Amööb
Abikokk 2008-04-03 15:27:22 |
Triinp:
Olles ülikoolis saanud loengut "Anatoomia ja füsioloogia", siis õppejõud ütles, et keelenäsad väsivad magusast kiiremini kui soolasest ning kui lõpetada söögikord magusaga on see organismile kasulikum, sest valdab tundmus, et palju on söödud. Või midagi sellist. Igatahes on küll palju mõnusam lõpetada söögikord magusaga ning ise tunnen, et hommikuti on magus eriti asendamatu tihtipeale . Mina siin vaatan ja imestan, et küll ikka paljud söövad igal õhtul mingi roa + magustoidu. Mulle meeldiks iseenesest ka nii, aga siis ei mahuks varsti üldse enam pükstesse ära :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Sirliiz
Abikokk 2008-04-03 19:43:09 |
Nii, täna alistusin minagi Nigella sidrunipastale ;) Maitsev, ainult parmesan oli kodus otsa saanud ja ma panin miskit kõva laabi juustu, aga ei olnud siiski päris see. Proovin kindlasti uuesti peagi. Magustoitu ei ole aga kapis ootab karbitäis Maiuspala komme, ma kahtlen kas need kommid homset päeva näevad ;) | |
Mann
Abikokk 2008-04-03 19:59:34 |
Ma tegin täna Jamie carbonarat suvikõrvitsa ja prosciuttoga. Magusaks eilne vanamoodne õunakook. | |
Amööb
Abikokk 2008-04-04 08:24:32 |
Läksime sõbraga peale tööd ekspromt Tigust läbi. Õnneks leidus vaba kahene laud - niisiis mugisime krevette ja tigusid ja pannacottat ja metskirsikooki. Oo, õnnis hea toit. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-04 09:28:34 |
Oleme jõudnud Valenciasse, nii et eile õhtul oli menüüs loomulikult paella (seekord kana ja aedviljadega), lisaks sealiha magusas kastmes ja kolme kartuliviiluga. Magustoiduks manustasime kumbki kaks klaasitäit horchata-nimelist jooki ning haukasime farton-nimelisi piklikke koogikesi peale. | |
Nipitiri
Abikokk 2008-04-04 10:11:59 |
Thredahlia:
Mina olen päris mitu korda teinud lillkapsa-kartuli karrit keedetud munadega - väga mõnus karriversioon. Ainult jääke ei saa järgmiseks päevaks jätta, kui siis hommikusöögiks. Lillkapsas karri ja kookospiimaga - vahelduseks täitsa teistmoodi maitsvalt :P |
|
Pulavik
Abikokk 2008-04-04 10:34:58 |
Lillkapsa teemal.. eile õhtuks oli meil ka lillkapsas, röstisin ahjus, pipra-soolaga ja küpsemise lõpuks küüslaugu-või seguga üle.. niii hea :) | |
Gegegerda
Abikokk 2008-04-04 12:29:27 |
Mina sõin just koolis lõunaks sardelli ja hapukapsa-porgandisalatit. Kartuliputru endale taldrikusse ei tõstnud, sest see kooli oma mulle eriti ei maitsenud. Magustoiduks oli apelsin. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Aurora
Abikokk 2008-04-04 14:42:57 |
Maksapada porganditega, lisandiks metsik riis ja klopitud kurgisalat | |
Mann
Abikokk 2008-04-04 21:53:41 |
Peedi-mustrõika supp ja taas pasta carbonara, juurde grillitult suvikõrvits ja paprika. | |
| << < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> | ||