KOKKAME KOOS # 47: "SÖÖME ÄRA" EHK SINU IGAPÄEVASED 5 PORTSJONIT PUU- JA KÖÖGIVILJA

Keiu
Kokaõpilane
2012-09-18 21:28:11
Lõuna paiku sõin banaani, 6-7 tomatit ja natuke kapsast. Vahepalaks näksisin õunu. Õhtul on veiseliha juurde plaanis kapsa-õunasalat.
Martiina
Abikokk
2012-09-18 23:42:28
Lõuna ajal sõin ühe suure paprika (1), lihtsalt niisama, mulle maitseb :) Vahepeal üks banaan (2), õhtuks tegin ise burgetit lehtsalati, tomati, magusaks praetud sibula ja juustuga. Seega tomatist ja lehtsalatist tuleb kokku ehk 3, praetud sibul 4, kotleti sees oli veel sibulat ja küüslauku.. no nr 5-st jääb veel veidi puudu, peaks paar ampsu porgandit haarama :D
Tiina
Abikokk
2012-09-18 23:49:03
Ma ei söögi nii palju, et viis portsjonit kokku saada! See tähendab, et siis muud nagu ei saakski süüa. Hommikul on mul alati jogurt müsliga ja mingit aed- ja puuvilja siis ei taha. Lõunaks seene-oahautis ja õhtuks salat värske kraami ja kodujuustuga. Vahepeal ka üks õun. Kogu lugu. Täna tuli ilmselt viis portsjonit välja, aga ma täna ainult taimetoitu ju sõingi. Midagi oleks nagu nihu selle soovitusega.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Triin28
Abikokk
2012-09-18 23:58:02
Hommikul apsasin ühe õuna. Lõunal oli toidu kõrval õnneks korralik ports kapsa-porgandi-kurgisalatit ja tomativiilud. Õhtul sõin sõbranna juures umbes peotäie viinamarju. Nüüd olen kodus ja söön natukene veel viinamarju :) Olukord hakkab paremuse poole minema.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-19 00:07:04
Tänane päev on olnud puuviljade poole kaldu. Üks banaan, üks suur viigimari, üks nektariin. Ei tulnud kokku :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2012-09-19 01:05:10
Täna jälle hommikuse muna kõrvale kuhi salatit (roheline salat, tomat, kurk, peet, naeris) (1 - kuigi võimalik, et ka rohkem, ikka päris suur kuhi on), lõunaks ahjus röstitud kõrvits läätsede ja tomatiga (2-3), muidu olen söönud veel ploome (4), joonud värsket õunamahla ning kõrvitsakeeksi (5).
Tsheburashka
Abikokk
2012-09-19 01:17:47
Hommikusöögi juurde nektariin (1), lõunaks magushapu tomatisupp (2) kikerhernestega (3), õhtuks suur porgand (4), banaan (5) ja nektariin (6).
Silja
Abikokk
2012-09-19 01:35:29
Täna 2 või 3 nektariini. 1 banaan niisama ja 1 banaan oli koos rosinatega kaerahelbepudru sees. Õhtusöögi kõrvale ohtralt värsket riivitud porgandit- mulle sai vast nii 2 porkna jagu.

Lavendlimesi.blogspot.com

Hedi777
Kokaõpilane
2012-09-19 01:55:37
Milline tore teema! Saab nüüd jälgida, kas ka piisavalt palju aed- ja puuvilju menüüse tuleb. Hommikul sõin viinamarju ja natuke arbuusi. Vahepeal jõin porgandi-tsitrusmahla. Siis oli väike tomativõileib. Õhtusöögi kõrvale tomati-hapukoore salat. Ja õhtul näksimiseks veel natuke viinamarju. Portsjonid pole küll suured, aga enam-vähem 5 tuli ära.
Rebane
Abikokk
2012-09-19 03:04:59
Eile : hommikul kohupiima peal marjad + ploomid lõunasalatis jääsalatit, tomatit, kurki vahepalaks õun õhtusöögitaldrikul leidus nii keedetud porgandit kui ka jääsalatit-tomatit täna: hommikujogurtil marju-õuna-kuivatatud ananassi vahepalaks müsli kuivatatud puuviljade-rosinatega, paar ploomi (äkki tuleb 1 välja?) hiliseks lõunaks muu hulgas tomatisalat, magusaks peale õunapüree piima ja vaarikatega õhtuks veel õuna, ploomimahla (& kõik salatid on olnud ohtra basiilikuga, soojad söögid muidu värske maitserohelisega. ikka nii palju, et rohetaks!) vist tuleb küll viiekas välja mõlemal päeval!

Jazzino. teen. naudin.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>