KOKKAME KOOS #57: BRITI SAARTE SÖÖK JA JOOK

Vernanda
Abikokk
2015-01-29 21:59:30
Piprane õunakook

Da Vahtra Residence

Vernanda
Abikokk
2015-01-29 22:00:54
ja ikka need kah: Yorkshire puding

Da Vahtra Residence

Vernanda
Abikokk
2015-01-29 22:02:11
oi ja muidugi see: Viktooria biskviit

Da Vahtra Residence

Nämmu
Abikokk
2015-01-29 22:46:54
Mina tegin eile Tikka Masalat Jamie retsepti järgi. Eelmisel nädalal küpsetasin Iiri soodaleiba ja skoone. Ehk jõuab veel midagi valmistada, siis üritan pildid ka lisada.

Kaie

Triin28
Abikokk
2015-01-29 22:54:31
Karjuse pirukat tegin esimest korda aga kindlasti plaanin ka edaspidi teha. Tegin väikese portsu aga kuna valmistamine on küllaltki aeganõudev, siis järgmisel korral teen kindlasti suurema koguse. Lisan ühe väga kahvatu mobiilipildi ka.
Martiina
Abikokk
2015-01-29 22:58:39
Pille:
Aniitram:
Ahjaa. Pidin tõdema, et väga paljudes briti roogades on muna sees. Seepärast jäid nad mul ka hetkel kokkamata. Aga kohe, kui ma enam munavaba olema ei pea, võtan briti köögi taas ette- nimekiri on juba valmis vaadatud :)
Puhas jura, Aniitram! Karjuse pirukas ei ole, posset ja syllabub on kõik ilma, Welsh rarebit võib olla munaga või ilma, suppides ei ole jne jne jne :)
Oh, Pille, egas ma siis ei mõelnud, et kõigis on :) Lihtsalt seekord oli kõikides nendes, mis esimese hooga minus suurt huvi tekitasid. Kui karjuse pirukas välja arvata- ja seda ma ka ju tegin ning olen ülirahul! :) Lihtsalt ootamatult raske on, kui pean järsku muna-, pähkli-, kakao- ja kalavaba olema :( Pole üldse harjunud nii.
Pille
Nami-Nami peakokk
2015-01-29 23:34:46
Aniitram:
Pille:
Aniitram:
Ahjaa. Pidin tõdema, et väga paljudes briti roogades on muna sees. Seepärast jäid nad mul ka hetkel kokkamata. Aga kohe, kui ma enam munavaba olema ei pea, võtan briti köögi taas ette- nimekiri on juba valmis vaadatud :)
Puhas jura, Aniitram! Karjuse pirukas ei ole, posset ja syllabub on kõik ilma, Welsh rarebit võib olla munaga või ilma, suppides ei ole jne jne jne :)
Oh, Pille, egas ma siis ei mõelnud, et kõigis on :) Lihtsalt seekord oli kõikides nendes, mis esimese hooga minus suurt huvi tekitasid. Kui karjuse pirukas välja arvata- ja seda ma ka ju tegin ning olen ülirahul! :) Lihtsalt ootamatult raske on, kui pean järsku muna-, pähkli-, kakao- ja kalavaba olema :( Pole üldse harjunud nii.
Õnneks on see vist mööduv nähtus, eks :) Mina panustan teemasse veel fish pie ainelise kalapulgavormiga (fish finger pie).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2015-01-30 00:26:37
Flapjacks! Olen teinud siiani lihtsalt, vaid kaerahelveste, suhkru, või ja siirupiga, ja mõnikord seesamiseemneid peale raputanud. Aga need kuldsed apelsini-pähkliruudud tundusid palju põnevamad.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Kelluke
Kokaõpilane
2015-01-30 13:40:28
Tegin Ramsay Sticky Toffee Pudding datli- kohvi magustoitu karamellikastmega (retsept siin). Täitsa hea, aga ausalt öeldes ma lootsin enamat.

Liivakook

Kelluke
Kokaõpilane
2015-01-30 13:55:43
Hommikul kiired ja maitsvad juustuskoonid. Muutsin jooksupealt retsepti nagu ikka (asendasin nisujahu osaliselt rukki ja odrajahuga, lisasin paprikapulbrit ja erinevate juustusortide segu), tulemus sai väga hea.

Liivakook

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>