Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-15 21:11:42
Juc:
Täna õhtusöögiga tegelesin kohe pikalt. Tegin Taevatrumme, põhimõtteliselt on need "trummiks" voolitud kanatiivad vürtsises kastmes. Idee Tartust Tsink Plekk Pangest, 7 aastat mõtlemist ja katsetusi ja täna sai valmis :)
Juc - kas Sinu versioon oli sarnane nendele taevatrummidele? Lisasin retsepti Nami-namisse ca 5 aastat tagasi (retsept number 3065, hetkel on 8000+), internetist leidsin. Kahjuks pole ise Tsink Plekk Pange taevatrumme proovinud, nii et ei oska võrrelda..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Gegegerda
Abikokk
2008-04-15 21:27:22
Kuna koolitoit täna eriti süüa ei kõlvanud, siis tegin koju jõudes suurema hulga vaeseid rüütleid. Vend ja mina saime tervest saiapätsist jagu niiviisi :P

www.gegegerda.blogspot.com

Leenilii
Abikokk
2008-04-15 21:59:44
Lõunaks tatrapuder hakklihaga nami-nami retsepti ainetel, kõrvale hapukurk ja keefir ja hapukoor. Õhtuks spagetid pesto-brõnsa-hapukoorekastmega (pestot oli kapis vähevõitu, brõnsat see-eest väga palju), magustoiduks saiavorm jäätise ja vahukoorega.
Betty
Abikokk
2008-04-15 22:14:16
Meil oli õhtuks Toidutarest Thredahlia üleküpsetatud karbonaad - väga maitsev oli :)
Merilin
Abikokk
2008-04-16 06:45:12
Betty:
Meil oli õhtuks Toidutarest Thredahlia üleküpsetatud karbonaad - väga maitsev oli :)
Seda peaks ise ka üle tüki aja tegema ja blogi jaoks pildistama, suu hakkas praegu vett jooksma. Aga eile õhtul teiste kokatud kartulipuder tangudega ja põdrahakklihakaste :P

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Amööb
Abikokk
2008-04-16 08:14:21
Mina ammutasin öhtusöögiks vaimutoitu, käisin Dagöl :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Juc
Abikokk
2008-04-16 13:02:12
Pille:
Juc:
Täna õhtusöögiga tegelesin kohe pikalt. Tegin Taevatrumme, põhimõtteliselt on need "trummiks" voolitud kanatiivad vürtsises kastmes. Idee Tartust Tsink Plekk Pangest, 7 aastat mõtlemist ja katsetusi ja täna sai valmis :)
Juc - kas Sinu versioon oli sarnane nendele taevatrummidele? Lisasin retsepti Nami-namisse ca 5 aastat tagasi (retsept number 3065, hetkel on 8000+), internetist leidsin. Kahjuks pole ise Tsink Plekk Pange taevatrumme proovinud, nii et ei oska võrrelda..
Pille, väga sarnane ei olnud, v.a kanatiivad, küüslauk ja sojakaste :) minu trummide retsepti ja pildi leiab siit. Aga kuna ma plaanin seda retsepti veel täiendada, siis peaks Nami-nami retsepti ka ära proovima. Aga niipea ma seda tiivadest trummide voolimist aga ette võtta ei taha :)

http://jucjaco.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-16 14:57:14
Lõunaks võileib ülikooli kohvikust ning kaks šokolaadikommi. See-eest õhtul plaanis korralikult süüa- sõbranna tähistab siin oma sünnipäeva.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Krissu
Kokaõpilane
2008-04-16 15:13:46
Pille, ma külastan ka ülikooli Kehrwieder kohvikut tihti ja minu vaieldamatu lemmik on sealne tuuletasku. Kas sa tead, mis eriti spets täidist nad kasutavad? Ma kahtlustan keedukreemi ja paksu kohupiima segu või keedukreemi ja võikreemi segu...aga kindel ka pole :/
Amööb
Abikokk
2008-04-16 15:21:14
Pille:
Lõunaks võileib ülikooli kohvikust
Minul täpselt sama! Kohtusin hommikul oma lõputöö juhendajaga ning haarasin kana-ananassi võiku kaasa. Kolleeg tõi veel Bonapart'ist pohla-kookose saiakese. Mmm...

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>