Annuzhka Kokaõpilane 2015-02-02 16:17:54 |
Pille:
Oi, mina kaa. Nii tore :) Kasutasin oma truu sõbra Research Randomizeri abil ja 61 "võistlustöö" seas naeratas loosiõnn kasutajatele AIRE1, ANNUZHKA ja ANIITRAM. Palju-palju õnne ja suur aitäh nii hoogsa kaasalöömise eest! Teie saate endale briti koka Gordon Ramsay raamatu "SÕPRADEGA KÖÖGIS"*. Kellele Briti saatkond oma toreda kinkekorvi annab, selgub peagi ;) * Ootan postiaadressi või telefoninumbris ja lähima Smartposti asukohta meilile info@nami-nami.ee It´s all about seasoning! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-02-03 00:26:08 |
Meil oli täna menüüs Sticky Toffee Pudding. Väga tore magustoit, teeme kindlasti uuesti! | |
Aire1 Abikokk 2015-02-03 11:58:42 |
Aitäh, aitäh, aitäh. Nii tore üllatus. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-02-04 12:30:30 |
Pille:
Briti saatkond hoidis teemal hoolega silma peal ja leidis, et nad peavad ikka kaks kinkekorvi hoopis välja andma :)
Ühe kinkekorvi saab endale kõige lahedama eesti ja briti köögi fusion-roa eest - nimelt ANNUZHKA, kes tegi meie rahvuskalast fish & chips'e :)
Teise kinkekorvi saab endale ILSU, kes tegi ise lausa briti toorvorste (british bangers) ja nendest mitu erinevat rooga.
Auhinnakorvid ootavad teid Briti saatkonnas, täpsem info meilitsi juba minu käest.
Mul on rõõm välja kuulutada KOKKAME KOOS #57, mis keskendub Briti köögist pärit headele roogadele ja rüübetele :) Eriauhinna paneb välja ka Briti saatkond ning selleks on eriti hääd briti kraami sisaldav kinkekorv väärtusega 30 eurot. Nami-Nami loosib omalt poolt kõikide osalejate vahel välja kolm toredat kokaraamatut. Inspiratsiooni leiate internetiavarustest ja muidugi ka siitsamast Nami-Nami retseptikogust briti köögi kategooriast. Kooskokkamisel osalemiseks võib teha nii täitsa "puhtaid" briti roogi, ent ka moodsaid briti rahvussööke (tikka masala!) ja eriti oodatud on Eesti-Briti sugemetega fusion-road. Fotod on väga oodatud, nagu ka väike sissejuhatus-põhjendus, miks just see roog. Kui Sa pole varem kooskokkamises kaasa löönud, siis ära muretse, kuskile kohale tulema ei pea ja keegi degusteerima ei hakka - ise teed süüa, ise sööd - lihtsalt jagad siin Nami-Nami foorumis retsepti või retseptiviidet ning fotot. Kooskokkamine on sel korral konkreetne ja lühike, kokkuvõtteid teeme ja auhindu loosime juba 1. veebruaril. Nii, ready, steady, cook! :) |
|
Ilse Abikokk 2015-02-04 12:35:10 |
Jeee, kui äge ! Minu õnnepäevad jätkuvad;) Kõigepealt võitsin lotoga 7.70 (kas pole huvitavad numbrid) Siis võitsin Toiduakadeemia Tai koolituse, mis oli nii äge nende uutes ruumides ja nüüd see siin :) Nii äge! Aitäh ! Aitäh! Aitäh! ja ma ei taha kedagi kadedaks teha vaid oma rõõmu teiega jagada, vahvad Nami-Namikad ! | |
Annuzhka Kokaõpilane 2015-02-04 19:21:13 |
Oh, milline rõõm, sellist õnne pole mul veel olnud. :)
Aitäh, aitäh, aitäh.
Äge. :) It´s all about seasoning! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > |