Dash
Kokaõpilane 2008-04-16 19:18:17 |
Meil täna eile chili con carne jäänused (või noh, suurem osa tegelikult jäigi tänaseks, mis on hea- järgmisel päeval pidigi see toit parim olema. Ise ei tea, sest liha ei söö :P), kõrvale kartulipuder ja peedi-küüslaugusalat (ilma küüslauguta, see jäi poodi :D kasutasin küüslaugusoola). Magusaks nutellastritsel pähklitega. Pole varem teinud, aga midagi rasket pole - taignale (kasutan täna lehttaigent) määrida nutellat ja pähklitega üle puistata ning seejärel patsi punuda. | |
Tiina
Abikokk 2008-04-16 19:32:44 |
Juustušnitsel värske salatiga. Magustoiduks mannavaht piimaga. Ja enne ja pärast palju värsket hatšapurit! :D Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Vike
Abikokk 2008-04-16 20:19:00 |
Eilne õhtusöök - inspireerituna Terevisioonist fetaga täidetud sea sisefilee ja ahjus röstitud porgandid ja šampinjonid:
|
|
Mann
Abikokk 2008-04-17 07:39:35 |
meil oli eile külmsupp keedetud kartulitega (kuna kefiiri piisavalt polnud, siis töötas asi salatina) ja lindströmi muffinid.
|
|
Amööb
Abikokk 2008-04-17 09:32:13 |
Mina valmistasin eile õhtusöögiks tüümiani-šampinjoni pennet ning tuuletaskuid vaniljekreemi ja kohupiimaga. Viimaste üle olen eriti ühke, sest tegu oli esmakordne ja tuli ideaalselt välja! :D
Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Merilin
Abikokk 2008-04-17 09:43:45 |
Mann:
Mann, Sul on imekena supikauss :) meil oli eile külmsupp keedetud kartulitega (kuna kefiiri piisavalt polnud, siis töötas asi salatina) ja lindströmi muffinid. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nipitiri
Abikokk 2008-04-17 21:35:31 |
Täna õhtuks vichyssoise ehk kartuli-porrulaugu püreesupp - mitte küll nami-nami retsepti järgi (porrulauku peaks minu arvates ikka kartulist enam olema) ja lavaširullid. | |
Mann
Abikokk 2008-04-17 22:24:32 |
Aitäh, Thredahlia. Täna meil oli ahjus tehtud värske kartul rosmariini ja tüümianiga (mõnele kartulile panin ka suituspekiviilakad peale ja need olid eriti head), praetud sea kaelakarbonaad. Juurde võilillelehesalat. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-17 23:13:30 |
Lõuna nopis: värskeltpressitud õuna-porgandi-apelsinimahl, kana-wrap, vaarika-banaanimuffin (lisaks siis Amööbi meeldivale seltskonnale). Minu tänane õhtusöök oli järgmine: * Pesto marineeritud suvekõrvitsarullid * Parmentieri supp * Caponata köögivili * Päikesekuivatatud tomati-riisipallid * Röstitud paprikaga serveeritud polenta * Juurselleri Quiche * Porgandi-kartulipüree * Kuum lillakapsasalat praetud kartuliga * Soojad köögiviljad brandiga * Kookos dessert, värskete maasikate ja ananassikastmega * Valgešokolaadi creme brulee * Ingveri-pirnipirukas * :) :) :) Just, kokakoolis olin õhtul ja sõin kõigest ainult natukene :) (Kirjapilt muutumata, st just sedasi ja vigaselt seal roogi kahjuks nimetatakse :( ) | |
Aurora
Abikokk 2008-04-18 09:00:56 |
Nipitiri:
Just, just. Ikka porrut rohkem. Lisan tavaliselt ka väikse sortsu vahuveini. Supp jääb sellest kuidagi eriti õhuline. Täna õhtuks vichyssoise ehk kartuli-porrulaugu püreesupp - mitte küll nami-nami retsepti järgi (porrulauku peaks minu arvates ikka kartulist enam olema) ja lavaširullid. |
|
| << < 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 > >> | ||