Mann
Abikokk 2008-04-10 16:55:25 |
meil oli Pho Ga supp. erinevus oli see, et eraldi kanafileed ei ost, kuna puljongit tegin koibadest, ja kasutasin hiljem seda sama liha, kuna värsket koriandrit poes polnud ja aias ta pole veel tärganud piisavalt, siis puljongisse panin pisut uhmris taotud koriandri seemneid. Kuna mehel oli õrn olemine, siis ta kiitis supi parimaks pohmellirohuks. Lisaks tegin pisut sibulaga praetud kanamaksa rohelise salatiseguga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-10 19:37:15 |
Amööb:
Põnev - mina sõin ka NOPis lõunat :) Võtsin ühe kanawrapi, õuna-porgandi-apelsinimahla ja vaarika-banaanimuffini..
Õhtul olin kokakoolis (siin, a la carte kursustel) ja sõin seal tervelt kümmet erinevat suppi (sh (kanalaksat, paprika-kurgi külmsuppi, apelsini-porgandisuppi, kartuli-porru püreesuppi räimefileedega, kuuba tomatisuppi, borši lõhepelmeenidega, kõrvitsasuppi suitsujuustuga, kukeseene-metspähklisuppi, prantsuse lillkapsasuppi vähilakkadega, kreemjat marjasuppi).
Rohkem täna süüa ei taha :D
Ma sõin NOPis röstbiifi salatit ning magustoiduks kaasa ostetud Pajumäe kohupiima-vaniljekreemi. |
|
Vike
Abikokk 2008-04-10 20:10:18 |
Kuna olen kodus haige ja veidi rohkem aega kui tavaliselt, siis tegin oma lehttaigna jääkide ärakasutamiseks feta-spinatipirukat ja Itaalia sidrunikooki. Koogiga juhtus muidugi üks õnnetu lugu - viisin rõdule jahtuma ja siis seda veidi aja pärast tõstes lendas kook koos vormiga rõdupõrandale ja loomulikult pahempidi. Õnneks olin peale pannud nii palju mandlit, et sai kook suurema mustaks saamiseta põrandalt jälle kätte. Loomulikult ajas see õnnetus ikka kõikvõimalikke ebatsensuurseid väljendeid kasutama, aga õnneks tulid need esimesel hetkel saksa keelsetena, nii et naabrite kõrvad jäid kahjustamata ;)
|
|
Sirliiz
Abikokk 2008-04-10 21:05:07 |
Juba ammu polnud söönud sellist traditsioonilist hõrgutist nagu hakklihakaste keedukartulitega, kõrvale kirsstomati ja rukolasalat. Mees tegi ja väga maitsev oli :) Mulle üldse meeldib tema hakklihakaste kuhu ta alati pisikesi porgandikuubikuid lisab, mul endal ei õnnestu see kunagi nii hästi. | |
Amööb
Abikokk 2008-04-10 21:24:11 |
Kindel plaan oli õhtuks valmistada Ceasari salatit, aga hüpates korra Selverist läbi, haarasin käe ka kartuli-munasalati (mis on mu köige lemmikum poesalat) järele, sõin õhtuks hoopis seda ja lükkasin salati tegemise homseks õhtuks (või laupäeva hommikuks) :P
Kusjuures, Pille, mul on karvane tunne, et nägin sind :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-11 14:14:36 |
Amööb:
Mina Sind ei näinud (ei osanud ka otsida), sest ma olin teel juuksurisse, et silmad tuka alt taas avalikustada :/
Täna lõunatasin emaga Viru Keskuse Bestselleri kohvikus, mõlemad võtsime grillitud kitsejuustusalati ning kergelt gaseeritud õunamahla (Appletize).
Kusjuures, Pille, mul on karvane tunne, et nägin sind :) |
|
Mann
Abikokk 2008-04-11 17:39:00 |
hautatud jänesekintsud, juurde värsked grillitud kartulid rosmariini ja tüümianiga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-11 17:43:15 |
Vike:
Vike, loodetavasti saad ruttu-ruttu terveks! Siis ei kuku ehk koogidki ümber :D
Kuna olen kodus haige ja veidi rohkem aega kui tavaliselt, siis tegin oma lehttaigna jääkide ärakasutamiseks feta-spinatipirukat ja Itaalia sidrunikooki. Mann:
Mmmmmmmmmmmmm! :P
hautatud jänesekintsud, juurde värsked grillitud kartulid rosmariini ja tüümianiga. |
|
Dash
Kokaõpilane 2008-04-11 18:17:29 |
Meil pole täna söögiks mitte midagi :D Teen vast vaid värsket salatit salatilehtedest, kurgist, tomatist ning lisan sinna rohkelt sidrunit. | |
Terje
Kokaõpilane 2008-04-11 18:43:44 |
Meil on täna räimeõhtu. Mees helistas ja ütles, et õhtul praeb tema räime. Üks väheseid toite, mida tema on nõus tegema. | |
| << < 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 > >> | ||