Dash
Kokaõpilane 2008-04-09 10:24:52 |
Eile käis sõbranna külas ja maiustasime veinikõrvale tomati-mozarella-basiilikubruschettadega, sinihallitusjuustu ning šokolaadi-apelsinimarmelaadikoogiga (jube pikad nimetused said :P). Õhtusöögiks täiesti piisas, enam ei taha bruschettasid näha ka. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-09 10:27:05 |
Dash:
Dash, kas tegid seda Nigella Lawsoni imehead šokolaadi-apelsinimarmelaadikooki?
Eile käis sõbranna külas ja maiustasime veinikõrvale tomati-mozarella-basiilikubruschettadega, sinihallitusjuustu ning šokolaadi-apelsinimarmelaadikoogiga (jube pikad nimetused said :P). |
|
Amööb
Abikokk 2008-04-09 12:51:11 |
Ma treatin end hetkel eriti piimavahuse Lattega ning Kalevi trühvlitega. (Siia juurde mõelda tõsiselt hedonistliku näoga Amööbitar) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Mann
Abikokk 2008-04-09 13:53:09 |
lõunaks hiidkrevetid buzaro kastmes ja klaas valget veini
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-09 21:14:28 |
Mann:
Buzaro???
Mina tegin õhtuks kreeka läätsesuppi. Telekast tuli taustaks Gillian McKeithi hirmuäratav kolme paksu pruudi saade, aga õnneks väga süümekaid ei tundnud, st usun, et lääts-sibul-porgand-küüslauk-tomat poleks vist väga kõõrdi pilgu osaliseks saanud :)
lõunaks hiidkrevetid buzaro kastmes ja klaas valget veini
|
|
Amööb
Abikokk 2008-04-09 21:24:16 |
Pille:
Kusjuures, ma valmistasin täna õhtusöögi põhimõttel : ei miksi proteiine süsivesikutega - niiet ma oleksin ka täitsa head nimekirjas :D Telekast tuli taustaks Gillian McKeithi hirmuäratav kolme paksu pruudi saade, aga õnneks väga süümekaid ei tundnud, st usun, et lääts-sibul-porgand-küüslauk-tomat poleks vist väga kõõrdi pilgu osaliseks saanud :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Mann
Abikokk 2008-04-10 07:47:25 |
Pille:
ma sellele buzarole eestikeelset vastet kahjuks ei tea, aga kaste ise käib igatsugust vähiliste- karpide juurde-õli, sibul, küüslauk, petersell, valge vein, petersell. Mann:
Buzaro???lõunaks hiidkrevetid buzaro kastmes ja klaas valget veini |
|
Amööb
Abikokk 2008-04-10 15:00:29 |
Ma sõin NOPis röstbiifi salatit ning magustoiduks kaasa ostetud Pajumäe kohupiima-vaniljekreemi.
PS: Kes nukitsaid armastab, siis homme saabub NOPi värske laadung :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Spidur
Abikokk 2008-04-10 15:26:19 |
mina tegin lõunaks ühe singi, paprika, sibula ja juustuga soolase stritsli.
|
|
Pulavik
Abikokk 2008-04-10 15:34:41 |
Meil tuleb täna süldi ja keedukartuli õhtu.. sihuke süldi-isu on, et anna olla :P | |
| << < 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 > >> | ||