Aire1 Abikokk 2015-01-25 21:36:30 |
Jõhvika-apelsinisalat, see oli väga hea leid. Üks kiire ja maitsev salat liha kõrvale. | |
Aire1 Abikokk 2015-01-25 21:42:34 |
Tänaseks õhtusöögiks valmistasin seakarbonaadi sinihallitusjuustu ja õunakastmega. Kahju, et mul ei olnud haput õunapüreed, pisut magus sai aga sellegi poolest maitses hästi. | |
Tiina Abikokk 2015-01-25 22:15:52 |
Rabarbrivaht
Päris täpselt retsepti järgi ei teinud, lisasin jogurtile ka vahukoort. Väga maitsev!
Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Merle Abikokk 2015-01-26 11:37:52 |
Liisi:
No eks maitsed ole erinevad :)
Kas kasutasid ikka Cheddarit ja täisterasinepit? Tomatid annavad ka muide palju juurde... Tegin ka ühel õhtul Merle viidatud kanarooga sinepi ja juustuga. Miskit väga erilist muljet ei jätnud. |
|
biogren Kokaõpilane 2015-01-26 11:41:19 |
Kaneeli-rabarbri muffinid - oleks võinud isegi rohkem rabarbrit panna aga väga head ikkagi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-01-26 12:02:02 |
Merle:
Merle, mina ka kiidan väga, jäid väga mahlased ja maitseküllased, seda isegi tavalise juustu ja sileda sinepiga :) Liiga kauaks ei tohi ahju jätta ja tomatite osas nõus. Ma teen sel nädalal vähemalt korra kindlasti veel!
Liisi, aga pilt on kena! ;)
Liisi:
No eks maitsed ole erinevad :)
Kas kasutasid ikka Cheddarit ja täisterasinepit? Tomatid annavad ka muide palju juurde... Tegin ka ühel õhtul Merle viidatud kanarooga sinepi ja juustuga. Miskit väga erilist muljet ei jätnud. |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2015-01-26 16:34:13 |
Eile tegin esimest korda karjuse pirukat ja ennäe, siin selline teema. :)
Juhendiks kasutasin nami-nami retsepti, aga mugandasin seda vastavalt oma koostisosadele ja soovidele :) Näiteks puljongiks kasutasin ära ammu sühavkülmas seisnud põdraliha leeme. Jammm.
It´s all about seasoning! |
|
Merle Abikokk 2015-01-26 20:22:11 |
Pille:
"Sile sinep" kõlab nii hästi ;P Merle, mina ka kiidan väga, jäid väga mahlased ja maitseküllased, seda isegi tavalise juustu ja sileda sinepiga :) Liiga kauaks ei tohi ahju jätta ja tomatite osas nõus. Ma teen sel nädalal vähemalt korra kindlasti veel! Liisi, aga pilt on kena! ;) |
|
Merle Abikokk 2015-01-26 20:22:43 |
Muideks, meil on praegu ahjus see Jamie tähtaniisiga part, oo millised lõhnad juba tulevad. Aitäh sellele viitamast! | |
Netcat Abikokk 2015-01-26 21:39:26 |
Üks populaarseimaid briti roogi ehk kana tikka masala. Valmistatud, nagu üks kõige keskmisem Briti kodanik teha võiks, ehk ilma eelmarineerimata ja ise vürtse kokku segamata - kaste Patak'i purgist ja komponendid otse pannile nagu purgil kästud. Lisasin, mida juhtus olema - paprikat, tomatit ja mandlilaaste. Kuna mind on õnnistatud värskes koriandris vaid seebimaitset tunda laskva geeniga, on koriandri asemel petersell.
Mida asjast õppisin. Purgikarri on soodne, kiire ega maitse üldse halvasti (paistab, et india soustid alluvad vabrikus purgistamisele märksa enam kui itaaliapärased tomatikastmed). Samas tuli elavalt meelde, miks ma ikkagi nii harva karrit teen. Valge pliidiümbruse puhul on tõeline nuhtlus seda madalate servadega pannil valmistada, musta värvi t-särk ununes kah selga panemata ning kahjude minimeerimiseks pannile asetatud kaane tõttu sain hiljem kõvasti panni leotada.
Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |