|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-03 01:15:57 |
Triinp:
Usu mind, Triinp, sellest tuleb väga-väga hea juustukook :P Mul oli foto tegemise päeval üsna suur koogivorm (läbimõõt 26 cm), kui teha nt 23 cm vormis, siis jääb täitsa parajalt paks.
Dash, kui oled maitsnud, siis palun anna teada, kuidas juustukook oli. Mul ka selle küpsetamine lähipäevil plaanis. Retsepti ja pildi järgi tundub, et see tuleb selline pigem õhemat sorti juustukook? Juustu kogus pole ka nii hirmus suur. Betty:
Tore kuulda, et Nami-namist ideid said (ja siin taas aitäh Kristale. Muide, mu võõrustaja Ximena on suur Nigella-fänn, nagu minagi, ning see sidrunipasta on üks Ximena lemmikkähkukaid ehk siis argiõhtusööke).
Tänane lõunasöök leidis aset Sigüenza lähistel ühel mäenõlval, kus pidasime maha korraliku pikniku (oliivid, leib, chorizo, porgandid, tuunikala-tomatitäidisege empanadas, puuviljad). Päike lõõskas, 25 kraadi sooja. Hea oli.
Õhtust sõime Memento-nimelises restoranis Madriidis. Eelroaks lõhetartar ponzu ja wazabiga ning rannakarbid chorizo-vorsti ning rosmariini-tomatikastmes; põhiroaks gnocchi metssea ja seentega ning magustoiduks key lime pie.
Nigella sidrunipasta - ajasite siin isu peale ja väga hea tuli. |
|
Mann
Abikokk 2008-04-03 07:23:41 |
Pille:
rannakarbid chorizo-vorsti ning rosmariini-tomatikastmes---kas see hää ka oli??? lugedes tundub hirmuäratav. Või on mul lihtsalt hispaanlaste ja rannakarpide kooslusesse usk puudu. Õhtust sõime Memento-nimelises restoranis Madriidis. Eelroaks lõhetartar ponzu ja wazabiga ning rannakarbid chorizo-vorsti ning rosmariini-tomatikastmes; põhiroaks gnocchi metssea ja seentega ning magustoiduks key lime pie. |
|
Merx
Kokaõpilane 2008-04-03 09:07:58 |
Sõime keedetud riisi hakklihakastmega... muud lihtsalt polnud :( | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-03 09:37:57 |
Mann:
Ma küll sõin rooga vaid osaliselt (rannakarbid jätsin puutumata), aga kolm ülejäänud sööjat kiitsid väga heaks (ja kaste oli imemaitsev). Hispaanlastel on kõiksugu mereande ju hulgaliselt ja need on väidetavalt väga head - eriti Galiitsia rannikult püütud merelised..
rannakarbid chorizo-vorsti ning rosmariini-tomatikastmes---kas see hää ka oli??? lugedes tundub hirmuäratav. Või on mul lihtsalt hispaanlaste ja rannakarpide kooslusesse usk puudu. |
|
Amööb
Abikokk 2008-04-03 09:46:19 |
Amööb:
Ja nii oligi, lõunapausil võtsime Staabist juustuburgerid ja kimasime Kakumäele mereäärde päikest püüdma.
Õhtuks tegin suitsulõhe-tomati-hapukurgi-marineeritud kõrvitsa salatit, mida sõime saiaga ning magustoiduks Pajumäe kohupiim kakaoga. :) Teate, mul tuleb see lõuna vist burksi ring :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Sirliiz
Abikokk 2008-04-03 09:58:44 |
Me sõime eile õhtul burksi, peale suurt shopingut ei suutnud enamat :) | |
Mann
Abikokk 2008-04-03 10:03:29 |
Pille:
mul on ainult halvad kogemused olnud hispaanlaste ja rannakarpidega, seetõttu ei suut kuidagi uskuda, et see kooslus hää võiks olla. kunagi äkki julgen taas nende variante proovida. Mann:
Ma küll sõin rooga vaid osaliselt (rannakarbid jätsin puutumata), aga kolm ülejäänud sööjat kiitsid väga heaks (ja kaste oli imemaitsev). Hispaanlastel on kõiksugu mereande ju hulgaliselt ja need on väidetavalt väga head - eriti Galiitsia rannikult püütud merelised...rannakarbid chorizo-vorsti ning rosmariini-tomatikastmes---kas see hää ka oli??? lugedes tundub hirmuäratav. Või on mul lihtsalt hispaanlaste ja rannakarpide kooslusesse usk puudu. |
|
Aurora
Abikokk 2008-04-03 13:22:11 |
Lõunaks valmis koorene seenesupp (kartul+porru+kergelt soolatud riisikad+puljongikuubik+kohvikoor), desserdiks võtsin röstsaia rabarberi-ingverimoosiga. | |
Triinp
Kokaõpilane 2008-04-03 13:55:46 |
Mina siin vaatan ja imestan, et küll ikka paljud söövad igal õhtul mingi roa + magustoidu. Mulle meeldiks iseenesest ka nii, aga siis ei mahuks varsti üldse enam pükstesse ära :) | |
Aurora
Abikokk 2008-04-03 14:22:29 |
Minuga on sedasi, et lõuna- või õhtusöögi (enamasti jääb üks neist vahele, nii et on kas hiline lõuna- või varane õhtusöök) järel peab olema kas-või pisike, aga dessert, olgu selleks siis puuvili või väike küpsis ehk komm | |
| << < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> | ||