Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Mann
Abikokk
2008-04-14 18:31:07
Juc:
Ma olen pikaldane seekord, nii et reedene õhtusöök (laup olin sünnipäeval ja eile ei söönudki õhtust) tuleb alles siit : Soe tatrasalat karriga (juurde tomatisalat ja ahjus küpsetatud brokkoliõisikud)
see söök tuleb mul meelde jätta, Mia seda sööks.
Mann
Abikokk
2008-04-14 18:36:33
Mia soovil tegin täna jota suppi (reedel sain turult täiesti super suitsutatud sealiha, no see lõhn mis oli, kõik kondid lutsusime ükshaaval puhtaks) ja tundub et muffinilaine on mind tabanud, õigemini fetat oli liiga palju kapis, tegin fetajuustu muffineid. Minu maitsele oli retseptis vähe punet. Teinekord panen seda juurde või siis tüümiani.
Tiina
Abikokk
2008-04-14 20:10:56
Avastasin, et päike käib juba suures kaares, aga mul sügavkülmik ikka veel mullust saaki täis. Seega tegin külmkapisupi :). Panin sisse seda mida oli - tomat, porrulauk, varsseller, kartul, oakaunad ja Herbamare puljongikontsentraat (seda käisin spetsiaalselt poest otsimas). Eile lugesin Pille blogist hatšapuri-teemalist sissekannet, mis oli viga :). Sest kogu õhtu suutsin mõelda vaid sellele, kui väga tahaks ka. Niisiis täna tegin selle retsepti järgi. Meie peres on seda veidike teistmoodi alati tehtud, aga see oli peaaegu sama hea ;). Mis tähendab, et ikka väga hea :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Juc
Abikokk
2008-04-14 20:28:50
Täna tegin ahjus kotlette, ma ei ole ainult kindel, kas neid niimoodi veel nimetatakse, kui nad ei sisalda ei muna ega piima ega saia. Sisaldas segahakkliha, päiksekuiv tomateid, värset basiilikut, küüslauku, sibulat, soola, pipart, mineraalvett. Väga ilusad ja head tulid. Ilma muna ja saiata ikka selle ROLE pärast! Juurde pakkusin sibulaga praetud šampinjone, millele panin ohtralt värsket lehtpeterselli, keedupeedi salatit mädarõika ja küüslauguga, keedetud lillkapsast ja brokkolit ja oliiviõlis ning küüslauguga praetud kartulit.

http://jucjaco.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-14 22:35:16
Tiina:
Eile lugesin Pille blogist hatšapuri-teemalist sissekannet, mis oli viga :). Sest kogu õhtu suutsin mõelda vaid sellele, kui väga tahaks ka. Niisiis täna tegin selle retsepti järgi. Meie peres on seda veidike teistmoodi alati tehtud, aga see oli peaaegu sama hea ;). Mis tähendab, et ikka väga hea :)
Rõõm kuulda, et gruusia köögi fänn selle hatšapuri-retsepti heaks kiidab :D
Juc:
Täna tegin ahjus kotlette, ma ei ole ainult kindel, kas neid niimoodi veel nimetatakse, kui nad ei sisalda ei muna ega piima ega saia.
No ikka on kotletid! Tänane õhtusöök: keedetud artišokid parmesani-sidruni-võikastmega. Magustoiduks õuna-purukook.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Dash
Kokaõpilane
2008-04-14 22:49:13
Meil olid täna õhtusöögiks maisikrõbinatega kanakoivad ning pastasalat ja ahjukartulid (sööks neid heameelega iga päev, kui lastaks :P). Magustoiduks õunakook.
Merilin
Abikokk
2008-04-14 22:56:58
Pikkpoiss veisehakklihast, kuivatatud puravikest, riivitud kartulist, sibulast-küüslaugust, petersellist ja tõelisest jubedusest - Brüsselist kaasreisijate hirmuks kaasa veetud poolvedela sisuga haisvast kitsejuustust. Kuidagi tuli see pool pakki ära kasutada, aga pikkpoiss maitses oivaline (küpsetamisaegsetest aroomidest ma parem ei räägi).

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-15 20:34:04
Lõunaks oli võileib ülikooli kohvikust. Õhtusöögiks tegin varsselleri-oa-tšilli-tomatihautist, mida sõime tortiljadega. Magusaks amps eileõhtust õuna-purukooki.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2008-04-15 20:36:44
Täna õhtusöögiga tegelesin kohe pikalt. Tegin Taevatrumme, põhimõtteliselt on need "trummiks" voolitud kanatiivad vürtsises kastmes. Idee Tartust Tsink Plekk Pangest, 7 aastat mõtlemist ja katsetusi ja täna sai valmis :)

http://jucjaco.blogspot.com/

Tiina
Abikokk
2008-04-15 20:47:44
Lõunaks eilne aedviljasupp ja hatšapuri. Õhtusöögiks oli praetud riivitud suvikõrvits küüslaugu ja peterselliga. Kõrvale suluguni juust ja sai.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 >>