Tallinna Keskturg

Maris
Abikokk
2009-05-26 13:20:26
Kuidas siis nüüd Uus-Kongo sparglitega on? Kas midagi on turule ka jõudnud või läheb kõik otsepostitusega kohalikele eliitrestoranidele?
Kristjan
Abikokk
2009-05-26 13:33:12
Igal hommikul pidi natuke tulema. Läinud reedel jäin hiljaks, proua soovitas Stockmanni minna, kus ta ka oma toodangut müüb. Ütles, et sama hinnaga. Ning Stockis oligi Uus-Kongo spargel, 270EEK kilo.
Maris
Abikokk
2009-05-26 14:07:41
Kristjan:
Igal hommikul pidi natuke tulema. Läinud reedel jäin hiljaks, proua soovitas Stockmanni minna, kus ta ka oma toodangut müüb. Ütles, et sama hinnaga. Ning Stockis oligi Uus-Kongo spargel, 270EEK kilo.
Aitäh, Kristjan! Stocki ongi mul lihtsam minna, aga ei tea, kas nad mu vastu tööpäeva lõpus ka veel sparglitega armulised on :) Lähen kontrollin!
Spiidi
Abikokk
2009-05-26 18:12:22
Maris:
Kristjan:
Aitäh, Kristjan! Stocki ongi mul lihtsam minna, aga ei tea, kas nad mu vastu tööpäeva lõpus ka veel sparglitega armulised on :) Lähen kontrollin!
Mina käisin eelmine reede samuti Kristjani (Pille vahendusel :)) soovitusel Stockmannis ja õhtul kella 20 ajal oli seal veel terve kuhi spargleid :)

le D?ner

Maris
Abikokk
2009-05-27 08:20:22
Spiidi:
Mina käisin eelmine reede samuti Kristjani (Pille vahendusel ) soovitusel Stockmannis ja õhtul kella 20 ajal oli seal veel terve kuhi spargleid
Jah, ka eile õhtul peale kl 18 oli seal veel mitu pakki järgi. Hind 289 kr/kg.
Fre
Abikokk
2009-06-05 17:33:18
Käisin tänase kehva ilmaga (hommikul Tallinnas + 6 ja tugev vihm) üle pika aja keskturul ja olin väga positiivselt üllatunud. Veetsin seal hoolimata koledast ilmast omjagu aega ja vahepeal käisin sularaha juurde toomas. Kuna maasikate hinnad on seal ikka oluliselt soodsamad kui Nõmme turul ja mujal, kuhu mina sattunud olen, siis võtsin testimiseks nii Hispaania kui ka Poola omasid, kokku vast mingi 4 kilo. Olen nüüd poole sellest nahka pistnud ja järeldusena soovitan ka kahekordse hinnavahe puhul Hispaania omasid (Poola kraam oli alates 15 eek kilo, Hispaania omad alates 30 eek). Lisaks sain ülimaitsvaid türgi ube, kilohind oli küll 65 eek aga õnneks neid ei lähe ka kilode kaupa. Uus Kongo letist ostsin aeda istutamiseks rosmariinipoti ja salati jaoks rucolat. Rucolapott oli ülisuur ja maksis 25 eek, sama hinnaga oli rosmariin (mis mumeelest kõrge tavaliselt hinnaga hiilgab, ükskord Stockmannis unustasin enne ostmist vaadata ja pärast avastasin et olin selle eest ohverdanud pea 50 eek). Ostsin ka veidi jääsalatit, selle hinnaga ei või kahjuks kiidelda sest nagu selgus taheti poole pea eest 27 eek aga kuna pää oli juba poolitatud siis ma ei hakanud jonnima ka. Lihtsalt rucola ja rosmariini võrdluses kaldus sellega seonduv hinnaüllatus vastassuunas. Kohe kahju et see keskturg nii kaugel on ja et seal parkimsiega selline jama alati....
Kärt
Abikokk
2009-09-18 10:49:19
Käisin ka täna üle pika-pika aja Keskturul. Esimest korda jättis ta mulle positiivse mulje, sest sattusin sinna üsna varakult (vähemalt enda jaoks - 9 paiku) ja turg oli puhas ja lausa rõõmus, müüjad sebisid veel viimaseid asju üles, letid olid kuhjas head-paremat täis, inimesi oli ka tiba vähem kui lõuna ajal (sain isegi normaalselt pargitud kuigi tavaliselt on see igavene häda) ja üldse, igati positiivne olemine :) Ostsin "väga väga väga magusat" (vist jälle uus sort :D) arbuusi ja sellega koos "määriti" veel "magusaid" maasikaid ka pähe :D

Kahekesi Kalamaja köögis

Netcat
Abikokk
2009-09-18 14:55:16
Öelge armsad keskturu-külastajad, ega seal juhuslikult pihlakaid ei ole müügil olnud? Nõmme turul on igasuguseid kõikmõeldavaid marju arooniatest ebaküdooniateni, aga pihlakaid netu.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-14 16:40:45
Kristel:
Kus asub Keskturul Uus-Kongo lett?
Kui seista näoga turuhoone ukse poole, siis Uus-Kongo lett jääb turuhoonest paremale jäävale turuplatsile. Seal palju teisi toredaid talulette, samuti lett, kus müügil erinevad adžikad, tkemalikastmed, marineeritud karulaugud-küüslaugud jms aasiapärane. Uus-Kongo leti tädi on selle teema esimesel lehel oleval fotol kenasti näha :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kristel
Abikokk
2010-05-15 08:02:34
Siis ma olin ikkagi õiges kohas aga sparglit veel ei olnud.
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>