Vernanda Abikokk 2015-01-29 21:59:30 |
Piprane õunakook | |
Vernanda Abikokk 2015-01-29 22:00:54 |
ja ikka need kah: Yorkshire puding | |
Vernanda Abikokk 2015-01-29 22:02:11 |
oi ja muidugi see: Viktooria biskviit | |
Nämmu Abikokk 2015-01-29 22:46:54 |
Mina tegin eile Tikka Masalat Jamie retsepti järgi. Eelmisel nädalal küpsetasin Iiri soodaleiba ja skoone. Ehk jõuab veel midagi valmistada, siis üritan pildid ka lisada. Kaie |
|
Triin28 Abikokk 2015-01-29 22:54:31 |
Karjuse pirukat tegin esimest korda aga kindlasti plaanin ka edaspidi teha. Tegin väikese portsu aga kuna valmistamine on küllaltki aeganõudev, siis järgmisel korral teen kindlasti suurema koguse. Lisan ühe väga kahvatu mobiilipildi ka. | |
Martiina Abikokk 2015-01-29 22:58:39 |
Pille:
Oh, Pille, egas ma siis ei mõelnud, et kõigis on :) Lihtsalt seekord oli kõikides nendes, mis esimese hooga minus suurt huvi tekitasid. Kui karjuse pirukas välja arvata- ja seda ma ka ju tegin ning olen ülirahul! :)
Lihtsalt ootamatult raske on, kui pean järsku muna-, pähkli-, kakao- ja kalavaba olema :( Pole üldse harjunud nii. Aniitram:
Puhas jura, Aniitram! Karjuse pirukas ei ole, posset ja syllabub on kõik ilma, Welsh rarebit võib olla munaga või ilma, suppides ei ole jne jne jne :) Ahjaa. Pidin tõdema, et väga paljudes briti roogades on muna sees. Seepärast jäid nad mul ka hetkel kokkamata. Aga kohe, kui ma enam munavaba olema ei pea, võtan briti köögi taas ette- nimekiri on juba valmis vaadatud :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-01-29 23:34:46 |
Aniitram:
Õnneks on see vist mööduv nähtus, eks :)
Mina panustan teemasse veel fish pie ainelise kalapulgavormiga (fish finger pie).
Pille:
Oh, Pille, egas ma siis ei mõelnud, et kõigis on :) Lihtsalt seekord oli kõikides nendes, mis esimese hooga minus suurt huvi tekitasid. Kui karjuse pirukas välja arvata- ja seda ma ka ju tegin ning olen ülirahul! :)
Lihtsalt ootamatult raske on, kui pean järsku muna-, pähkli-, kakao- ja kalavaba olema :( Pole üldse harjunud nii. Aniitram:
Puhas jura, Aniitram! Karjuse pirukas ei ole, posset ja syllabub on kõik ilma, Welsh rarebit võib olla munaga või ilma, suppides ei ole jne jne jne :) Ahjaa. Pidin tõdema, et väga paljudes briti roogades on muna sees. Seepärast jäid nad mul ka hetkel kokkamata. Aga kohe, kui ma enam munavaba olema ei pea, võtan briti köögi taas ette- nimekiri on juba valmis vaadatud :) |
|
Tiina Abikokk 2015-01-30 00:26:37 |
Flapjacks! Olen teinud siiani lihtsalt, vaid kaerahelveste, suhkru, või ja siirupiga, ja mõnikord seesamiseemneid peale raputanud. Aga need kuldsed apelsini-pähkliruudud tundusid palju põnevamad.
Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kelluke Kokaõpilane 2015-01-30 13:40:28 |
Tegin Ramsay Sticky Toffee Pudding datli- kohvi magustoitu karamellikastmega (retsept siin). Täitsa hea, aga ausalt öeldes ma lootsin enamat. | |
Kelluke Kokaõpilane 2015-01-30 13:55:43 |
Hommikul kiired ja maitsvad juustuskoonid. Muutsin jooksupealt retsepti nagu ikka (asendasin nisujahu osaliselt rukki ja odrajahuga, lisasin paprikapulbrit ja erinevate juustusortide segu), tulemus sai väga hea. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |