Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-21 13:36:08
Nipitiri:
Täna lõunaks sõin õues eilsest ülejäänud lillkapsa-püreesuppi gorgonzolaga, vaatasin kuidas linavästrikud sekeldavad ja lasin päikesel näo peale paista...
Mul jääb lõunasöök vahele, õhtul, peale kokakooli, ootab kodus järjekordne potitäis üht mu lemmiksuppi (lihata hapukapsaborši), lisaks hatšapuri-saiakesed ja sidrunikreemitort.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Enely100
Abikokk
2008-04-21 16:51:59
tänane hiline lõuna koosnes eilsest kulebjaakast ja peedi-juustu salatist.
Mann
Abikokk
2008-04-21 19:22:53
variant kajaka läätsehautisest, ainult kana jäi panemata, smoorisin jänesekintsu eraldi juurde. kuna tomateid ja sibulaid polnud kodus, koriandrit ei viitsinud vihmaga aiast tuua, niiet tomati asemel läks purustatud tomatit sisse, lisaks petersell, basiilik, münt. ja ube ka pisut, kuna purgi tahtsin tühjaks saada.
Zapxpxau
Abikokk
2008-04-21 19:26:32
Täna vanaema praadis suurema hulga värsket räime. Pooltel räimedel oli mari sees, siis minul oli täna lõunasöögiks taldrikutäis praetud räimemarja, juurde natuke kurki, greipi ja jogurtikokteil. Kuna teised suurt kalamarjadest lugu ei pea, minule aga väga meeldivad, siis hoitakse need kõik mulle :D

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-22 15:53:53
Krissu:
Pille, ma külastan ka ülikooli Kehrwieder kohvikut tihti ja minu vaieldamatu lemmik on sealne tuuletasku. Kas sa tead, mis eriti spets täidist nad kasutavad? Ma kahtlustan keedukreemi ja paksu kohupiima segu või keedukreemi ja võikreemi segu...aga kindel ka pole :/
Krissu, mul on Nami-namis Salme Masso hea vana tuuletaskute retsept ja tema tegi kreemi kohupiimast ja suhkruga kondenspiimast. Äkki peitub Kehrwiederi saladus selle? :D (Lõunaks oli kaasavõetud võileib, porgandikangid, kuivatatud ploomid ja 1 õun).

Gegegerda
Abikokk
2008-04-22 16:08:11
Sõin koolis lõunaks hakklihasuppi, mis koosnes veest, kartulist ja hakklihast. Maitset kiita ei saa. Magustoiduks oli soolane külm pannkook maasikatoormoosiga. Õhtuks valmivad banaani- ja iirisemuffinid.

www.gegegerda.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-22 17:35:04
Gegegerda:
Sõin koolis lõunaks hakklihasuppi, mis koosnes veest, kartulist ja hakklihast. Maitset kiita ei saa. Magustoiduks oli soolane külm pannkook maasikatoormoosiga. Õhtuks valmivad banaani- ja iirisemuffinid.
Ütleme nii, et need banaani-iirisemuffinid kõlavad oluliselt paremini, kui soolane pannkook maasikamoosiga ning vesine hakklihasupp :O Me täna jälle kokkama ei hakka - nimelt läheb loosi lihata hapukapsaborši jääk, magusaks sidrunikreemitordi viimased viilud (ahh, kui te vaid teaksite, kui mõnus tort see on :P )

Amööb
Abikokk
2008-04-22 17:59:52
Ma teen täna chow mein nuudleid pihvidega -ei jaksa midagi eriti teha ja kuigi ma eriline pannkoogisõber pole, tõid vanemad Prantsusmaa reisilt kaasa igasuguseid huvitavaid moose, mis tahavad ju katsetamist :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Mann
Abikokk
2008-04-22 18:18:34
Mul oli eilne läätsehautise lõpp. ja joogiks kreooli kakao (ühes prantsuse poes täna oli igatsugu põnevaid kakaosegusid, kreooli omas annavad maitset muskaat, kaneel, rumm).
Inbetween
Kokaõpilane
2008-04-23 14:30:45
Meil oli eile lõuna- ja ka õhtusöögiks Thredahlia retsepti järgi tehtud karjuse pirukas.
<< 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 >>