Eva Abikokk 2008-11-08 11:35:03 |
On tulnud jutuks, et suhkrustatud ingverit ei ole Eestis saada. Siiski leidsin sellise asja täna müügilt Keskturul, maksab ca 160 kr kilo ja müügilett asub turuhoone sees, mäletamist mööda keskmises vahekäigus vasakut kätt. Kõlbab süüa küll! :) | |
Zoozi Abikokk 2008-11-08 16:45:18 |
Eva:
Tänud, Eva! Just otsisin seda, oli juba mõte siit küsida.
On tulnud jutuks, et suhkrustatud ingverit ei ole Eestis saada. Siiski leidsin sellise asja täna müügilt Keskturul, maksab ca 160 kr kilo ja müügilett asub turuhoone sees, mäletamist mööda keskmises vahekäigus vasakut kätt. Kõlbab süüa küll! :) |
|
Netcat Abikokk 2008-11-08 23:18:24 |
Eva:
Ee, hm, kuidas ei ole saada. Kaubamaja galerii ökopoest - sellest suuremast, mis igatsugu parfümeeria ja riietega ka kaupleb - ostan juba mitmendat aastat. Väike pakk on küll, ja päris kallis mäletamist mööda. Järgmine kord vaatan kilohinda ka.
Täpsustus: Kaubamaja toiduosakonnas on pakk toorsuhkruga ökoingverit (100g) müügil 48.- eest, seega kilohind 480 krooni.
Usutavasti see ingver (ja suhkur, mille sees teda keerutatud on), mida turul müüakse, ei ole kuidagipidi ökosertifitseeritud? On tulnud jutuks, et suhkrustatud ingverit ei ole Eestis saada. Siiski leidsin sellise asja täna müügilt Keskturul, maksab ca 160 kr kilo ja müügilett asub turuhoone sees, mäletamist mööda keskmises vahekäigus vasakut kätt. Kõlbab süüa küll! :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Spiidi Abikokk 2009-03-24 14:03:56 |
Millal sparglid tulevad? /kannatamatu :| | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-24 14:06:59 |
Spiidi:
No kui spargliteemat uskuda, siis aprilli lõpp-mai-juuni algus on see tore periood :) (Kodumaine värske kraam siis. Poodides on kaugelt-kaugelt kohalelennutatud sparglit saada küll)..
Kannatust, Spiidi, kannatust :P
Millal sparglid tulevad? /kannatamatu :| |
|
Mann Abikokk 2009-03-24 16:27:24 |
Ma tahtsin see nädalavahetus sparglit korjama minna, aga selgus, et külmad tuuled rannikul on oma töö teinud, ja vähemalt 2 nädalat pole veel miskit loota. | |
Zoozi Abikokk 2009-05-09 11:54:42 |
Keskturul oli täna saada kevadseeni. Ise vahet ei tee kas on kurrelid või mürklid. Pool kilo on 100.- Ostsin prooviks, pole neid varem söönud :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-09 12:07:38 |
Zoozi:
Oo, tore! :) Kevadseente teemas on mul kohe esimeses postituses väga illustratiivne pilt kurrelite ja mürklite eristamiseks. Kui pikuti pooleks lõikad ja seen on ühes tükis, on mürkel, kui kübaraga, siis kurrel. Hea lihtne. (NB! Mitte ajada sassi kogritsaid mürklitega - nende kübarad on palju ebaühtlasema kujuga ja "kärjemustri" asemel on lihtsalt ajumügarikke meenutavad vaod). Turutädid müüvad mõlemaid muidugi mürklite nime all, ma küll käisin seal venekeelsete nimetustega ja fotodega seeneraamatuga mullu seletamas, aga nad jäid enesele kindlaks :D
Keskturul oli täna saada kevadseeni. Ise vahet ei tee kas on kurrelid või mürklid. Pool kilo on 100.- |
|
Zoozi Abikokk 2009-05-09 12:55:23 |
Pille:
Ma muidugi unustasin küsimast millega tegu, aga kohe kui mees fotokaga koju jõuab, panen siia tuvastamiseks üles :)
Zoozi:
Oo, tore! :) Kevadseente teemas on mul kohe esimeses postituses väga illustratiivne pilt kurrelite ja mürklite eristamiseks. Kui pikuti pooleks lõikad ja seen on ühes tükis, on mürkel, kui kübaraga, siis kurrel. Hea lihtne. (NB! Mitte ajada sassi kogritsaid mürklitega - nende kübarad on palju ebaühtlasema kujuga ja "kärjemustri" asemel on lihtsalt ajumügarikke meenutavad vaod). Turutädid müüvad mõlemaid muidugi mürklite nime all, ma küll käisin seal venekeelsete nimetustega ja fotodega seeneraamatuga mullu seletamas, aga nad jäid enesele kindlaks :DKeskturul oli täna saada kevadseeni. Ise vahet ei tee kas on kurrelid või mürklid. Pool kilo on 100.- |
|
Zoozi Abikokk 2009-05-09 13:37:05 |
Zoozi:
Nonii targemad, aidake tuvastada, mis ma siis ära ostsin? :D
Pille:
Ma muidugi unustasin küsimast millega tegu, aga kohe kui mees fotokaga koju jõuab, panen siia tuvastamiseks üles :)Zoozi:
Oo, tore! :) Kevadseente teemas on mul kohe esimeses postituses väga illustratiivne pilt kurrelite ja mürklite eristamiseks. Kui pikuti pooleks lõikad ja seen on ühes tükis, on mürkel, kui kübaraga, siis kurrel. Hea lihtne. (NB! Mitte ajada sassi kogritsaid mürklitega - nende kübarad on palju ebaühtlasema kujuga ja "kärjemustri" asemel on lihtsalt ajumügarikke meenutavad vaod). Turutädid müüvad mõlemaid muidugi mürklite nime all, ma küll käisin seal venekeelsete nimetustega ja fotodega seeneraamatuga mullu seletamas, aga nad jäid enesele kindlaks :DKeskturul oli täna saada kevadseeni. Ise vahet ei tee kas on kurrelid või mürklid. Pool kilo on 100.- |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |