Retseptivõistlus "TORT ISAMAALE 2015"

Lumetydruk
Postitusi: 41
Kokaõpilane
2015-02-22 18:53:18
VÕISTLUSTÖÖ NR 14 (MAGUS) Selle aasta tort on teie ees! Valmis see koos kolme vahva väikse tüdrukuga kes nautisid tordi ja kaunistuste tegemist väga. Tordi nimeks sai "Eesti mets". Brownie põhi mis on meie must muld, pohlamoos südames ja õhkõrn kodune sefiir mida kaunistab armas kallis kodune kuusemets. Palju õnne kallis Eesti!"
Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2015-02-22 19:41:56
VÕISTLUSTÖÖ NR 15 (SOOLANE) Seekord sai tõesti hea tort;) Natuke uhkem, ikkagi kalamarjaga aga no on ju ka põhjust veidi rikkalikumalt maiustada. [url=https://flic.kr/p/r1DjY7]

Ilse köögis

Annuzhka
Postitusi: 100
Kokaõpilane
2015-02-23 01:09:46
VÕISTLUSTÖÖ NR 16 (MAGUS) Kuigi tort oli ja on minu unistustes hoopist teistsugune nii seest kui väljast, siis enda (ja oma 8 kuuse abilise) võimekust adekvaatselt hinnastes valmis selline tordike. Lummememmede talveigatsus. Sisu nami-namis olev mustika valge šokolaadi tort. Kaunistuseks peale musta leiva trühvlid vahtrasiirupi ja kuivatatud jõhvikatega. Mind väga köidab mõte mustast leivast tordi sees, inspiratsioonis koduõues vasvav vaher ja Setumaa metsad ning rabad ning krõbisev Eestimaa talv (mida sel aastal kahjuks ei näidatud). Kõik need mõttet tordile ei judnud, aga ehk on veel jaksu ka teine tort teha.

It´s all about seasoning!

Domori
Postitusi: 99
Kokaõpilane
2015-02-23 02:14:32
VÕISTLUSTÖÖ NR 17 (SOOLANE) Minu seekordne tordike sai ka soolane - võileivatort soola- ja suitsukalaga. Kaunistamiseks sain inspiratsiooni oma erialast ja tööst ehk siis tulemuseks temaatiline Eesti maakondade kaart (ostujõud neljas klassis). Ära sõime selle juba laupäeval väiksel sünnipäeva eeltähistamisel Nürnbergis ja väga tore oli tükke selle järgi jagada, kes, kust pärit on. Täidised omavahel segatud ei olnud, vasakul tükike suitsukalaga ja paremal graavilõhega:
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-02-23 13:11:44
Ajakirja Kodu & Aed toimetus valib oma lemmiktordi ning kingib tordimeistrile ajakirjade Kodu & Aed ning Diivan aastatellimuse. Vaata ka ajakirja Facebooki-lehekülge. Kui soovid teada, millised toredad retseptid viimases ajakirjas ilmusid, võid piiluda siia foorumiteemasse (ja retsepte kirjutan ajakirjale mina ise :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Siggne
Postitusi: 3
Kokaõpilane
2015-02-23 17:18:51
VÕISTLUSTÖÖ NR 18 (MAGUS) Sel aastal on lapsed õhtuti maiustanud sedasi ,et pistavad grilltiku esmalt oma mee sisse ja ,siis astelpaju marjade sisse ja naudivad oma nö pulgakooki sellisel kujul. Ja sealt edasi sündiski idee viljapead natukenegi meenutavast laste maiusest teha tort. Ja mis rõõmustab üht ema rohkem kui see,et tort tuleb nii lihtne ja kodune ,et valmistamisel saab abiks olla lisaks emale 3 kätepaari.Ja selline ta meil välja kukkus. Koostiseks tavaline biskviit ,mis valmistatud täistera nisujahust ja oma kanala munadest. Vahele sai meie pere selle aasta lemmik võie e. astelpajuvõie ,kuhu sisse sai pistetud lisaks terveid vaarikaid ja ühe kihi kodust kohupiima ,vahukoore ja taas vaarikatega. Et meie viljapead kasvaks ikka Eesti põllul sai tort katte oma tehtud leivast riivleivaga,mis segatud roosuhkru ja metspähklipuruga. Pildile meega marju püüda ei jõudnud seega tuli mõelda välja kindlam viis ,et marjad ikka pildini grilltikul püsiks ja valgešokolaad seda võimaldas nii,et lapsed said marjad lõpuks tiku otsa ja tort pildile püütud. Selline lihtne ja kodumaine!
Maiu S
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2015-02-23 19:18:35
VÕISTLUSTÖÖ NR 19 (MAGUS) Nii vahva konkurss! Uskumatu, et ma pole seda varem leidnud! Minu sini-must-valge kook on väga lihtne, valmistatud sidruni koogipulbrist, sellele lisatud kakaod ja sinist toiduvärvi, mis hoopiski küpsetades roheliseks muutus :) Koogi vahele ja peale valmistasin vahukoore - ricotta vahu ja panin keskele purustatud värskeid pohlasid, mis lisasid väga mõnusa hapuka maitse. Lipuvärvideks kasutasin mustikaid, domino küpsisepuru ja vahukomme. Kook tuli väga maitsev! Ilusat Vabariigi Aastapäeva kõigile!!! Maiu

.Blogija. http://torontocooks.com/

Pisi-Pisi
Postitusi: 258
Abikokk
2015-02-23 23:27:08
VÕISTLUSTÖÖ NR 20 (MAGUS) Minu magus koogike, mis on brownie. Kaunistatud on see vahukoore ja mustsõstardega.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Mesimumm
Postitusi: 2
Kokaõpilane
2015-02-23 23:31:37
VÕISTLUSTÖÖ NR 21 (MAGUS) Üllatasin oma isa sünnipäeva puhul meie rahvuslikust Muhu tikandist inspireeritud tordiga. Kuna sünnipäevalapse puhul on tegemist tõelise maiasmokaga, kes lähtub motost "Kooki pole kunagi liiga palju", siis väikeste rummikoogikestega ei ole mõtet tema pidu narrida. Nii saigi teoks tehtud oma ammune mõte luksuslikust rummitordist, kus õhukese martsipanikihi alla on peidetud natuke biskviiti, kreemi ja rikkalikult ehtsa rummiga maitsestatud rummitäidist :) Kaunistuste tegemisel kasutasin kuningliku glasuuri.
Pisi-Pisi
Postitusi: 258
Abikokk
2015-02-23 23:34:02
VÕISTLUSTÖÖ NR 22 (SOOLANE) Minu võileivatort. Peal on toojuustu-hapukooresegu, vahel riivjuust, sink ja muna.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>