad. Muideks, Uus-Kongo talu ei käi iga päev turul, ja kui ta on kohal, siis on seal Uus-Kongo silt väljas. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |