Kelluke

Postitusi: 64

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2016-01-22 11:18:35

Kui veidi  vedelikku lisada, siis Kitchen Aid Artisan ajab asja ära küll. Ilma lisavedelikuta saab ka, aga see on töömahukam (väga palju auru kulub massi blenderi seintelt alla lükkamiseks). Mootor peab igatahes vastu. Eelmine Russell Hobbsi kannikser andis just pähklivõi tegemisel otsad, mootor kärssas läbi.

2015-10-04 22:41:19

Hämmastav kui erinevaid kogemusi võib üks borsh pakkuda :-) Just hiljuti söödud Mahediku borsh oli nii mahe, et supp käis lauakaaslaselt lauakaaslasele ja keegi ei suutnud tuvastada mitte teragi soola, pipart ega hapet

2015-09-14 11:32:44

Tegin suure laari pastasalatit ja kasutasin Tootsipeenra pastat -  oioi kuidas lagunes hoobilt jahumassiks. Ragistasin ikka kõvasti pead, kuidas see toit kuidagigi söödavaks teha. Lõpuks sai rohke juustu ja muna-koore seguga makaronivormina ära söödud.

2015-07-23 03:06:17
Kui kellelgi minek Põhja-Itaaliasse Garda järve äärsesse Salo linna, siis soovitan osteriat Il Cantinone (S.Antonio piazza). Toit oli väga maitsev ja hinnad mõistlikud. Läksime kindla peale välja ja sõime seal ka teisel õhtul. Bergamo vanalinnas Citta Altas sattusime toredasse ja tundus, et ka väga populaarsesse restosse DaMimmo http://www.ristorantemimmo.com , kus rõhk on kohalike talunike toidu- ja joogitoodangul. Bergamo lennujaama kõrval asuvas ostukeskuses Orio al Serio oli teiste kiirtoidukate kõrval ka polentale spetsialiseerunud Da30Polenta, kus sõime traditsioonilist Bergamo täistera polentat 3 kohaliku juustu ja meega - see toit oli reisi suurim üllataja minu jaoks. Ei osanud McDonaldsi kõrval asuvast kohast nii põnevat toitu oodata :-)
2015-07-23 02:42:29
Nõmmel avatud Mimosal ei ole vist oma teemat veel? Käisime ema sünnipäeva puhul, istusime õues ja väga mõnus oli. Kõik tellitud toidud maitsesid hästi, külastame ka tulevikus.