Tallinna Keskturg

Fre
Abikokk
2008-03-16 20:50:22
Mina elan Nõmmel..... Meil on siin Nõmme turg, teate. Ja see on üks ääretumalt kurb koht, sest seal ei müüda enam peaaegu mittekui midagi. Töötavad vaid mõned üksikud letid. Suvel oli asi oluliselt parem, aga praegu on täielik tühjus. Pole küll toiduteema, aga isegi kõik vene kosmeetikat müüvad putkad on kinni pandud. Samas keskturg jääb nats kaugeks ja seal on alati mingi parkimise jama. Nii mõnus on panna suvel laps rattatooli ja maasikakarp seljakotti ja minna turule. Hoolimata sellest et keskturult saaks sama raha eest 2 korda rohkem maasikaid.....
Amööb
Abikokk
2008-03-31 16:53:47
Tegin täna kolme ajal esimese kevadise ringi Keskturul. Otsisin eelkõige erinevaid salatilisi õhtusöögi tarbeks, kuid peale tilli ning koduse kirsikompoti endale meelepärast ei leidnud. Ilmselgelt vara (hooaja poolest) või hilja (kella ajaliselt) oli mu käik. Annan paar nädalat veel aega atra seada :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Tikkk
Kokaõpilane
2008-04-03 01:30:55
Minugi lemmik keskturg, eriti tore on see, et seal leidub veel ausaid müüjaid :) Tahtsin ükskord lahtist võid osta, 600 grammi oli vist kogus. Müüja raputas mu palve peale pead. Mõtlesin, et tohohh, milles nüüd siis asi, kas talle ei sobi see kogus ja tõmbasin juba kopsud õhku täis :P Aga tädi sosistas mulle hoopiski vaikselt: ärge ostke, see ei ole värske või. Asja hea külg on see, et nüüd mul kindel lemmiktädi juustu ja või ostmiseks :D
Amööb
Abikokk
2008-04-19 09:33:20
Ma sätin end vaikselt hea-parema jahile kohe - eks näis, mis saagiga koju jõuan :)

Amööb
Abikokk
2008-04-19 13:39:54
Tänane noos: tõeliselt suured ja magusad Hispaania maasikad, purk venemammi poolt keedetud vaarikamoosi, kimp värsket koriandrit, tilli, värsket sibulat ja varajasi rediseid. Kilo kartuleid,sort "Helena" - spetsiaalselt gnocchide valmistamiseks ostetud, seedermänni-ja indiapähklid. Koerale ja kassile maiustamiseks kanakaelu ja sabaotsi. Väga mõnus ja kosutav laupäevahommikune jalutuskäik.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-02 11:19:06
Kevad on ka turule jõudnud - täna sain Padise talu letist ilusaid roosasid maasikrabarbreid ning värskeid magusaid rediseid. Ning eesmisel turuplatsil müüs vähemalt neli letti kurreleid!!! Tädid küll üritavad neid mürklite pähe maha müüa, aga maitseomadustelt on need kaks seent samaväärsed, nii et pole hullu (peaasi, et nad kogritsaid ei müü mürklite pähe). Karulauku müüdi ka suuremates kogustes.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-05-02 13:43:17
Vaatasin neid esimese posti fotosid ja tuli kange tahtmine kohe Keskturule saada. Peangi vist esmaspäeval selle pika teekonna lapse ja käruga sinna ette võtma, et süda rahule jääks.
Kingadraakon
Abikokk
2008-05-10 10:19:24
palun, kas keegi sparglit on turul näinud? tahaks nii väga...
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-10 18:31:27
Kingadraakon:
palun, kas keegi sparglit on turul näinud? tahaks nii väga...
Kingadraakon, proovi nii nädala pärast - mullu 16. mail igatahes juba oli!! (Uus-Kongo letist saad imehead kodumaist sparglit, korjatud eelmisel õhtul).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2008-05-10 21:00:16
Öelge palun mulle, kallid põlisemad tallinlased, kas turul on kõige rohkem põnevat raami nädalavahetusel või ei ole erilist vahet? Mina satun just nädala sees turule, siis ei ole ma siiani mingit väga põrutavat valikut näinud. Käisin kevadseeni muudkui otsimas, aga ei olnud kordagi.

http://jucjaco.blogspot.com/

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>