KOKKAME KOOS #57: BRITI SAARTE SÖÖK JA JOOK

Aaloemahl
Abikokk
2015-01-30 21:31:37
Lemon posset

sussi-sussi.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2015-01-30 23:44:36
Katsetasin mandlipudinguga. Väga maitsev, keeksilaadne küpsetis, millele enne ahjupanekut niristatakse peale karamellisiirupit, mis küpsetades põhja valgub. Algupäraselt serveeritakse rõõsa koorega, meie sõime kreeka jogurtiga.

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-01-31 11:54:52
Ma "lukustan" kooskokkamise esmaspäeva hommikul, nii et kõik nädalavahetusel tehtud ja/või üles antud Briti road lähevad veel arvesse!! Auhindade kohta loe siit ja siit :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merle
Abikokk
2015-01-31 13:33:31
Tegin torti, kus põhjaks Šoti shortbread, ei tea kas läheb arvesse... Muu ei olnud britipärane :) Igatahes klõps ja retsept: [url=https://flic.kr/p/qWrdc5][/url]
Tiina
Abikokk
2015-01-31 22:17:52
Kedgeree Leidsin kodustest kokaraamatutest neli täiesti erinevat retsepti ja veel ühe üsna teistsuguse nami-namist. :) Ühine paistis olevat vaid riis, või, muna ja kala. Kõiki ülejäänud ained oli erinevates variatsioonides. Valisin selle, kus oli kõige vähem koostisaineid, Conrani kokaraamatust. Kuigi tegelikult oli kõige lihtsam retsept 19. sajandi Mrs. Beetonil, kuhu käis lihtsalt ülejäänud kala (ükskõik milline), riis, või, sinep, muna, sool ja cayenne. Kalaks kasutasin suitsulõhe. Meile maitses väga!

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Üllekas
Abikokk
2015-02-01 00:04:23
Sai ka mõne retseptiga katsetatud :) Siidrisiga mulle meeldis. Liha jäi mõnus mure. Aga kõige rohkem meeldisid mulle need köögiviljad. Ehtne mugavustoit. Sai tehtud puupliidi ahjus. Tegin ka midagi skoonide laadset ehk siis mooniseemnekakke. Mulle meeldivad sellised kakud. Kuigi tainas tuli liiga vedel ja lihtsuse mõttes jagasin taina hoopis muffini vormidesse ja ei hakanud rullimisega vaeva nägema. Veel sai tehtud Kana-Tikka. Jällegi mulle meeldis, kuigi oli päris vürtsikas. Just see, mida praegu vaja. Lastele väga peale ei läinud. Kuid järgmisel päeval jääke söödes olid nemad ka platsis ja sobis ka neile :) Pilt sai tehtud siis, kui juba nälga kustutama olime asunud. Ja just võtsin ahjust flapjacki pähklite ja seemnetega. (Retsept viimasest GoodFoodist). Pildi saan panna homme.
Ilse
Abikokk
2015-02-01 11:12:34
Rostbiif on ka üks meie pere lemmik;) [url=https://flic.kr/p/dxFt28] Viisakam pilt ka ;) [url=https://flic.kr/p/dxFt9c][

Ilse köögis

Martiina
Abikokk
2015-02-01 19:50:35
Tegin rarebit-kattega räimefileesid. Põhimõtteliselt nagu see retsept, ainult et kala oli räim ja kattesse panin Worcesteri kastet ka. Valmis fileesid sõime saiaviilul, väga mõnus söök sai!
Kelluke
Kokaõpilane
2015-02-01 21:54:16
Tegin juurselleri püreesuppi Stiltoni juustuga - sai päris intensiivne :-) , panin jogurtit silma.

Liivakook

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-02-02 15:58:43
Kasutasin oma truu sõbra Research Randomizeri abil ja 61 "võistlustöö" seas naeratas loosiõnn kasutajatele AIRE1, ANNUZHKA ja ANIITRAM. Palju-palju õnne ja suur aitäh nii hoogsa kaasalöömise eest! Teie saate endale briti koka Gordon Ramsay raamatu "SÕPRADEGA KÖÖGIS"*. Kellele Briti saatkond oma toreda kinkekorvi annab, selgub peagi ;) * Ootan postiaadressi või telefoninumbris ja lähima Smartposti asukohta meilile info@nami-nami.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>